15 thoughts on “Päivän kuva

 1. YLE jatkuvalla syötöllä levittää pelkopornoa koronasta.

  Ei ole uusia tartuntoja! On vain vääriä positiivisia testituloksia.

  Ei ole mitään terveydenhoito tai tehohoito kriisiä! Kaikki toimii normaalisti.

  Nämä nk. asiantuntijat, virkamiehet, viranomaiset olisi syytä asettaa syytteeseen.

  Laki ja oikeus on kumottu rikollisten päättäjien toimesta.
  Ja he vaativat tästä lisää palkkaa!

  Vihatulitus kun vuosi vaihtuu.

  1. Nimenomaan, on vain vääriä positiivisia!

   Miksi kukaan ei tee tutkivaa journalismia niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin viranomaisten käyttämät PCR-testinäytteiden monistuskertojen määrä?

   Eri maissa on ilmoitettu eri monistuskertamääriä ja Suomessakin niiden arveltiin 2020 alkuvaiheessa olleen jossain 26-35 välillä. Yleisen käsityksen mukaan luotettavan testin monistuskertojen määrä olisi jossain 28-30 välimaastossa ja tuon yläpuolella vääriä positiivisia ilmenee sitä runsaammin mitä korkeampi monistuskertojen määrä.

   Mitä monistus kertoja Suomessa käytetään? Vaihteleeko käytettävät monistuskerrat ja jos vaihtelevat niin perustuen mihin? Onko lisääntyvillä positiivisilla ja monistuskertojen mahdollisilla muutoksilla keskinäinen korrelaatio havaittavissa?

   Miksi kukaan ei tutki? Marco?

   1. Loistava pointti. Tätä Laiton Lehti on sanonut jo 2020 keväästä lähtien ja tietysti viitaten biolääketieteen nobelistiin Kary Mullisiin. Julkaisin asiasta myös vuosi sitten jutun Holy Crusade Newsissä (löytyy kuumista) ja yritin saada Ron Unzia julkaisemaan sitä. Hän kuitnekin kieltäytyi, koska oli korona- ja rokotefanaatikko. Tosin viimeisen kuukauden aikana hän on alkanut tulemaan järkiinsä tässäkin asiassa. Pitää varmaan alkaa taas painostamaan häntä julkaisemaan myös korona-artikkeleitani.

    Jostain syystä persut tai edes VKK eivät tästä monistusskandaalista juuri asiasta puhu. Yritetään nyt saada edes Kristallipuoluetta pitämään asiasta meteliä.

 2. ”Mä saan bilettää niin ku kesästä lähtien aivan estoitta, mutta te ette saa. Pysykää kotona. Varsinkin kun vittuilitte mun biletyksistä. Get over it boomer!”

 3. Pääministeri Marin, Presidentti Niinistö tiesivät etukäteen että COVID on suunniteltu maailmanlaajuinen vallankaappaus ja terroritoimi jolla maailma otetaan tiukkaan hallintaan.

  Jo vuonna 1992 rikollinen globaali eliitti tiesi mitä tulisi tapahtumaan.

  Kukaan ei voinut noin 30 vuotta etukäteen tarkkaan tietää mitä ja milloin tapahtuu mutta rikollinen eliitti viestitti vuoden 1992 olympialaisten seremonioissa että he tulevat käyttämään viruspelkoa ja myrkyllisiä rokotteita maailman väestöä vastaan.

  Katsokaa itse:

  https://youtu.be/5FR506IJGOM

  Vuoden 1992 olympialaisten seremonia kertoo tulevasta joukkotuhosta ja massamurhasta.

 4. Urheilutapahtumiin ja Elokuviin voi mennä mutta ei pieneen baariin tai ravintolaan.

  Vain aivoton lammas voi edelleen olla niin pahasti hukassa ettei tajua miten suuresta kusetuksesta on kyse.

  Moni suomalainen sanoo että hän ei tule ottamaan piikkiä vaikka väkisin pakottaisivat. Saavat kuulemma hakea voimakeinoin. Mutta kun ne voi juuri tehdä niin. Laittaa käsirautoihin ja piikille. Mitä sitten teette?

  Kun meitä on paljon yhdessä meillä on edes mahdollisuus taistella vastaan. Mutta yksinään joudut nopeasti susien piirittämäksi. Yksin olemme heikkoja, yhdessä olemme vahvoja.

  Mitä teet kun sinut viedään käsiraudoissa karanteenileirille?

  Kun meitä on paljon voimme suojata toisiamme ja pitää yhteyttä siten että vihollinen ei pääse yllättämään ja tekemään pahojaan.

  Nyt on se hetki että on päätettävä että antautua rokotettavaksi koe eläimeksi tai taistella vapaudesta.

 5. Tää ravintoloiden sulkeminen on kyllä täysin epäjohdonmukaista toimintaa. Malisen teoria että nämä kommunistit aikovat tuhota pk sektorin kokonaan vaikuttaa legitiltä. Jos onnistuvat niin en kyllä varmasti tule asioimaan yhdessäkään ison yritysryppään esim s-ryhmä ravintolassa enää. Kansallismielisten tulisi ottaa tuo vihreiden pakottama eettinen kuluttaminen ja lopettaa asiointi näiden saatanaoiden firmoissa esim amazon, google, netflix, h&m, ikea jne

 6. En ole kuullutkaan että ravintolat on suljettu. Eipä tule niissä käytyäkään, sillä en kehitysmaalaisten pöperöjä syö ja viina ei maistu.

  En ole myöskään tiennyt että Suomen Eduskunta päättää Suomen asioista. Tämä on huolestuttava uutinen.

 7. Minä olen kohta kaksi vuotta metsästänyt koronaa ja tarjonnut pientä rahapalkkiota koronaa-sairastavan pusustakin, sillä kun saisi sen vihreän passin. Mutta kun kenelläkään ei ole sitä koronaa. Vaikka parin vuoden yhteenlaskujen mukaan sitä on kohta sairasteettu Suomessa kuutisen miljoonaa kertaa. Joku ei nyt täsmää…

 8. Ministeri Kiuru, jos Jumala on olemassa sen täytyy olla ainakin puoliksi saatanallista alkuperää, koska kaiken sen mittaamattoman tuhon ja kärsimyksen minkä TE olette aiheuttaneet kansalle kierolla ja sadistisella koronakurimuksella, nyt palkitaan mukulalla. Muistakaa omat tekonne kun teille syntyy lapsi. Monien muiden lapset ovat vammautuneet tai kuolleet teidän ja ministeri kollegoiden ne rokotevyörytykseen. Joten on vain oikein ja kohtuullista että te nyt näytätte esimerkkiä ja korona rokotatte nopeasti synnytyksen jälkeen vauvanne – vai onko se kenties hauvanne.

 9. Oliko liian kovat piipussa?

  Meidät on ajettu nyt selkä seinää vasten. Nyt tarvitaan voimakkaita liittolaisia. Nyt on yhdistyttävä. Nyt on uskallettava ajatella ja toimia kuten sodassa tehdään.

  Kansanedustaja, valtiomies, VKKn puheenjohtajalta kova sivallus. Ja hyvä niin. Kiuru saa olla tyytyväinen että pääsi näin vähällä – kaiken aiheuttamansa tuhon ja kärsimyksen jälkeen.

  Meidän tilannetta ei auta mitkään posken kääntämiset kun vihollinen täysillä murskaa meidän vapaudet ja oikeudet.

  Ne voidaan yrittää saada takaisin vain sotimalla. Ja nyt on uskallettava toimia!

  Joulukulissin takana odottaa Marinin, Kiurun, Ohisalon, Kurvisen, Saarikon johtama terrorihallinto.

  Ei ne avaa yhteiskuntaa 3 viikon kuluttua! Ne aikoo tuhota pienet ja keskisuuret yritykset. Suurilla globaaleilla firmoilla riittää ammuksia eli rahaa. Pieniltä yrityksiltä loppuu nopeasti kun kassa tyhjenee.

  Kun vuosi vaihtuu massiivinen *************.

 10. Suomen maanpetturihallinto ja sitä hallitseva rahaeliitti ovat käynnistämässä kunnon ja todella brutaalin sisällissodan, jossa toisella puolella ovat mielisairaat, Naton liittouman Operaatio Gladion hallitsemat matut, poliisit ja armeija, toisella puolella aitokansallismieliset ja aidot vanhoilliskristityt.

  Aidot kansallismieliset ovat valmiita sotaan. Heihin ja lapsiin ei tungeta yhtäkään myrkkypiikkiä, vaan saavat sotia joka piikityksestä. Armeija on puolensa valinnut sodassa ja se ei ole oman valkoisen kansan puoli. Älä luota Naton maanpetturisotilaisiin, jotka puhuvat suomea, mutta eivät ole suomalaisia.

Comments are closed.