Marco de Wit 23 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Ainoana mediana Laiton Lehti uskaltaa huomauttaa kuinka kiintiöhenkilöt (naiset, negridit, homot, transut, kehorauhanturvaajat, vammaiset, jne.) ovat elokuvien jälkeen tunkeutumassa myös miehisiin peleihin.

 

Kauheinta ja kuvottavinta tässä kaikessa on, että nykyajan kastroidut nuoret miehet eivät näe tässä mitään ongelmaa.

 

(Onneksi transut ja kehorauhanturvaajat ovat tulossa apuun. Mielenkiintoista nähdä alkavatko nuoret miehet herätä ja valittaa vielä sittenkään, kun transut ja kehorauhanturvaajatkin liittyvät sotajoukkoihin ja ovat tietysti upeita sotilaita.)

 

 

Warhammer 40K:n mädätys jatkuu kiintiömatuilla

 

 

Pahin esimerkki mädätyksestä on äärimmilleen suvakoitunut Microsoft ja sen Xboxin peli Halo, joka on täynnä kiintiöhenkilöitä. Halon universumissa ihmisroduilla ja sukupuolilla ei ole käytännössä mitään eroja, vaan kaikkia voi sekoittaa mielin määrin ilman, että se vaikuttaa sotakykyyn.

 

(Kunpa venäläisillä ja kiinalaisilla tulisi joku rajoitettu taistelu Amerikan tasa-arvoisten sotajoukko-osastojen kanssa. Siitä tulisi täysi teurastus ja lopulta totaalinen joukkopako, kun monikulttuuriset amerikkalaiset pakenisivat paniikissa. Tosin tätä ei tule koskaan tapahtumaan, koska ennen taisteluun lähtöä naiset hankkiutuvat raskaaksi, transut ilmoittavat tarvitsevansa lisää hormonihoitoa ja neekerit lähtevät lomalle ja siirtyvät töihin postiin. Jos tämä ei onnistu, niin sitten juuri ennen taistelua nais-, transu- ja neekerisotilaat yhdessä järkkäävät BLM-miekkarin rasistista Amerikkaa vastaan.)

 

 

 

 

Halo menee mädätyksessä koko ajan entistä pahempaan suuntaan. Nyt siinä levitetään jopa pride-propagandaa.

 

 

 

 

 

Niinpä kauhulla odotettiin Halo Infinite-pelistä otettuista paloista tehtyä Youtube-elokuvaa.

 

Yllättäen mädätys olikin lievempää kiintiöhenkilöiden ja pridetyksen osalta. Tosin kaikenlaista lässytystä juoneen on kuitenkin lisätty. Kommenteissa monet kastroidut nuoret miehet ihan oikeasti itkeskelevät, ettei päähenkilö sittenkään alkanut halailemaan.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

8 thoughts on “Uusi Halo Infinitive -elokuvakin mädätetty?

 1. ”Kauheinta ja kuvottavinta tässä kaikessa on, että nykyajan kastroidut nuoret miehet eivät näe tässä mitään ongelmaa.”

  Kyllä toi on huomattu ja monet pelisarjat myyneet todella heikosti mädätyksen takia. Ongelma on tässä vaan se että heikostikkin myyvä peli myy paljon kun kuluttajia on niin paljon että teit sitten mitä tahansa niin yleensä teet isot rahat. Sama hollywoodin kanssa, ihan roskaahan ne on tehny ja joka leffasta 200 miljoonaa voittoa

 2. Venäläiset tulevat oikeasti teurastamaan amerikkalaisten kiintiöjoukot ja tällä menolla myös suomalaiset. Tämä on kuitenkin täysin oma vikamme.

  Jopa maailman primitiivisimmät ja alkeellisimmat kansat ja rodut ovat nyt valloittamassa Suomea rotupetturinaistemme avustamana. Ei Suomen valloittamiseen tarvita venäläisiä tai mitään muutakaan.

  Sitä paitsi eivät Venäjä ja venäläiset ole varsinainen uhka tällä hetkellä, vaan Suomea ovat tuhoamassa ja valloittamassa amerikkalaiset ja britit. Koittakaa tajuta tämä fucking älykääpiöt ja nynnyt.

 3. Vika on suomalaisissa itsessään jos eivät vihaa loisivaa amerikkalaista ja brittivihollistamme, joka miehittää, tuhoaa ja korruptoi rakasta maatamme ja kansaamme.

  1. Niinkuin sä Marco nyt jotain videopeleistä koskaan olisitkaan tiennyt. Warhammeriakin luulit elokuvaksi. Kunhan jauhat paskaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*