Marco de Wit 27 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kuntosalien sulkeminen on täysin järjetöntä niin monella tasolla. Siis jopa koronatyrannien oman logiikan mukaan.

 

Onneksi kuntasaliyrittäjät ovat luonteeltaan rohkeampia kuin ravintolayrittäjät.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

10 thoughts on “Sarjakuva: Koronatyrannit sulkevat nyt kuntosalitkin!

 1. No Marcoliinille ainakin on eväs maistunut. Salista en ole varma, muttei ainakaan ulospäin paista jos näin on.

 2. ”Kuntosalien sulkeminen on täysin järjetöntä niin monella tasolla. Siis jopa koronatyrannien oman logiikan mukaan.”

  Parempi sulkea salit, siellä suomalaisten egot kasvatetaan selfieillä ja peilisirkuksella. Ei Veikko Hakulinen, Lasse Virén eivät ne mitään salia mihinkään tarvinneet. Kuntoilla voi ilman saliakin, ja ilman yhteisöllisyyttä.

  1. Ravintolat voisi sulkea kaikki, suuri osa ravintoloista tarjoaa myrkkyä suomalaisille. Leipomoista puhumatta.

   Näissä koronarajoituksissa ei ole mitään perusteita – ja poliittinen ratkaisu suomalaisille on eduskunta vaihtoon. Jumala vaihtaa sen, kun aika on oikea.

 3. Tässä vitun touhussa ei ole mitään järkeä. Olin menossa joulupäivän aamuna salille mutta ovessa oli lappu, valitettavasti olemme suljettuna 31.12 asti AVI:n määräysten mukaisesti.
  Terveer ihmiset jotka pitävät hyvinvoinnistaan huolta (kuntoilijat), pyritään sairastuttamaan niin henkisesti kuin ruumiillisestikin etämällä kuntoilu.

  Tässä on ollut 2 vuotta (lähes) koronaa ja erilaisa toimia sen puitteissa ”taudin” leviamisen estämiseksi ja mitä on saatu aikaiseksi, ei muuta kuin kurjuutta ja vitutusta. Jos alusta saakka olisi edes yritetty käyttää järkeä, olisi toimiin liittynyt vahva valistus oman hyvinvoinnin edistämisestä ja sehän olisi uponnut tyhmään kansaan samoin kuin tämä tämänhetkinen piikkihimokin. Suositukset eri vitamiinien käytöstä, toimivien lääkkeiden käyttämisestä (Ivermektiini, hydroksiklorokiini ja pari muuta) sekä ehdottomasti läskeille suunnattu laihdutuskampanjointi. Läskithän ovat altteimmassa tilassa kuolla koronaan ja kuluneen parin vuoden aikana olisi saatu monta tuhatta kiloa läskiä palamaan, mutta ei, vittu kun ei. Samoja tyhjiä toimia ja piikkkiä, piikkiä ja passia.

  1. Suomessa tapetaan ihmiset liikunnan puutteeseen. Pakotetaan sisälle hiilidioksidimyrkytykseen ja hapenpuutteeseen. Etenkin lasten liikkuminen leikkiminen ulkona on vaarallista, koska oppivat tykkäämään liikunnallisesta elämäntavasta ja jatkavat sitä aikuisenakin. Porttiteoria nääs. Hallitus haluaa ja sen pullukka ministerit ettei kukaan altistu omin voimin tehdylle liikkeelle. Tavoite on, että kaikki tuijottavat ruutua ja syövät itsensä elefanttilihaviksi, niin eivätpähän elä liian vanhoiksi ja mikä tärkeintä; yliläskit eivät tervettä päivää näe. Lääkkeitä ja muita myrkkyjä ihmiset täyteen, niin nopeammin häviää alkuperäiskansa Suomessa ja saadaan tuoda tervettä afrikkalaista tilalle, jolle tehdään sitten sama källi a la USA.USA:ssa kaikki muut mustat paitsi bodarit ja koripalloilijat ovat elefanttilihavia. Amen.

 4. Jännä. Itse osaan liikkua myös salin ulkopuolella. Tietenkin se vaatii hieman enemmän viitseliäisyyttä/kekseliäisyyttä, eikä ulkosalla löydy yhtä paljon peilejä joista ihailla itseään yhden toistosarjan jälkeen. Ymmärrän närkästymisesi.

  1. Yksinkertaisille on ehkä turha vastata, vastaan kuitenkin. Kuntosalintreenamisen lisäksi harrastan kyllä liikuntaa muutenkin, myös ulkoilmassa. Tänäänkin -20 asteen pakkasessa reipas 10 kilometriä metsässä ja samaa 2-3 kertaa viikossa, hiihdän uin, pyöräilen, melon jne. Ei se sali ainoa ole ja itselleni peilit ovat turhaa tavaraa salilla, treenaan enkä ole katsomassa itseäni peilistä.
   Kannattaisi ehkä kokeilla salitreeniä, siis treeniä, eikä vain käydä salilla kuten suuri osa saleilijoista tekee, vaan todellakin treenaamassa. Se tekee aivan helvetin hyvää kropalle ja mielelle, kaiken muun liikunnan lisäksi.

 5. Eipä haittaa baari- ja kuntosalirajoitukset. En käy baarissa. Liikuntaa harrastan mieluummin ulkona rattiissa ilmassa enkä missään hielle ja pierulle haisevassa kuntosalissa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*