Marco de Wit 27 joulukuun, 2021

 

 

Ei. Otsikko ei ole liioittelua!

 

Ihan oikeasti oikeuskanslerinviraston twitter-tilillä sanottiin samaa mitä Laiton Lehti on sanonut jo pitkään: Lapsia myrkyttävä koronatyranni Krista Kiuru kuuluu käytännössä satanisteihin. Itse asiassa hänen miehensä ei ole pimittänyt satanismiaan!

 

Jos et usko oikeuskanslerinviraston tukevan Laitonta Lehteä, niin tässä twiitti.

 

 

 

 

 

 

 

Asiasta syntyneen kohun takia oikeuskanslerinvirasto on nyt alkanut vetämään sanojaan takaisin.

 

Ja tietysti huonolla Suomen kielellä.

 

 

 

Lähde:

 

 

 

 

 

 

18 thoughts on “Oikeuskanslerinvirasto: Koronatyranni Krista Kiurun mies satanisti!

 1. Nyt otti Laiton Lehti ykköspaikan uutismediana.

  Tämä uutinen avaa paljon suuremman vyyhdin.

  Nyt tiedetään että ministeri Krista Kiuru odottaa lasta satanistin kanssa. Mitä vaikutteita ministeri Kiuru on ottanut suoraan satanisti mieheltään, entä kuinka paljon näitä paholaista palvovia on ministeri Kiurun lähipiirissä?

  Onko pääministeri Marin myös satanisti? Ainakin hänen mielenterveyteensä vaikuttavat pakko oireet sekä pirullinen virnistely kun koko maa joutuu kärsimään ja aiheutuu paljon vahinkoa ja tuhoa viittaavat siihen että hän kuuluu samaan jengiin ministeri Kiurun kanssa.

  Nyt ei ole kyse korruptiosta. Kyse on siitä että useampi ministeri kuuluu sellaiseen
  jengiin jossa palvotaan pahuutta.

  Onko ministeri Kiuru kelvollinen tulevan lapsensa huoltajaksi?

  Miksi media palvoo niin voimakkaasti, saatanallisella tavalla näitä pahuuden kanssa liitossa olevia ministereitä?

  Presidentti Niinistön suuri ymmärrys näitä pahuuden palvojia kohtaan kertoo paljon myös presidentistä.

  Entä Ohisalon siippa? Muuttuuko yöllä vertaimeväksi vampyyriksi?

  Piru on irti.

 2. ”Lapsia myrkyttävä koronatyranni Krista Kiuru kuuluu käytännössä satanisteihin”

  You are either on Gods side or on the side of the devil. There’s no demilitarised zone. You gotta choose. You too Marco. Koko eduskunta on Saatanan vallassa ml EU-myönteinen (=kommunistimyönteinen) Päivi Räsänen.

 3. Ja vielä noin huonoa suomen kieltä twiitattu Oikeuskanslerinvirastolta? Kummallista.

  Mutta niinhän se on ajan trendi, että lähes kaikki valtion instituutiot ovat paljastuneet kuplaksi. ..

  Huoltovarmuus, STM, Posti, Verohallinto, VTV, jne.

 4. Rohkealla, voimakkaalla ja komealle Ano Turtiaisella on ennakkotietoa, että Kiurun tuleva lapsi on itse sarvipäinen paholainen!

  Myös Ohisalon vauvasta liikkuu huhuja, että se olisi risteytys Manaaja-elokuvan riivattua tytärtä ja Freddie Kruegeria!

 5. Noni! tästä olikin jo kaverin kanssa puhetta, että mikä olento tekee suohirviön kanssa lapsen.. no tietenkin joku helvetin satanistihan sieltä pomppaa kulli pystyssä kun tollanen limakasa pitää saada raskaaksi. Tämäkin raskaus kuin tilauksesta!!

  1. Kukaan normaali mies ei voi saada kaluaan juhlakuntoon Krista Kiurun kohdalla, vaikka pumpattaisiin elimeen litra viagraa.

  2. Voi ristus kun oli typerä kommentti. Nyt täytyy sinun ottaa heti yhteyttä psykiatriselle polille, ettet vaan tee itsellesi mitään. Ihan selvästi olet itseinhon vallassa.

   1. Nimimerkin takaa on kiva huudella ja käyttää energiaa ja aikaa ihan turhaan. Silti tässä toteutamme sitä tärkeintä vapautta, sananvapautta. Jos sitä ei käytä, niin mitä merkitystä sillä on?

 6. Nyt on otettu kyllä hallituksen kannalta joku totaalisen epäpätevä tiedottajatyttönen hoitamaan valtionviraston twitter sivua!

  1. ”Laita lapsi asialle, mene itse perässä”. Ei sinnekään pätevyyden perusteella valita, vaan suhteilla ja jäsenkirjalla.

 7. Mihin väriin hallitus pukeutuu? Yksitoikkoisesti aina mustaan. Epäilys herää, onko koko hallitus satanistisia noitia täynnä.

 8. Eli oikeuskanslerinvirasto ei kritisoi huostalapsikauppiaita johravaa ministeriä ilmeisen pedo-tallmudosatanistisesta ideologiastaan vaan sen sijaan kritisoi tiedottajaansa siitä, että tämä on tullut päästäneeksi tiedon julkisuuteen? :o

  Pyydän, sanokaa ja laulakaa tätä rukousta yli kaikkien tuulten ja yli kaikkien vesien, Suomen kansa ja koko maailma tarvitsee sitä nyt:

  Sidon Kaikkivaltiaan Taivaiden ja maan Jumalan, Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä ja Mikael arkkienkelin joukkoineen avulla kaikki pahat henget, pahuuden perilliset ja saatanan, luciferin kaikkine joukkoineen ja väkineen Jeesuksen Kristuksen vereen, ja heitän heidät Ristin juureen tuomittavaksi, ja Kristuksen raudkinnas kädessä, Kristuksen raudnutus, Kristuksen raudkilvin, Kristuksen raudkahlein, Kristuksen raudsaappain kahlitsen pahuuden, saatanan kaikkine kadotuksen väkineen alimpaan helvettiin ikuisiksi ajoiksi, etteivät enää koskaan ketään kansastani kiusaa, koronkisko, sorra, kiduta, houkuttele, eksytä tai ota mitenkään muutenkaan yhteyttä. Ja Kristuksen raudsaappaalla murskaan pahuuden, saatanan, käärmeen pään ikuisiksi ajoiksi. Ja Kristuksen raudavaimil lukitsen helvetin portit ikuisiksi ajoiksi, jotta sinne jäävät tulijärveen, ainiaasta ainiaan. I N R I X

 9. Aasinsiltana voisi myös mainita vuoden 2006, kun silloinen pääministeri Matti Vanhanen teki ns. pirunkäsi-tervehdyksiä euroviisut voittaneiden Lordi-yhtyeen jäsenien kanssa. On myös fakta että Vanhanen hehkutti lordia jo ennen voittoa. Toki Lordin tyyli ei ole ollut sinänsä mikään black metal tai death metal, mutta kyllä siitä eräillä tahoilla oltiin vähän pöyristyneitä. Että pääministeri innostui piruntervehdyksiä tekemään.

 10. Kun ministerin puoliso palvelee saatanaa johon yleensä kuuluu eriasteista väkivaltaa, kidutusta, eläin tai ihmisrääkkäystä, silloin ei voi lasten antaa kasvaa tällaisessa kasvuympäristössä.

  1. Siitä sitten tekemään lastensuojeluilmoitusta? niin tulet näkemään että saatana voi hyvin ja on oikeasti olemassa,,näiden ”lastensuojelu-viranomaisten” toiminta osoittaa sen myös niille jotka eivät vielä, Usko.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*