Free speech 28 joulukuun, 2021

 

 

Jotkut Laittoman Lehden lukijat ovat ihmetelleet miksi kommenttien moderointi kestää joskus paljon kauemmin kuin tavallisesti.

 

Ensinnäkin yksi syy ovat joululomat. Toinen syy on massiivinen spammiatakki.

 

Eli suomeksi joku tekee satoja kommentteja päivässä. Käytännössä kyse on jostain automaatista, joka on ohjelmoitu lähettämään kommentteja.

 

Modet joutuvat siis poistamaan valtavasti kommentteja ennen kuin pääsevät edes lukemaan aitojen lukijoiden kommentteja.

 

 

Viime aikoina tilanne on kuitenkin pahentunut, koska spammikommentit ovat laajentuneet satojen rivien pituisiksi. Tässä esimerkki yhden kommentin alkuosasta, joka siis jatkuu satoja riviä.

 

 

 

 

 

Kaikista mielenkiintoisinta on, että pahimmat spammiatakit kohdistuvat edelleen Laittoman Lehden Epstein-artikkeleihin.

 

Tämä ei ole ihme, koska Laiton Lehti on tiettävästi ainoana mediana maailmassa yksityiskohtaisesti paljastanut kuinka Jeffrey Epstein ja Ghislaine Maxwell pyörittivät talouden, politiikan ja tieteen johtajien pedofiilirinkiä nimenomaan Israelin Mossadin laskuun.

 

Laiton Lehti on myös ainoana maailmassa osoittanut kuinka jäljet johtavat myös Tampereelle.

 

 

Suomen juutalaismiljonäärit tukeneet Epsteinin pedorinkiä?

 

17 thoughts on “Laiton Lehti massiivisen spammiatakin kohteena! Juutalainen Epstein-pedokytkentä?

 1. Jaa että tamperelaiset ovat liskojuutalaiskuninkaita. Jännä, että tosiaan olet ainoa maailmassa joka väittää noin. Ellen tuntisi sinua fiksuksi ja aina oikeassa olevaksi voisin suositella erilaisiin hoitoihin tutustumista.

 2. Salaliittoteoreetikoita jotkut pitävät hölmöinä.

  Tuskin valtamedia on spammausten takana. Eli jäljet johtavat tässäkin sylttytehtaisiin eli tiedustelupalveluihin, jotka tekevät kaikenlaisia likaisia operaatioita.

  1. Luuletko tosiaan, että laiton lehti on niin varteenotettava ”media”, että joku viitsisi sitä vastaan hyökätä. Hullu saa olla mutta ei suuruudenhullu. Jäljet johtavat sylttytehtaalle eli kuka sen kissanhännän nostaa kuin kissa itse, tässä tapauksessa dewitt. En muuten lukisi tätä aviisia, pitäähän se päivän huumoriannos saada vaikka kommentit ovat niin ala-arvoisia, että suomenuutisetkin jää toiseksi. Vastaavat aapisia kommentteja esiintyy vain roskapartisaanissa.

   1. Addiktiot ne on näköjään sinullakin, Jussiboy… Tosi harmitonta sinulle ja ympäristöllesi.

 3. Botti on selvästikin viestien lähettäjä ja näköjään jonkinlainen pornoaddikti. Ei kukaan ihminen kykene olemaan noin sekaisin, vaikka THL, STM, Kiuru ja noitahallitus ym valtaeliitti ovat aika lähellä täyttä älyvapautta. Tuollainen tekoäly jos ottaa vallan, niin…

 4. Sillä että Epstein ON juutalainen ei ole mitään tekemistä asian kanssa. 😀

  1. Juutalaiset eivät ole koskaan tehneet mitään väärää. Juutalaiset tekevät kaikki aina täysin oikein. Juutalaiset johtavat maailman paikkoja, suuryrityksiä, valtamediaa jne. koska ovat niiiiiiiin paljon älykkäämpiä kuin sadat miljoonat valkoiset. Tämä on täysin loogista!

   1. Mutta ovat tyhmempiä kuin älykkäät kiinalaiset, puhumattakaan terveistä ja älykkäistä afrikkalaisista tai eskimoista. Nuo juuri edellä mainitut älyävät pysyä poissa noista paikoista.

 5. Suomi on myös kirjaimellisesti ainoa länsimaa joka ei suostu tutkimaan juutalaisen tiedustelupalvelu Mossadin pedofiilikiristysrinkiä, vaikka muissa maissa asiaa tutkitaan! Voitte miettiä kuinka limaisia pedofiileja suomalaiset poliisit ovat. Jopa Suomen presidentti Sauli Niinistö itse on ehkä pedofiili, sekä täysin umpikorruptoitunut.

 6. Esinahattomat eivät pidä siitä, että heidän bisneskikkojaan, kuten eliittipellejen kiristämistä pedofilialla tuodaan julki!

  Itse asiaan liittyvä on oikeudenkäynti! Vain pari hassua uhria ja muutama syytetty. Missä on kaikki muut uhrit ja väärintekijät?!!

 7. Ei varmaan ole mikään sattuma, että eniten hyökätään juutalaista Mossadia käsitteleviin artikkeleihin?

 8. Suurimmat hyökkäykset alkavat kun Marco käsittelee juutalaisen Mossasin pedofiilikiristysrinkejä, Sauli Niinistön mafiaverkostoa ja Natoa. Todella jännä juttu.

 9. Tai sitten sen artikkelin lukijoiden koneet vain on täynnä haittaohjelmia ja lapoa. Siten ne spämmäisivät jo aivan tietämättään tuollaista.

 10. Tuskin täällä mitään spammiatakkia ole. Tämän on täysin hyödytön sivusto ja suurin osa käyttäjistä vain nauraa näille jutuille.

  Eiköhän sitä kommentointia voi joihinkin juttuihin sulkea, ainakin parin vuoden takaisiin juttuihin ei pysty.

Comments are closed.