16 thoughts on “Päivän kuva

 1. Tämä valokuva on tulevaisuudesta!

  Kuvassa on jo aikuiseksi kasvanut Maria Ohisalon hirviölapsi perheensä kanssa!

 2. Talouden sulkutila jatkuu niin kauan kuin jollakulla vielä on omaisuutta jäljellä.
  – Vasta sitten, kun omaisuus on «tasa-arvoistettu» globaaleille firmoille, voidaan julistaa «normaali elämä».

  Velkajuhlien loppu

  Sulkutilan yksi seurannaisvaikutus on konkurssiaalto, jossa pankit toimittavat omaisuuden sosialisoinnin tasa-arvoistamisen keskuspankin leikkirahalla.

 3. Yksi seuraus globaalista sulkutilasta on konkurssiaalto,
  – joka tarjoaa pankeille hyviä ja toimivia firmoja pilkkahintaan — eikä sitäkään hintaa edes tarvitse itse maksaa, koska keskuspankki kyllä printtaa rahaa ja valtio maksaa tappiot.

  153 syytä miksi Nürnbergin prosessi pitää käynnistää

  Kansantalouden kannalta nykyisessä talouden tuhonnassa on kyse valtion velan maksamisesta.
  – Samaan tulokseen päädyttäisiin myös siten, että valtio sosialisoi miehitysalueellaan olevat firmat ja luovuttaa ne ulkomaisille velkojille. — Se vaan olisi poliittisesti mahdotonta.
  – Kun luovutetaan valtio uudelle miehittäjälle ilman sotaa, poliitikot saavat pitää virkansa.
  – Tällä tavalla tilanne saadaan näyttämään toisenlaiselta.

  Kun kansallinen omaisuus ei lopultakaan riitä velkoihin, — korot verta juo — on jäljellä enää yksi mutta perinteisesti usein käytetty keino, joka estää poliittisen vallan joutumasta kansan käsiin:
  – Sota.

 4. Historioitsija Oswald Spengler 100 vuotta sitten: Eurooppa, te tulette kuolemaan.

  The death of Europe

  Eurooppa, näen teissä mätänemisen leiman. Voin todistaa teille, että suuri rikkautenne ja suuri köyhyytenne, kapitalisminne ja sosialisminne, sotanne ja vallankumouksenne, ateisminne ja pessimisminne ja kyynisyytenne, moraalittomuutenne, hajonneet avioliittonne, syntyvyyden säännöstelynne, joka vuodattaa verenne kuiviin ja tuhoaa aivonne.

  Nyt kysymys on enää siitä miten pelastaa Eurooppa tuholta ja kuka sen tekee.

 5. Sanottakoot ihan vain historian kannalta: WWI jälkeinen Weimarin tasavalta näytti tasan kuvan osoiitamalta tavalla mädättyneeksi valtioksi, jossa rälläsivät kommunistit ja sitten se yksi porukka, joihin kiteytyy kaikki nuo edellä luetellut piirteet.
  Ja niisä kuuluisissa ”kirjarovioissa” paloivat kommunistien kirjat ja pornokirjat, joista vm. ylsivät jokseenkin nykypäivän ”korkeataiteen” tasolle. Jos samanlaista mädännäisyyttä haluaa etsiä tästä päivästä. Parhaan esimerkin siitä tarjoaa Ameriikan Yhdysvallat. Miksiköhän?

Comments are closed.