Free speech 29 joulukuun, 2021

 

Valtakunnanvainoajan toimisto on varoittanut Laitonta Lehteä jatkamasta suosittua Mustat siellä ja täällä -sarjaansa.

 

Niinpä sitä suuremmalla varmuudella sarja jatkuu.

 

 

Tällä kertaa seikkaillaan keittiössä.

 

Kauhulla seurataan pysyvätkö tällä kertaa naisten vaatteet päällä.

 

 

 

 

5 thoughts on “Suosittu sarja jatkuu: Nyt mustat keittiössä

 1. Voi noita kehitysmaan laihoja syrjittyjä, lähetän heti rahani kaikkille tummentuneille ympäri maailman, itsellä laukussa leipää ja piimää vaan, mutta semmosta ei antaa saa se niile liian hapanta on ja vaikka särvintä leivän päällä, se pilkaksi katsotaan, pitääkö heidän elää pelkällä leivällä. Rahat voimme ottaa, mutta tiedämme niiden olevan valkoisten, joten valitamme ja saamme näin lisää ylivaltaa ja etuja. Ja itse kun nyt jouduin tänne sairaalaan ”joudun” joka päivä syömään puuroa ym. mitä puuropäällikkö kapinoi koska olen valkoinen (en saa valita kebabbia ja fried chickeniä), että itse aiheuttamaton leikkauksia vaativa jalka paranee miten paranee. Kuvat otettu, että saa maksaa täällä olon + korvauksia(ne voi olla hankalia) yhtiöltä nimeä en saa varmaan paljastaa, ehkä sitten jos ei kaikki mene putkeen korvauksissa.

 2. Opetteli eka kertaa tekeen keittiössä ruokaa ja mikä virhe meiltä, ei ole valkoisia vartijoita. Sytyttiväthän 93 sompulitkin keskelle lattiaa, nuo taas eivät osaa tehdä keittiössä, koska mc tontusta hakee perusruoat, kunhan saa vähäisetkin salaatit pois eli ottamatta jos edes on noiden alueen mceissä ym., saati hedelmää mitä täällä on lapsille aterioissa ja jotain kehittävää, peli tai muu. Tuolla aina juustohamppi perinteisesti ettei länsimaistuisi ja saisi ravintorikasta ruokaa ja kehitettä, kuten pohjoisessa että järkensä voisi vähän nousta.

 3. Tuli tappelu kun jotku oli tehneet ruishampurilaisia salaatilla ja maitoa juomana, muttei kukaan tiennyt kuka tai kumpi musta naisporukka. Eivät tienneet Suomalaisen avustushaitan tuoneen Suomen Hesburgerista asti. Miehet olivat jo syöneet tilanneensa kehitysburgerit ja juoneet sosa solat.

 4. Heh, miksei amerikan tummaihoisten touhuista saisi linkkailla kaikkien nähtäväksi jo valmiiksi julkista materiaalia? Laissa on kielletty gore videoiden jakaminen, mihinkään muuhun ei minkään tason viranomaisen tarvitse ottaa kantaa, videon otsikko tai jakamisen syy ovat näiden valtakunnansyyttäjien mielikuvituksessa tapahtuneita ajatusrikoksia joita ei voida lakikirjaan kirjoittaa ja näistä myöskään rankaista. Olisi korkea aika tässä maassa saada laittomasti uhkailevat vaaleilla valitsemattomat viranomaiset kuriin

 5. Mustat nyt vaan on pienehkö toisiaan lähellä oleva joukko.

  Kuvassa mustat on ainakin lähellä toisiaan ja jos Valtakunnansyyttäjä kiihottuu, niin eikös se ole shiinä sitten ? Ja jos niillä on tuollainen kulttuuri keittiössä ?

  Ryhmällä tarkoitetaan suomenkielessä (pienehköä) joukkoa toisiaan lähellä olevia ihmisiä, jotka käsitetään yhteen kuuluvaksi kokonaisuudella.

  Eli

  1. joukon pitää olla pienehkö
  2. toisiaan lähellä
  3. jotka käsitetään yhteen kuuluvaksi kokonaisuudeksi

  Kansalla tarkoitetaan suomenkielessä kulttuuriltaan ja usein myös hallinnoltaan ja kieleltään yhteen kuuluva ihmisryhmää. Eli jotta kyse olisi kansanryhmästä, niin ryhmän pitäisi olla myös kulttuuriltaan yhteen kuuluva ihmisryhmä.

  Haettiin ”ryhmä” Kielitoimiston sanakirjasta

  1. (pienehkö) joukko toisiaan lähellä olevia ihmisiä, esineitä tms., jotka käsitetään yhteen kuuluvaksi kokonaisuudeksi. Ihmisryhmä. Saariryhmä. Kukkaryhmä. Ryhmämiehiä. Vieraat seisoivat ryhmissä, ryhminä. Ryhmissä, ryhminä kasvava sieni. Jakaa luku kolminumeroisiin ryhmiin.

  http://www.kielitoimistonsanakirja.fi/netmot.exe?motportal=80

  Haettiin ”kansa” Kielitoimiston sanakirjasta
  kansa9
  1. kulttuuriltaan ja us. myös hallinnoltaan ja kieleltään yhteen kuuluva ihmisryhmä; jnk valtion väestö. Suomen kansa. Germaaniset kansat. Itsenäinen kansa. Kulttuuri-, paimentolaiskansa. Koko kansan asia.
  Erik. valtaa pitävien vastakohtana. Kansa nousi kapinaan.
  2. jnk seudun asukkaat, asujaimisto, väki. Saariston kansa.
  3. maalaisväestö, työväki, alemmat yhteiskuntaluokat, rahvas. Tavallinen kansa. Kansan syvät rivit. Suoraan kansan keskuudesta noussut poliitikko.
  4. epälukuinen, suuri ihmisjoukko, väki, yleisö, ihmiset. Kirkko-, hääkansa. Tori oli kansaa mustanaan. Kansaan menevää musiikkia. Karttuisa on kansan käsi [ks. karttuisa] SP. Vanha kansa entisajan ihmiset, vanha ikäpolvi.
  http://www.kielitoimistonsanakirja.fi/netmot.exe?motportal=80

Comments are closed.