Marco de Wit 29 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Muistakaa, että naisten ja miesten välillä ei ole mitään merkityksellisiä eroja.

 

Kyllä monet naiset ovat voimakkaampia kuin miehet!

 

Alla olevassa videossa toimittajat ihan oikein raivostuvat, kun joku huomauttaa satojen miehien olevan parempi tenniksen pelaaja kuin Serena Williams.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Naiset vs. miehet urheilussa

 1. Piste. Vielä jos joku väittää henkisesti lyövän paremman niin sekin on kuin sanoisi naiset ovat henkisesti korkeammalla ja voittavat kunnes tulee tasa-arvo(yli arvo) tai ainakaan häviä keskimäärin. Tuskin koskaan sanoo henkisesti olevan yhtä pitkiä tai no sehän on vain ajankysymys, koripallo videota odotellen. https://m.youtube.com/watch?v=uwni8bvA13Q jaa tuossa se ja hups täällä lisää https://search.brave.com/videos?q=women%20vs%20men%20basketball
  Voi ei ole voimaakaan kuin miehillä heittää ja juosta, eikä kestävyyttä, MUTTA MUISTAKAA SE JOHTUU SYRJINNÄSTÄ, KOSKA EI PIDETÄ SAMANARVOISINA NIIN HÄVIÄVÄT VALMIIKSI HENKISYYDEN VUO JA MIESKIN VOI SYNNYTTÄÄ JOS AJATTELEE VÄLILLÄ MUULLAKIN KUIN LUONNOSTAAN ALAPÄÄLLÄ HEDELMÄLLISIÄ NAISIA NÄHDESSÄÄN. JA JOS NAINEN TEKEE SAMOIN VOI MUTTAA SUKUPUOLTA JA SYNNYTTÄÄ NAISELLE JA KUMPIKIN KUMMALLEKIN. Siksi uinnissakin Suomalais nainen tekee maailmalla tulosta insinöörin hommasta luovuttuaan. Mieskin voi voittaa parempaa lajia edustavan miehen henkisesti: https://search.brave.com/videos?q=tai+chi+vs+mma&source=web tai siis luulla ennen kohtaamista.

 2. Mitähän se Marcoliini taas vauhkoaa. Jutun pointti on mikä? Joku feministi jossain suuttui jostain? Vai se että miehet ovat urheilussa naisia vahvempia? Wau, näin saadaan toimitettua tyhjänpäiväisiä ”uutisia” täältä ikuisuuteen ja seurakunta hurraa.

  1. Fenimismiä ym. nykysairautta, että voi pärjätä matematiikasta urheiluun ihan yhtä hyvin, valittihan ne vasta kun naisten jääkiekkoa kun ei arvosteta. Samat rahat kun pelaan polttopalloa voisi antaa minulle kuin jalkapalloammattilaisille tai miksi pirkka meetvurstia ostetaan vähemmän kuin kotivara meetvurstia, syrjintää, pitäisi ihan samoin ostaa, kumpikin on meetvurstia, tai paremminkin pirkkaa enempi kun sorron takia annettava lisäetu. Kotivaralle myyntikieltoa. Kauppoihin vasta kun ostettu tarpeeksi pirkkaa, tulee aina puolet pirkan myynnistä kotivaraa ostettavaksi.

  2. mikä ois ollu jutun pointti!? Ei tarvii feministien suutahdella kun urheilevat vaan omissa sarjoissaan eikä yritä saada joka urheilulajia näyttämään amatöörien puuhastelulta. Toiset tekee sitä työkseen.Mikä on kivempi kattoo ku AmattiMIES tekee töitä.

   1. Hienoa että pidät miehistä, mutten vieläkään ymmärrä että miksi jotain yksittäistä feministiä pitää nostaa tikun nokkaan. Niin naisilla ja miehillä on omat sarjat, ja kyllä, miehet ovat vahvempia urheilussa. Pitikö tämä tosiaan uutisoida teille?

 3. Mutta eikös se juuri ole femnistien unelma ja päämäärä: saada miehet ja naiset tasa-arvon nimissä samalle viivalle? Ei eri lajeja vaan kaikki samaan riviin.

  Toisaalta, sitten ei enää pääse katselemaan niiden ampumahihtäjien peppuja makuuammunnassa.

 4. Oon huomannut tuon saman kamppailulajeissa, lähinnä nyrkkeilyssä ja lukkopainissa, jolloin teknisesti selkeästi paremmat naiset jäävät kuitenkin altavastaajiksi, johtuen vähäisistä voimistaan. En nyt toki ole heitä mukiloinut tai vääntänyt solmuun, mutta tuo vain on tullut selkeästi ilmi.

  1. Miehet ovat keskimäärin fyysisesti voimakkaampia kuin naiset, ja siksi miehillä ja naisilla on omat sarjansa urheilussa. Sen lisäksi miehillä ja naisilla on omat sarjansa shakissa.

 5. Feministien rakentama wokeismi sikseen, tässä aika tasapainoisesti editoitu minidokkari naishenkivartijoista.
  https://youtu.be/m_VYSTUPomg

  Ei muuten ole missään vaiheessa ollut olemassa jotain ”tervettä feminismiä”. Koko feninismi alkoi vauraista ja keskiluokkaisista, etuoikeutetuista ja todellisuudesta irrallaan olevista aktivisteista.

  Toisaalta, jos valtiojärjestelmät eivät olisi päästäneet johtoon heikkoja miehiä ja jos miehet olisivat pistäneet lait sellaisiksi, jossa osaavat naiset (vaikkapa lesket) pärjäisivät arjessaan siinä missä veroisensa miehet, niin feminismillä olisi ollut vielä heikommat perusteet.
  Alunperinhän myös fiksut naiset vastustivat feminismiä kokonaisuutena (ei kaikkia asioita).

  On harmillista että luonnonlaki on sellainen, missä luontokappale nimeltä ihminen, kuten koira tai apinalauma ei ole kykenevä elämään ilman hallitsijoita eikä ole kykenevä erottamaan huonot hallitsijat aidosti ja monipuolisesti kyvykkäistä. Siksi sota ja murha kuten elukoilla yleensäkin on sisäänrakennettu pakollinen elementti missä nollausta tarvitaan, ja sitä tarvitaankin aina aika-ajoin. Aseistettu kansa saa nollattua mitä tarvitsee nollata. Tämä planeetta ei missään nimessä ole huippuälykkäille otollinen – ja tuskin tulee olemaankaan, ainakaan miljooniin vuosiin – se on hyväksyttävä ja toimittava sen mukaisesti.

  1. Olen tullut myös samaan lopputulokseen. Ei ole missään vaiheessa ollut tervettä feminismiä. Mitä sanoit feminismin aktivisteista pitää myös paikkaansa. Lisäisin siihen vain sen, että tavalla tai toisella rikkinäinen koti tausta on myös ollut sillä saralla erittäin yleistä.

   Koko feminismi on parasiittisen eliitin pystyttämä, ja motiivina on ollut yksinkertaisesti hajoita ja hallitse käyttäen hyväksi heikkouksia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*