Free speech 29 joulukuun, 2021

 

Mikään muu media ei kritisoi maahanmuuttajia niin paljon kuin Laiton Lehti.

 

Toisaalta Laiton Lehti haluaa antaa maahanmuuttajillekin mahdollisuuden kertoa oman näkökulmansa.

 

Niinpä Laiton Lehti harkitsi Levelin kanssa yhteistyötä tehneen kurdiräppäri Milan Jaffin haastattelemista.

 

Varsinkin, kun hänet tunnetaan aika suorapuheisena henkilönä.

 

Kurdien räppäri-sankari Milan Jaff Levelin Laittomiin Uutisiin?

 

 

Haastattelusta ei kuitenkaan tullut mitään, koska ensinnäkin Laittomien Uutisten ja Levelin yhteistyö loppui ja toiseksi Milan Jaff on vankilassa.

 

Nyt Jaff on saanut lisää syytteitä. Tosin oudosti Seiska ei kerro mistä tuossa lastenraiskaussyytteessä on kyse. Puhutaanko jostain 17-vuotiaasta vai 12-vuotiaasta? Toki raiskaus on aina raiskaus.

 

Näyttää siis siltä, että jos syyte menee läpi, niin Milan tulee jäämään vankilaan pidemmäksikin aikaa.

 

 

Kuvassa linkki Seiskaan

 

 

 

 

21 thoughts on “Seiska: Kurdiräppäri Milan Jaffia syytetään lapsenraiskauksesta

 1. Törkeää. Kemiallinen kastrointi takaisin rangaistus/hoitokeinoksi. Munat joutaa pois tuollaisilta.

 2. Ei joudu välttämättä vankilaan tämä geneettisesti ylivertainen superkurdi. Ei näitä kurdeja/muita matuja haalittu Suomeen, jotta ne täyttäisivät vankilat. Nämä on haalittu tänne hedelmöittämään nuorten suomalaisten naisten munasolut. Näin tehdään uusia, hienoja ja ennen kaikkea sekarotuisia EU-kansalaisia!

  Nimittäin on tiedossa, että pari vuotta sitten musta neekeri raiskasi suomalaisen lapsen Joensuussa, koska negridiraiskaaja opiskeli ja harrasti urheilua, niin tuomio tuli ehdollisena. Myös pari vuotta sitten Porvoossa sambialaistaustainen musta neekeri, Kyato Mangago kidnappasi kadulta suomalaisen 12 vuotiaan tytön ja raiskasi hänet. Tämän kauhean kidnappausraiskauksen tuomiota ei edes kerrottu valtamediassa, joten on todennäköistä, että tämä kiimainen mokkakikkeli selvisi päänsilityksellä. Edes tytön vanhemmat eivät kostaneet tyttönsä häpäisyä!

  Tulevaisuudessa ei ole enää suomalaisia miehiä, koska pojat kasvatetaan homoiksi tai transuiksi. Suomalaisten tyttöjen taas pitää valita, että ryhtyvätkö lesboiksi vai tekevätkö he jälkikasvua maahan tuotettujen geneettisesti ylivertaisten mokkakikkelien kanssa!

  1. Viimeinen kappale. Huom. Näin ne valtaperkeleet ovat suunnitelleet.

   Vaasassa reilu kuukausi sitten VIISI MUSTAA MIESTÄ RAISKASI JA RYÖSTI THAIMAALAISEN NAISEN. Siitä ei ollut lehdissä mitään ja POLIISI VAIKENEE KOKO ASIAN. SE TULEE ESILLE MEDIAAN VASTA KUN TUOMIO TULEE. JOS SITTENKÄÄN. ONKO TÄMÄ PERKELLEN SUOMI ENÄÄ OIKEUSVALTIO suomalaisille? EI OLE.

   Ulkomaalaistausta ja ihonväri on rikoksissa lieventävä asianhaara.

   Seuratkaa tämä Vaasan tapaus.

  2. Lisään vielä edelliseen: VIISI MUSTAA MIESTÄ raiskasi, ryösti JA MURHASI THAIMAALAISEN NAISEN.

 3. Itse nimike ei tosiaan suoraan kerro sitä onko lapsi ollut alle 16-vuotias, vai 16 tai 17-vuotias, mutta nimikkeen mukaan olisi tehty jotain hyvin törkeää jos tulee virallinen tuomio. Minimituomio 4 vuotta linnaa ja maksimissaan 12 vuotta linnaa.

  On erittäin tyhmää kysyä miksi kurdit eivät palaa takaisin. Länsimaat ovat yksinkertaisesti niin paljon mukavampia ja helpompia, että on paljon mukavampaa elää valkoisten maissa.

  Ihmiset tekevät maasta kaltaisensa. Ei ole olemassa mitään vihaa mikä nousisi maaperästä, vaan suomalaiset voivat rakentaa suomalaisten kaltaisten yhteiskunnan Suomeen, Somaliaan tai Kurdistaniin. Kurdit rakentavat kurdeille tyypillisen yhteiskunnan siellä missä he ovat jne.

 4. Nyt tämä Stadin vahvin ja kovin tappelija Mr. Jaff vapisee kuin hiiri vankilan lisko- osastolla. Sinne laitetaan mm. lasten raiskaajat turvaan muilta vangeilta.

 5. Tässä jutussa on jotain mätää, kun kukaan ei ole vielä syyttänyt uhria 😦

  1. Riippuu ihan siitä onko vapaahetosesti mennyt esim. tämän kordin kotiin juomaan alkoholia ja polttamaan tupakkaa.

 6. Toikin liittyy nyt siihen pitkään maturaiskaajien listaan joka täydentyy viikottainsa aina monilla uusilla kehitysmaalaisilla pääkaupunkiseudulla. Ja mukaan kuuluu tietysti huumekauppa ja parit pahoinpitelyt.

 7. Ja vhiitut Vihtori Katamaani. Siellä heittää high five-kunnian osoituksia kun on niin kunnioitettava nainen ja jos valakea viel ni vähemmän. Omat osastot kuten tv:ssä oli dokumentti tietenkin Kantasuomalaisista ja kertoi että Romaneillakin oma osasto, ettei tuu kähinää. Tuleehan niillä kaikilla kun sukuriitoja ja huume hallinta riitoja. Kantasuomalaiset saa kärsiä kuten vartijat joita eivät mantaqa ym. jengit kunnioita, varsinkaan kun valkeita ja Kristittyjä. Kaikki vaan maansa tapaiseen selliin oikeanpituisine tuomioineen kuten kotimaassa, paitsi jos kyseessä mm. raiskaus, suvun häpäisyn takia murha tai yritys, koska kotimaassa se on normia eikä siitä rangaista kuin raiskattua kun pettämiseksi katsotaan, joka sitten johtaa yllä mainittuun.

 8. Tuleeko Levelistä ylipäätään mitään jos sinne otetaan kaiken maailman sekopäitä?

  Junnulta oli paha virhe potkia Malinen ja Marco ulos. Onko tarkoituskin vain sekoilla?

  1. Niin että sä Marco et sitten muka ole sekopää? Hyvin sä sinne sovit kaikkien muiden sekaan mutta taisit olla jopa niiden mittapuulla liian sekaisin.

 9. Suomi ei oikeasti tarvitse yhtään helvetin räppäriä, koripalloilijaa, potkupalloilijaa jne. ulkomailta. Ihan oikeasti. Nyt stop tälle pelleilylle, rajat kiinni ja massapalautukset käyntiin, sekä säilöönottokeskukset auki. Irti EUsta ja eurosta, irti Natosta, irti YK:sta ja kansainvälisistä sopimuksista. Nato, EU ja YK kuuluvat hyvin läheisesti tähän massamaahanuutto ja terrorismikuvioon.

  Naton pitää myös osoittaa uskollisuuttaan ”liittolaisilleen”, jolloin Naton liittolaisia otetaan ”pakolaisina” ja ”turvapaikanhakijoina” Suomeen! Kyse on Naton Operaatio Gladion salaisista verkostoista. Tämän takia matuihin ei saa koskea ja heitä ei saa palauttaa takaisin.

 10. Kyllä nimetön, kaikki kääntyi päälaelleen, katso mieluummin monokulttuuri-podcastiä kuin monikulttuuri tasoa.

 11. Suomalaiset miehet häpäisee Suomen! Eivät uskalla muuta kuin itkeä valhemedialle kun oma tytär raiskattu tai tapettu.

  Tuntuu melkein enemmän pahalta se että suomalainen mies ei uskalla itse rangaista näitä raiskareita, vaan tyytyy lässyttää tyhjänpäiväisyyksiä valhemedialle joka ei oikeasti edes välitä näistä karmeista henkirikoksista.

  Kun systeemi ei edes rankaise näitä rikollisia! On pakko itse rangaista kun laki ja oikeus on kumottu.

  Nyt perkele! Suomalaiset miehet! Ryhdistäytykää!

 12. Pikamiekkari aina jos lapsia raiskataan. Mitä nynnyjä te suomalaiset miehet olette käytössä joka ikinen?

 13. Infowarsin mukaan Epstein ja Nygård pyörittivät vauva veri lypsämöä. Nuoria naisia houkuteltiin raskaaksi ja kun vauvat syntyivät ne lypsettiin tyhjäksi verestä.

  Kuinka monta suomalaista ollut mukana väitetyn veridemoni Peter Nygårdin vauvauhri menoissa?

  Näitä metsästetään nyt.

  Infowarsin Alex Jonesilla raportti Epsteinin ja hirviö Nygårdin sairaista vauvaveren talteen ottamisesta ja verensiirroista hirviö Peter Nygårdiin.

  https://www.infowars.com/posts/epstein-nygard-caught-running-secret-baby-blood-farms/

 14. Jos vähänkin haluutte jotain uskottavuutta säilyttää ni ei mitää Jaffoja haastatteluihin.
  Oon kuseiseen tyyppiin törmänny itiksessä, ja vähän tuli nenu kipeeks molemmille.
  Sillon en tienny et se on joku lasten raiskaaja,

 15. Helvettiin tollanen mulkku Suomesta, tai muuten jotku joutuu hoitaa sen ihan ite.
  Mitkää röyhkeät lasten raiskaajat ei täällä rupee hilluu.

 16. Niin paljon kuin haluaisinkin, että se elukka sais kärsiä, niin parempi, että se on jatkossakin itseään täynnä. Tommonen kun tulee vankilasta aikoinaan ulos räppäämään kuinka me maksettiin sille hotellipalvelu vankilaan verorahoilla ja ett vois uudestaankin raiskaa lasta ett sais taas ylläpidon, niin johan alkaa maahanmuuttokriittisyys päästä valtaan. Uhraamalla pari lasta saadaan vihdoin koko kansa mamuja vastaan ja Puolaakin tiukempi maahanmuuttopolitiikka Suomeen. Onneksi tää yks on näin kehitysvammainen, että siitä saadaan koko kansan mannekiini miksi on vaikea uskoa, että suomi tarvitsee näitä kavereita lisää tänne töihin. Ehkä johki tyrmäystippamainokseen tai unilääkemainokseen tosta ois veroja maksamaan. Retardipedari on paras yhdistelmä. Jää aina kiinni sentäs, kunnes toiset mamut tappaa sen, koska se aiheuttaa kaikille huonoa mainetta. Ei oo valkosen miehen työtä tahria käsiään asiaan, mikä on jo pitkässä hoidossa, kun on niin hitosti korjattavaa ’22 vuodessa muutenkin. Suomi tulee vielä hyötymään isosti tän efendin retardiposeerauksesta sano mun veikanneen.

Comments are closed.