Free speech 30 joulukuun, 2021

 

Monien hoitajien ja lääkärien on pakko huomata millainen huijaus on tämä koronatyrannia. Heidän kannattaa katsoa tämä video ja sitten paljastaa huijaus kirjoittamalla tietonsa Ossi Tiihoselle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15 thoughts on “Ajankohtainen video: Keisarin uudet vaatteet

 1. Noniin, piirrettyjä seurakunnalle! Olet vihdoin tajunnut seuraajiesi oikean tason. Pikku Kakkosen anti on juuri sopivaa viihdettä tälle poppoolle.

  1. Jätetään kommenttisi huomiotta, paitsi että kaltaisesi ”koulutettu” natsi-idiootti ei tule ikinä nousemaan edes Pikku Kakkosen tasolle. Hakeudu nopeasti mielenterveyspolille ennen kuin vahingoitat itseäsi.

   1. Tällä kertaa olen natsi-idiootti (ei muuten ole yhdyssana), välistä mielestänne vasurisuvakki ja joskus viherhomo. Muttei siinä, otetaan vastaan mitä annetaan noinkin järkevältä yleisöltä. Katselkaa te solvauksien välissä vaan piirettyjänne, kun kerrankin hyvää sisältöä löytyi ja vielä suomeksi niin ei tekstitys tuota ongelmia.

  2. Silloin tällöin on käytetty tuota ”keisarin uudet vaatteet”-termiä mm. politiikassakin. Eikä sen merkitystä ole aina tullut kummemmin mietittyä. Vaan että kyllä sillä viitataan semmoiseen jänskään aivopesuun ja silmänkääntöihin, kuten tuo animaatiopätkä osoitti tosiaan.

 2. Tämä olisi erittäin tärkeää!

  Nyt tarvittaisiin rohkeita ulostuloja niin lääkäreiltä kuin hoitajiltakin! Tämä on tällä hetkellä se ehdottomasti paras keino edesauttaa asiaa. Nyt tarvitaan rohkeutta niiltä, joilla mahdollisuudet on!

  1. Totta mutta ongelma tässä on se että niin lääkärit kuin hoitajatkin ovat samanlaisia lampaita kuin 99% suomalaisista ja ajattelevat että niin kauan kun olutta saa kaupasta ja salkkarit näkyy TV:stä kaikki on hyvin. Kyllä JOKU MUU ottaa ne ikävät asiat puheeksi, ei minun tarvitse taaskaan tehdä mitään muuta kuin istua sohvalla laiskottelemassa kyllä ne MUUT IHMISET laittavat asiat kuntoon kuten aina ennenkin.

    1. Sieg Heil on sinun tervehdys, jota käytät. Hakaristi on tunnus jota palvot. Kansallissosialismi on uskontosi ja Hitler on Jumalasi. Juutalaiset ja toisinajattelijat ovat vihollisiasi sekä aitonationalistit. Olet globalistinatsi. Vihaat erilaisuutta. Sinulla on vain yksi totuus.

 3. Kyllä. Olisi todella tärkeää että lääkärit ja hoitajat paljastavat nyt ihan kaiken koronakusetuksesta.

  Se ei yksinään kuitenkaan riitä.

  Tarvitaan laajaa kansalaistottelemattomuutta. Esim ravintoloiden ja baarien eteen suuri ihmismuuri joka estää niiden sulkemisen. Viranomaiset eivät voi mitään kun satoja ihmisiä on tukkeena sisäänkäynnin ja AVIn ja polpon välissä. Näin ravintolat ja baarit pidetään auki.

  Ja jos ne yrittää väkisin sulkea ihmismuurista huolimatta, silloin saadaan hyvää kuvamateriaalia joka innostaa mukaan lisää ihmisiä pitämään paikat auki.

  Ilman kansan laajaa osallistumista koronatyrannia ei lopu.

  Meidän on päästävä niskan päälle informaatio sodassa. Muutama nettijulkaisu ei riitä. Tarvitaan järeämpää kalustoa. TV kanava tai vähintään Netti-TV. Tähän on panostettava. Ilman riittävää panostusta homma ei etene.

  Missä ne kaikki suomalaiset miljonäärit ovat? Suomessa on noin 25 000 – 30 000 miljonääriä. Rahaa on, mutta onko älyä? Onko ymmärrystä todellisuudesta.

  1. Kyllä ihmisillä ymmärrystä on, juuri siitä syystä kohta 90% on hakenut rokotuksen ja lisää rokotteiden ottajia tulee päivittäin. Se keltä äly ja ymmärrys puuttuu ei liene tuo enemmistö.

Comments are closed.