4 thoughts on “Koronasarjakuva

 1. Kaikki lääkärit ovat valehtelijoita, haluavat potilaiden pysyvän sairaana, jotta heillä voidaan tehdä rahaa. He tietävät ettei mitään koronaa ole ja piikkien olevan erittäin vaarallisia, sekä miten ihmiset oikeasti pysyisivät terveenä.

 2. Lähes kaikissa ”lehdissä” kyseenalaistetaan piikkikritiikki; ja samalla TOTUUDEN puhuminen on kielletty ! Nyt sitten tämä LEHTI on enää ainoa, johon voin kirjoottaa.

  Tässä julkisia tosiasioita, joista ei saa kirjoittaa: Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9 / 2010 ; sivulta 60 lukien : poikkeusoloja koskevaa lainsäädäntöä TULEE muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan julistaa sotatilan lisäksi kansainvälisen elimen ILMOITTAMAN pandemian seurauksena:

  archive.today/kimmoleaks.fi

  Terveyskirjasto Duodecim: ”Sikainfluenssa-pandemia 2009 – 2010 ja rokotuksia seurannut narkolepsia ”. ”Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta sekä rokotteen sellaista rakennetta, jota ei ole yhdessäkään aiemmassa rokotteessa.”

  Julkinen lakitietokanta Finnlex: Suomen perustuslaki 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Tokentube Kimmo Leino puhuu.

  Kaikki puheeni Eduskuntatalon portailla on sensuroitu kaikissa medioissa koskien Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjontaa !

  Olen siis ihmisoikeudeton Suomen kansalainen; ja sen sanominen lienee on ”vihapuhetta” ?

  Suomen päättäjät siis ovat SODASSA omaa kansaa kohtaan; koska haluavat ihmisoikeudet ”koko maailmalle”; mutta samalla ne ovat oman maan kansalaisilta poistaneet.

  Pyydän siunausta tälle julkaisulle; joka viimeisten joukossa uskaltaa julkistaa julksia asioita Suomen valtiohallinnosta .

  Muut on LAHJOTTU: Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan”. Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Suomen ulkopuoliset tahot siis ovat OSTANEET Suomen hallitukset sätkynukeikseen jo vuosikymmenien ajan .

  Tämän rikosoikeudellinen tutkinta on ESTETTY: EOA päätös 876/2/05 … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa. ( rikosilmoitus Porin poliisille jätetty 8.9. 2005 ja syyteilmoitus Valtakunnansyyttäjänvirastoon 9.12. 2005 LASTEN; hetreo-aviomiesten ja pienyrittäjien lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi ).

  Nämä ”koronasulut” ja laillisen liiketoiminnan rajoitukset ovat juuri tällaista SYRJINTÄÄ; kansainvälisen elimen ILMOITUKSEN seurauksena !

  Nyt valtamedia voi kanssani alkaa keskustelun näiden FAKTOJEN pohjalta !

  Ja lisää tulee tarvittaessa Euroopan ”ihmisoikeustuomioistuinta” myöten .

  Jaana Kavoniushan on jo lähes kaikista rikosilmoitukset tehnyt; taitaa käydä kuten 8.9. 2005 tehdylle rikosilmoitukselle; se on yhä ”esitutkinnassa”.

  Eduskunnan oikeusasiamiehelle tunnustettuja tahallisia virkarikoksia ei saada syytteeseen ”itsekriminointisuojan” takia ( Eoa 876/2/05); eikä mitään jääviyksiä missään saada tutkintaan: EOA kansliapäätös 1350/4/08 .

  Ai eikö kansa ja kansanedustajat tiedä julkisista ”Eduskunnan” asiakirjoista ?

  Niinpä EOA päätös salattiin 20.12. 2007 asti ja ilmeisen ikuisesti kansanedustajilta ?

  Tämä Suomen tilanne nyt DOKUMENTTIEN valossa näyttää SALALIITOLTA; joka vaati valtiopetoksen ja Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonnan .

  Tätä pyydetty Euroopan ihmisoikeustuomioistuinta 2006 – 2008 tutkimaan; EIT 24221/06 …. kaikki asiakirjat seulottu ja TUHOTTU siis EOA kansalipäätöksen 1350/4/08 mukaisissa ”olosuhteissa”; kuten myös 97 – 99 % Suomen jaoksen saamista kansalaisten lähettämistä asiakirjoista ”.

  Salaliittoteorialle siis on olemassa TODISTEET !

 3. Hyvä sarjakuva, mutta käytännössä tuo tilanne on väärä paikka alkaa valistamaan ja väittelemään. Noiden ”ammattilaisten” yms. kohdalla peli on jo menetetty. Kannattaa sanoa vain, että ”rokotteet on otettu” Hitsoako se niille kuuluu, mikä sinun todellinen rokotustilanteesi on! Laita estot omakantaan jotta NE eivät pääse edes hätätilanteessa asiaa sieltä tonkimaan. Tai voi olla, että pääsevät, mutta tuskin niitä kiinnostaa lähteä asiaa tonkimaan. Eikös vastaanottoajat ole niin kiireisiä nykyään, kun erään piikin takia asiakkaita on jonossa satamäärin?

  Näissä asioissa, se kohdeyleisön valinta vaatii hieman ns. pelisilmää.

Comments are closed.