47 thoughts on “Päivän kuva

 1. Googlatkaa sana pakkohoito. ”Itsemääräämisoikeus omaan kehoon kuuluu aivan jokaiselle.”

  Se siitä, eikun myymään enkelikristalleja jollei osaa sopeutua työpaikan sääntöihin. Samoin foliohatuilla on kova kysyntä näinä päivinä, ikävä kyllä.

  1. Olet selvästi tutustunut pakkohoitoon, ehkäpä asiakkaana?!!

   Tulevaisuudessa avataan suljetut eheytyskeskukset ja on mahdollista, että olet myös siellä asiakkaana!

   1. Mikäli se aika koittaa niin teen itsestäni samanlaisen pellen kuin mitä te nyt olette. Uhkailen väkivallalla, kansannousulla ja joka väliin selitän kuinka minulla on oikeus tehdä toisten elämästä hankalaa. Kohta 90% rokotettu ja luku nousee, teille ja eheytyskeskuksillenne tulee kiire.

     1. Emmehän me hankaloita muiden elämää, vaan haluamme muille hyvää ja vapautta. Kaltaisesi mielisairaat ihmiset haluavat tuhota ja vihaavat Suomen valkoista kansaa.

   1. Ei löytynyt mitään. Hyödyttömän kohdalla jauhettiin jotain mielikuvituksettomasta vasettomasta pikkurillistä.

  1. Oikea nimetön muuten ok, mutta Suomessa ei ole kuin pahimman 3 kombon pakkohoito ja on valitettu kun ei pääse tai pääsee, mutta liian nopeasti ulos laitetaan. Ruotsissa pakkohoidon määrä lisääntyi, kun kriteerit kattoivat myös muut vaikeat mielenterveyden häiriöt kuin psykoosit. Suomen mielenterveyslain muutos näyttää tilastotietojen mukaan vähentäneen jonkin verran pakkotoimien käyttöä. Eihän se mikään ihme ole, kun Suomeen vasta tullut tulijoiden vyöry, jotka rikoksia tehdessään ovat kotimaassaan kärsineet omasta mielestä, mitä ei voi todistaa eli todetaan syyntakeettomaksi ja aina kun vakava rikos pitää viedä hullujenhuoneelle muutamaksi päiväksi ainakin tai tutkimusvankilaan odottamaan tuomiota. Siksi täyttyi yli odotuksien vankilatkin kun alkuun tuli odottomaton syysruuhka.

 2. Nyt heti isommat tukimielenositukset näille hoitajille; pieniä on jo ollut, mutta mikään media ei juuri ole niitä julkaissut .

  Rikollinen virkamedia salaa kansan tahdon tässä maassa !

  Saamansa LAHJONNAN eli lehdistötuen takia !

  1. Ainoa pakko on joku v!tun pakkoruotsi, muuten et voi kouluttautua edes peruskoulusta, aivan stanan omituista.

 3. Näitä alanvaihtajia on myös minun tutttavapiirissä. Osa on ottanut rokotteen/rokotteita ja taas osa ei. Eräs nainen on tehnyt jo päälle 20 vuotta töitä lähihoitajana ja hän tykännyt työstänsä, mutta nyt mitta on täysi.

  Syy alanvaihtoon on kunnioituksen puute. Nämä ihmiset kokevat olevansa pelimerkkejä sairaassa pelissä. Tämä mainitsemani pitkään alalla ollut nainen kertoi vaihtavansa metallialalle ja hän kertoi, että töitä riittää ja se on kaksivuorotyötä+viikonloput vapaat ja kaiken lisäksi vielä on parempi palkka!

 4. Mitä korona-testin pakkaukseen on kirjoitettu pienellä?

  FDA Now Warns Rapid COVID Tests Might be Invalid

  – Tätä testiä ei saa käyttää taudin määrittämiseen.

  Selkokielellä: – Korona-testiä voidaan käyttää vain poliittisiin tarkoituksiin.

  Artikkelissa myös kehotetaan välttämään sairaaloita, jotka noudattavat hallituksen poliittisia määräyksiä.

 5. Venäjä on maailman viimeinen kristillisille arvoille perustuva valtio.

  Russia Is the Last Remaining Christian Country

  Niinpä tuo valtio on saatanan voimien hyökkäyksen kohde.

  Olen itsekin tullut samaan päätelmään.
  – En enää usko evankeliseen kirkkoon.
  – Suomen valtaortodoksit ovat liian heikkoja Turkin imperiumin ja sen sponsoroiman Viron ortodoksisen kirkon edessä.
  – Niinpä Suomessa jäljelle jää vain yksi vaihtoehto: «ryssän kirkko».

 6. Hoitajille 33% palkankorotus per heti.
  Sen lisäksi voisimme perustaa uusia sairaaloita jonne palkataan nämä irtisanotut sillä uudella liksalla.

   1. Kansallimiäliset voisivat mennä töihin niin valtiolta ei menisi rahaa niiden elättämiseen + valtio saisi verotuksen kautta rahaa.

 7. Hoitajien pitäisi uhata hallintoa nyt suurella joukkolakolla tai joukkoirtisanoutumisella alalta!

 8. Hoitajat alkavat pikku hiljaa kokemaan nahoissaan, että mitä se on elää kun eletään rahaeliitin luomassa teennäisessä feminismimaailmassa. Tämä rahaeliitti ei ole koskaan osannut luoda mitään muuta kuin sairasta ja teennäistä paskaa. Se on heillä geeneissä. He eivät yksinkertaisesti kykene muuhun.

 9. Kansallismielisessä ja vapaassa patriarkaatissa ei oteta mitään täysin turhia piikkejä! Tukekaa hoitajia piikkien vastustuksessa!

   1. Teennäine feministinen satanistihallinto pysyy pystyssä enää pakolla, valheilla ja velkarahaa pumppaamalla. Voi hyvin romahtaa jo seuraavien vuosien aikana jos ihmiset ovat rohkeita ja lähtevät liikkeelle.

    1. Milloin arvelet heidän lähtevän liikkeelle? Vuosiluku? Vuosikymmen? Ehkäpä vuosisata? Tällä hetkellä ei näytä olevan juuri mitään vaikuttavaa toimintaa.

  1. Eikös se nimettömän patriarkaatissa haluta naiset pois töistä? Joten miestä hoitajat. Miespuolisia sellaisia ei paljoa ole.

 10. Aika moni ”kansanedustaja” joutuisi syytteeseen, mutta eihän tässä laittomuudessa enää mitään lakeja näytä olevan..

 11. Kimmo Leino,
  Miten Turussa menee omalla työpaikallasi, voiko hoitajat hyvin?

  1. Off taas on ihan liian turhaa kallista saastetta, itteenkin reijattuna ja sitten kohta menee teho ja taas pittää huitua ja laittaa lissää. Ei osata käyttää niinkuin Aasian riisikasvien vesiviljelijät kevyt bambusta lastutettujen lastujen pujottelusta hengittävää ei niin päässä kiinni hiostavaa ja päälle valkoinen hyvin ohkanen ja näin helposti läpinäkyvä kuten sairaala osastojen verhojen yläosat kuten käsiin ja hatun alaverkon loppu kiristetään sopivasti nauha kiinni. Itse tein helposti hatun ja sääskiverkon kiristykseen nauhan ja lieri lieriön ympäri myös saarnen lastusta kun olet ensin laittanut verkoon hattuun sitten enää lastusta verkon alaosaan kiristys ”nauha”, kiinnitykset oman jären mukaan ja voi katsoa eri vaihtoehdot netistä.

  2. Noin sä Marco sanoit Levelin Neastakin ennenkuin hetken päästä haukuit sen maanrakoon. Tuleeko tämä hoitaja myös tekemään upeita sinisilmäisiä arjalaislapsia niinkuin Nean piti? Oot sä vain sekaisin.

 12. Tein hiostamattomamman repunkin metsää varten, jotaki tuommoiselta se näyttää: https://search.brave.com/images?q=päre%20reppu#0 ei metallia, eikä myöskään vaaleaa lila höpötystä, pärepuuta eli yleensä mäntyä suon reunalta tai ylhäältä metästä, sitten on korpikuusi myös. Pärekori ym. kans samasta. Puunauloja on, tehdas palokestävät taas pärekatot. Suomessa on puuta joten opetelkaa.

 13. Nyt on mahdollisimman nopeasti järjestäydyttävä kahden asian taakse.

  1. Hoitajien ja lääkäreiden lakko/ulosmarssi ja sitä tukemaan massiivinen mielenosoitus, riippumatta siitä mitä Marinin johtama terrorihallinto ja polpo tekevät.

  2. Julkisia ilmoituksia omalla nimellä tai nimettömänä että jos Marinin terrorihallinto aikoo väkisin ajaa läpi pakkorokotukset, silloin julkinen ilmoitus että on valmis käyttämään äärimmäisiä keinoja myrkkypiikin torjumiseksi.

 14. Kohtahan ovat aluevaalit. Sitten voi nähdä kuinka paljon patriarkaatin kannattajille ääniä rapisee.
  Eipä Anokaan alkanut ehdokkaaksi.

Comments are closed.