Free speech 30 joulukuun, 2021

 

Eilen eduskunta äänesti soteväen pakkorokotukset voimaan. Tällä kertaa eduskunta ei pelkästään kuulostanut hullujenhuoneelta, vaan myös näytti siltä.

 

 

 

Valtamedia on tietysti hurrannut, mutta vaihtoehtomedia on ollut kumman hiljaa. Juuri kukaan ei tietysti ole suostunut kritisoimaan sitä, joka pakkorokotukset mahdollisti löysäilyllään eli valeoppositio persuja.

 

Lopullinen takinkääntö: Persut hyväksyivät nyt myös hoitajien pakkorokotukset! Mitä tekee VKK?

 

 

Persut siis voittivat jälleen. Toisaalta saivat pisteet pakkorokotuksien vastustajilta näennäisvastustamisellaan ja toisaalta saivat pisteet hallitukselta, kun protestitta päästivät hallituksen pakkorokotuslain eduskuntaan enemmistöäänestykseen.

 

Laiton Lehti ei ole löytänyt yhtäkään kuuluisaa kansallismielistä, joka nyt pakkorokotuslain läpi mentyä muistuttaisi persujen petturuudesta. Näin mahtavia ovat siis persuja johtavat Matti Putkonen ja Riikka Purra. Heidän huijauskuvionsa uppoaa aina uudestaan ja uudestaan.

 

Täytyy siis tyytyä muutamiin oireita eli pakkorokotuksien voimaantuloa kritisoiviin kommentteihin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

40 thoughts on “Pakkorokotukset voimaan persujen tuella. Missä kritiikki?

 1. Mitkä ihmeen pakkorokotukset? Ei kenenkään edelleenkään ole pakko ottaa niitä rokotuksia. Kaikki halukkaat saa vetää edelleen luomuna mikäli siltä tuntuu.

  1. Mitä voi odottaa mielenterveyspotilailta jotka seuraa vain Laitonta Lehteä, MV-lehteä ja jotain ulkomaisia erittäin sakeita vastaavia. Lisäksi nämä elää omassa kuplassaan, työ-elämästä irtaantuneina ja muuten vain syrjäytyneinä ja tässä on tulos.

   1. Analyysisi on omaperäisyydessään korkeinta huippua! Luettelit kaikki vassari-globalisti + varisverkoston stereotypiat niistä, jotka etsivät kautta maailman vaihtoehtoista tietoa ja ennen kaikkea ajattelevat omilla aivoillaan sekä osaavat lähtökohtaisesti kyseenalaistaa valmiin ”purun”, jonka korruptoitunut agenda -valtamedia on valmiiksi möyhentänyt aivokuolleille lampaille kotisohvilleen.

    Jo ulkoaopitun ”hauki on kala” tasoa olevan sisällön tuottaminen tänne muka kiusaksi vastaa ”suoritustasoltaan” köntsän vääntöä pytyllä!

 2. Perussuomalaiset ovat ilmiselvä tiedustelupalvelujen ja pankkiirien johtama hallittu valeoppositio, jota johtaa paljastunut CIA-operaattori Matti Putkonen.

 3. Sota on ainoa keino pysäyttää rikollinen kansanmurha. Jos et kannata sotaa rikollista kansanmurhaa vastaan, olet itse kansanpetturi. Poliisit ja armeija ovat jo puolensa valinneet ja se ei ole valkoisen suomalaisen kansan puoli, vaan amerikkalais-brittiläisten sionistivihollistemme puoli. Nämä maanpetturisotilaat ajoivat hetki sitten Suomen yhä syvemmälle pedofiilien, huumekauppiaiden ja sotarikollisten länsiliittoumaan.

  Vaikka sotilaat puhuvat Suomessa suomea ja näyttävät suomalaisilta, he eivät ole suomalaisia.

  1. Marcolla elää unelma siitä että pääsisi Anon oikeaksi kädeksi Herman Göringin tapaan. Sitten saisi kyllä suvakit ja fucking nartut kyytiä.

 4. Perussuomalaiset ovat kyllä todella kuvottavia ja limaisia maanpettureita ja pelaajia. Heille oma valkoinen kansa ja sen kohtalo, sekä elämä eivät merkitse yhtään mitään. Kaikkein tärkeintä on vain minä, minä, minä.

 5. Terveyteen ja ihmisten harhaanjohtamiseen liittyen, niin aikoinaan asbesti oli rakennusteollisuuden mukaan nerokas ihmetuote jota tungettiin ties mihin rakoon. Entäs kuka muistaa ”talidomit”?

  Koronaveivauksessa on havaittavissa samoja elementtejä kuin 2015 matuvyöryssä. Tuolloin valtamedia, virkamiehet, mädätetty kirkko ja tietenkin poliitikot lobbasivat yhteisrintamana väestönsiirtoja ja rodunsekoitusta pohjoiseen valtakuntaamme. Kriittiset ääneet pyrittiin vaientamaan jopa rikostuomioita jakamalla. Toisin sanoen kriitikot leimattiin sotarikollisiksi!

  Milloin koronaveivauksen kritisointi kriminalisoidaan?

  1. Milloin koronapaniikin lietsonta valtamediassa ja koronapiikitysten ottamiseen painostaminen kriminalisoidaan?

  2. Saksan hallinto heitä jo alkaa pitämään terroristeina ja kansallisena turvallisuusuhkana niin eiköhän Suomikin sitten kohta.

  3. Ammattiliitot ovat läpeensä umpikorruptoituneita, joiden kautta rahaeliitti hallitsee monella tapaa.

   1. Lisäksi pelottavaa on, että nää kiilusilmät saattaa muuttua hyvin nopeasti kommunisti diktatuurin kannattajiksi. Ihmisluonto kun on monilla heikko. Vaikka aluksi ei olisi asiaa tiedostanut/kannattanut niin sen ottaessa niskalenkin rupee moni tekemään myyräntyötä ihan vaan oman nahkansa pelastamiseksi, joka sekin näissä systeemeissä palaa heiltäkin kuin myös lähes kaikilta muiltakin.

  4. On havaittavissa samoja elementtejä koska molempien riivauksien taustalta löytyy samat (((PERKELEET)))

   Jos ns.k********kansasta ei päästä eroon niin tämä hulluus ei lopu ikinä.

 6. Päivän kysymys: Miksi ay-liike ei saanut hoitajien pakkorokotuksia estettyä, mutta yksi liitto sai kaikki satamat pysäytetyksi?

  1. Onko kysymys siitä, että toinen lakko vaikuttaa ulkomaanvientiin ja toinen ihmisten terveyteen. Toinen on miesvaltainen ala ja toinen naisvaltainen. Samoin liittojen johto. Miehet otetaan vakavasti, naiset ei niinkään. Ero sukupuoliin suhtautumisessa? Mies johtajaksi naisten liittoon ja lakonuhka päälle, niin otetaan vakavasti?

   1. Kiitos vastauksesta A. Mies

    Valitettavasti ei ole sukupuolesta kyse vaan koronatyranniasta, johon ay-liikekin valtaeliittiin kuuluvana on täysin sitoutunut.

    Miljardööri ay-liikkeen mafia-asemalla eli kartelilla on seurauksensa, jota moni suomalainen ei huomaa.

 7. Kansallismieliset voisi helposti ja heti saada kaiken hulluuden loppumaan

  Perusoikeuksista on säädetty perustuslaissa.

  Niihin saadaan tehdä poikkeuksia tavallisella lailla VAIN, jos sihen on ”hyväksyttävä” peruste.

  Demokratiassa sanalla ”hyväksyttävä” tarkoitetaan sitä että kansan enemmistö hyväksyy.

  Kansallismieliset voisi gallupeilla näyttää ettei kansan hyväksy pakkorokotuksia ja muita hulluuksia. Joten ne pitäisi säätää perustuslakia muuttamalla.

  Perustuslakivaliokunnan mietinnössä PeVM 25/1994 on määritelty, että millä perusteilla perustuslakiin voidaan tehdä poikkeus tavallisella lailla.

  Perustuslakivaliokunnan mietintö PeVM 25/1994:

  – Rajoitusperusteiden tulee olla hyväksyttäviä.

  https://www.edilex.fi/mt/pevm19940025

  Tässä todella upea live gallup Youtube live sessioihin:

  https://www.youtube.com/watch?v=_dJQ_5Fcyrw&list=PLA6As4Un47h-ysTO7OMPx6tfqIaW9oJH1&t=1246s

  Galluppeja voi tehdä:

  – Twitter gallup
  – Facebook gallup
  – Google Forms ( ilmainen )

 8. Suomalaiset miehet ovat käytännössä kaikki täydellisiä raukkamaisia nynnyjä ja pelkureita.

 9. Persut myy aina perseensä.

  (siinä sopiva iskulause vaaleihin)

  Marinilla kyrpä suussa, Purralla kyrpä takapuolessa.

 10. Toi Kiljusen kuva kertoo kyllä tämänpäivän touhuista, ei ole missää enää järkeä.
  Toi typerä pleksikin kumottiin jopa valtamediassa aikaa sitten, ettei siitä ole kenellekään mitää hyötyä.
  Sitte jotku stanan idiooti tulee vaatimaan että pitäs laittaa maski leuan alle.

 11. Mikä kritiikki?

  Persuista saa potkut jos on eri mieltä puoluejohdon kanssa. Paljon on esimerkkejä tästä.

   1. Tiihonen ei saanut osallistua tuleviin vaaleihin, hänelle kerrottiin suoraan että väärä mielipide.

    Mites Lapissa, Tuukka Kurukin Oli väärää mieltä. Terhi Kiemunki sai lähteä, rikostuomio. Halla-aholla on rikostuomio mutta edelleen mukana, miksi?

    Miksi Turtiainen sai kenkää? Tanja Vahvelainen?

    Nuorisojärjestö äänesti väärin, koko orgaanisaatio pihalle.

    Levelin porukat (sai potkut, eivät päässeet (Nico) vara peejii kisaan.

    Yllättävän paljon tätä kokonaisharkintaa on käytetty, jengi pihallenäissä paikallisyvdistyksissä.

    Hauta-aho, oliksen nimi Seppo.

    VK, jatka, täydennä listaa. Palataan asiaan huomenna.

    1. Hyvä lista. Kaikista noista on Laiton Lehti aikanaan kirjoittanut. Jaksaako joku listata ne? Sääli, että Googlekin on muuttanut hakutoimintoa eli näyttää kerralla vain yksi tai kaksi Laittoman Lehden artikkelia.

     1. Ruotsidemokraateissa oli sama memo, nuorisjärjestö laitettiin pihalle. Ja moni muukin sai lähteä. Valeoppositio toimii identtisesti kaikissa maissa.

      ”Sverigedemokraterna sparkar ut tolv personer. Däribland partiets starke man i Göteborg, Patrik Ehn.”

      https://www.expressen.se/gt/sd-sparkar-tolv-personer-ur-partiet/

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7162c194-a543-43a3-8036-55eda9c3e6b7

      Ja lisää persuilua…

      https://www.jurvansanomat.fi/uutiset/online-uutiset/perussuomalaiset-erkki-riippi-on-erotettu-puolueesta-syita-ei-kerrota-tarkasti-riippi-sanoo-ettei-ole-saanut-tietoa-asiasta-ja-toivoo-voivansa-jatkaa-1.5340538

      https://www.vantaansanomat.fi/paikalliset/4276861

   2. Eihän tuo ole mikään salaisuus, että jos vaatisi eroa EUsta ja eurosta, stop Natolle, massapalautuksia ja palautuskeskuksia, perinteisiä perhearvoja, stop homoadoptioille ja stop homoavioliitoille niin saisit Persuista välittömästi potkut.

    1. Joo, tosissaan ei persuissa saa vaatia itsenäisyyttä ja puolustaa perhearvoja. Ikävä kyllä valtamedia ei tätä kerro ja näin suuri osa suomalaisista luulee persujen ihan oikeasti puolustavan itsenäisyyttä ja vapautta.

   3. VK, Halla-aho halusi putsata Kreikan kadut mielensoittajista v 2012, vaatimalla panssarivaunuja kadulle.

    Sitten vielä peruspetturit pakottivat uudestaan kreikalle tukipaketteja 2016, vastoin kansanäänestyksen (=sananvapauden) tulosta.

    Halla-aho kannattaa mielipiteenvapautta vaan sanomalla minä kannatan, teoissa kuitenkin vastustaa.

    1. Päivi räsänen sanoi, että hän joutui itse oman (kannattamansa) vihapuhelakinsa kohteeksi tässä nyt koko hässäkässä. Persut kuulemma kannatti samaa lakia eduskunnassa 2011.

     Onko totta, kuka tietää, mutta persut vastustaa sananvapautta. Vk, muista myöskin tiedustelulaki ja tää viimeisin, digihanke jota Mari Rantanen, Halla-aho ja Peltokangas käsitteli valiokunnassa.

     1. Vk, kannattiko Halla-aho Janitskinin, magneettimedian, Marcon, Mikael Kivivuoren, Juha Molairin ja monen muun sananvapautta? Vai sellaista sananvapautta joka kuuluu vaan persujohdolle?

 12. Ihmiset ovat tarpeeksi vahvoja ainoastaan yhdessä vastustamaan satanisteja, mielisairaita, matuja ja pahuutta. Jumala voittaa satanistit ja pahuuden lopulta. Tämä on pyhää sotaa.

 13. Poliiseina esiintyvillä ei ole minkäänlaista toimivaltaa toimia Suomen maaperällä. He ovat maanpettureita ja pahimpia vihollisiamme.

 14. Tuomas Maliselta tuli uusi video. Aika hyvä, mutta suurimmaksi osaksi vanhan toistoa. Ei rinnakkaisyhteiskunta toimi ellei tarpeeksi iso joukko ihmisiä ole siinä mukana.

  Sehän on ollut jo kauan päivänselvää että polpo ja p-voimat eivät ole meidän puolella. Eli eivät ole perustuslain, lain ja oikeuden puolella.

  Suomea johtaa vallanhimoinen, mielenvikainen, globalistinarttu joka kuuluu maailmanlaajuiseen feministi-satanisti verkostoon. Huom! Ministeri Kiurun puoliso on satanisti avoimesti ja niin on myös itse ministeri, se paistaa läpi asenteesta, päätöksistä, olemuksesta.

  Magneettimedia on jo pitkään peräänkuuluttanut vallankumousta, tai ainakin että sitä yritetään. Ei taida onnistua näin lammasmaisella joukolla. Ja se vaatisi satoja tuhansia ihmisiä kaduille.

  Vuoden vaihtuessa porukka ampui raketit taivaan tuuliin, kun niitä olisi voinut edes vähän suunnata.

  Pelkurikansan kohtalo on viittä vaille valmiiksi sinetöity.

  Kesärannan kiilusilmä ei anna armoa.

  Jäljellä on sissitoiminta joka onnistuessaan voi olla todellinen piikki lihassa koronatyrannialle.

 15. Raiskaus on erittäin paha rikos.

  Pakkorokotus on vielä raiskaustakin pahempi rikos, sillä se on myös ihmisoikeus rikos, koska se sisältää kaikki ihmisoikeusrikoksen määritykset.

Comments are closed.