Marco de Wit 30 joulukuun, 2021
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ammattiliitot ovat täysin pettäneet omat jäsenensä tukiessaan pakkorokotuksia ja muuta koronatyranniaa. Siis vaikka lähihoitajilla on erinomaisen hyvät syyt olla ottamatta myrkkypiikkiä.

 

 

 

Onneksi Suomeen on nyt perustettu uusi perusoikeuksia puolustava ammattiliitto Valo ry.

 

 

Kotisivu näyttää olevan ruuhkautunut/rakenteilla, mutta telegrammissa näyttää olevan yksi ryhmä.

 

Kuvassa linkki Telegramiin

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Suomeen uusi vapaa ammattiliitto Valo ry

 1. Aika turhake tämä. Suomessa on korona-rokotteen ottanut jo yli 4miljoonaa ihmistä joten ne ketkä tähän liittyvät ovat muutamia satunnaisia ihmisiä eri toimialoilta ympäri suomen eivätkä pysty organisoimaan tai saavuttamaan mitään merkittävää.

  1. Rokotukset eivät tule jäämään numero kakkoseen tai kolmoseen. Kun sitten tulee jälleeen uusi kierros, niin nykyiset täysin rokotetut ovat sitten, SIMSALABIM, rokottamattomia ja kilometritehtaalla jos eivät ota seuraavaa. Jokainen kierros on siten mahdollisuus rektyroida liittoon miljoonia uusia jäseniä. Luulusi aika monen kyllästyvän tähän rodeoon ennen pitkää, erikoisesti kun sana rokotteiden haitoista ja tarpeettomuudesta leviää.

 2. Ammattiliitot ovat koko ajan todellisuudessa ajaneet rahaeliitin etuja. Joka puolella maailmaa he ovat hallittu valeoppositio aivan kuten Perussuomalaiset ovat!

 3. Kannatan💪 juuri siksi ytk oli myös aiemmin valinta. Mikään muu vituta, kun noi paksumahaiset liiton edustajat. Usein käydään perkele jossain vitun koulutuksissa vetää lärvit ja luottamus/ työsuojeluaseman turvin pedataan oma työllisyys viimeisenä aina lomautetaan. Mä en pelkän rokoteasian takia nyt puhu pelkästään. Vaikkakin paljon ihmetyttää miksi kaikki nämä jotka ovat sairastaneet ja jatkavat tuolla pakkasessa erittäin fyysisillä aloilla edelleen töitä ihan vanhaan malliin sairastamisensa jälkeen. Julkisuus ei näistä sitten vahingossakaan tee missään juttuja. On aloja jossain alihankinta ketjut saattaa olla jo sen verran ovelia ettei myöskään enään palkan polkeminen oo homma eikä mikään. Ainut vaa et kuka tämän pystyy tekee ja saa tehdä😲 Siinäpä sitä miettimistä. Mitä tässä hyövyttää minkään liiton jäsen olla, kun edes työpaikat säily ja ala vaihtuu usein. Nähtäväksi jää kuin paljon tämän kaiken korona ”hässäkän”varjolla muillakin aloilla kuin Sote tai palveluala käytetään häikäilemättömästi hyväksi missä vaan työtä tekevän kyykyttämistä voidaan luokkajaollisesti painaa alas. Meininki on ihan hajoita ja hallitse.

  1. Niinpä, tätä tasoahan kaikkien massan mukana menijöiden kommentit tuppaavat olemaan. Nimitellään kriittisesti ajattelevia milloin miksikin ja kuvitellaaan ettei tarvitse omia argumentteja esittää. Maahanmuuttokriittiset ovat rasisteja, ilmastonmuutoskriittiset vastuuttomia ja rokotekriittiset salaliittoteoreetikoita.

   1. Tämä on viestinnän taso ollut Suomessa. Nyt loppuvuodesta on alkanut esiintymään jo kriittisiäkin kannanottoja kun viestintäsensuuri alkaa rakoilla ja ihmepiikit ovat vieneet hautaan tavallista vuotta reilusti enemmän veronmaksajia.

    Tervetuloa VALO ry:n jäseneksi!
    nettisivut: ammattiliittovalo.fi
    Vapaa ammattiliitto – VALO ry, ruotsiksi Fria fackförbundet – VALO rf
    Y-tunnus 3257126-2

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*