Free speech 31 joulukuun, 2021

 

Laiton Lehti on nyt toiminut kolme vuotta, vaikka sabotaasit voimistuvat ja syytteitäkin sataa valtavasti. Kaiken kukkuraksi valtakunnanvainoajan toimiston mielestä Laiton Lehti on ”vihapuheellaan” ja varsinkin viranomaiskritiikillään vaara yleiselle turvallisuudelle ja yhteiskuntarauhalle!

 

(Niin historiallisesti ainutlaatuinen syyte, että tästähän voisi olla ylpeä! Tosin kyse on enemmänkin tragikomediasta, koska samalla älyttömällä hysteerisellä tyylillä jahtaavat erästä harmitonta mummoa eli Päivi Räsästä.)

 

Suurkiitos toimitukselle ja kaikille, jotka ovat lähettäneet Laittomaan Lehteen kuvia, linkkejä ja kuvakaappauksia. Ilman teitä emme voisi toimia syytteiden ja spammien ristitulessa. Myös juttujen kommentoijat ovat tehneet suuren työn luodessaan lehdestä interaktiivisimman.

 

 

Suurkiitos myös kaikille tuhansille lukijoille. Vääryyskäynneissä ollaan huomattu, että viranomaisia ottaa eniten päähän se, että tuhannet ihmiset ovat lukeneet Laittoman Lehden paljastusjuttuja. Mikään muu lehti ei uskalla suorin sanoin kritisoida poliiseja, tuomareita ja syyttäjiä.

 

Laittomalle Lehdelle on tullut yllätyksenä, kuinka pöyristyneitä ja järkyttyneitä viranomaiset ovat olleet heihin kohdistuneesta kritiikistä. Luulisi, ettei viranomaisia kiinnostaisi, jos 5000-50 000 (eli vain 0,1 – 1,0 %) suomalaista katsoo tai lukee jonkun heitä nimellä kritisoivan videon tai jutun. Asia on kuitenkin päinvastoin. Nähtävästi tämä johtuu suurelta osin googlesta, koska se säilyttää kaikki jutut ja ne on helppo löytää, jos googlaa viranomaisen nimellä.  Niinpä viranomaiset ovat todella raivoissaan, jos heihin nimellä kohdistetaan miekkareita, videoita, artikkeleita tai mitä tahansa muuta nettiin päätyvää kritiikkiä. (Tämän vuoksi poliisi luopuikin pridessä marssimisesta, joskin kostoksi nosti syytteen Laittoman Lehden päätoimittajaa vastaan.)

 

 

Mikään muu kuin Laiton Lehti ei myöskään uskalla kritisoida tiettyjä vaarallisia etnisiä ja poliittisia ryhmiä sekä niitä paapovaa kansallismielistä valeoppositiota. Kukaan ei uskalla kritisoida edes valeopposition johtajaa, Suomen historian vaarallisinta takapirua Matti ”Äänestyskone” Putkosta. Ei vaikka Putkonen yhdessä Lipposen ja Niinistön kanssa on vienyt Suomen ensin EU:iin, sitten euroon ja nyt poliisivaltioon.

 

Kaiken kukkuraksi Putkonen ja Purra aikovat hinnalla millä hyvänsä viedä persut hallitukseen leikkaamaan, jotta saavat Suomen syvemmälle länsiblokkiin eli EU:iin, euroon, BIS:iin ja varsinkin pankkiirien nyrkkiin, Natoon. Heitä ei edes kiinnosta, että näin Suomi joutuu samalla syvemmälle poliisivaltioon ja kaiken kukkuraksi myös idän ja lännen väliseksi taistelutantereeksi.

 

Kaikki tämä Suomen itsenäisyyden ja talouden tuhoaminen tietysti toteutetaan Putkosen johtamilla persujen äänestyskoneilla sanoo persujen rivijäsenet sitten mitä tahansa. Ja jos sanoo, niin saa kenkää, kuten Ossi Tiihonen.

 

 

Laiton Lehti on ainoa media, joka tästä kaikesta kertoo. Tosin se menee vielä pidemmälle, koska näyttää miten Suomen valeoppositiota johdetaan lännen globalistipankkiirien ja Israelin toimesta. Kyse on kirjaimellisesti satanistisista kansanmurhaajista. Koronahuijauskin on vain keino nopeuttaa globaalia poliisivaltiota ja luoda pankkikartellille alibi, kun talous romahtaa. Ei siis ihme, että Nato-agentit Putkonen ja Purra ovat täysillä mukana juonessa eivätkä ole vastustaneet koronatyranniaa. Ei edes lasten kokeellisia myrkkypiikkejä!

 

 

Toimitus ottaa nyt parin päivän uuden vuoden loman ja palaa maanantaina. Emme siis todellakaan lopeta, vaan jatkamme vapaus- ja totuusliikkeen tiellä. Itse asiassa toimitus on päättänyt, että lässytys saa loppua ja kaikki totuudet pitää paljastaa!

 

Laiton Lehti tulee myös paljastamaan yksityiskohtaisemmin suomalaisen valeopposition. Laiton Lehti on esimerkiksi saanut valtavasti hätääntyneitä viestejä aluevaaleihin liittyvistä asioista, mutta ei ole halunnut asiasta puhua ennen vaaleja. Niiden jälkeen voidaan kuitenkin sitten asioista kertoa. Toimitusta on esimerkiksi pyydetty kirjoittamaan juttu: ”Kuka on Suomen historian epäpätevin vaalipäällikkö?” No, sehän selviää vaaleissa.

 

Suomi on kuitenkin vain osa globaalia satanistista projektia. Niinpä tulevaisuudessa tullaan yksityiskohtaisemmin paljastamaan satanistisia pedofiilirinkejä, kansanmurhaa ja koronatyranniaa johtavan juutalaisen Israelin keskeinen rooli poliisivaltion rakentamisessa.

 

Totuuden on vihdoin tultava julki. Lähettäkää siis vain lisää kuvia, linkkejä ja juttuvinkkejä entiseen malliin. Ilman teitä emme pystyisi toimimaan. Suurkiitos tuesta!

 

 

 

49 thoughts on “Hyvää Uutta Vuotta: Laiton Lehti jatkaa ma 3.1.2022 entistä suorapuheisempana!

 1. Iutussa mainittu Niinistö on kyllä oikea näätä. Siinäpä pollarit sakottelette vaikka mistä puheesta,kiss my agly ass.. Vielä kerran….salolainen näätä. Spede käppänä

  1. Ei tämä ole kuin sairas huvittava vitsi. Ei Marco pojulla oke vaikutusvaltaa. Hän on saattanut itsensä sellaiseen tilaan, ettei kukaan enää ota häntä vakavasti.
   Itsekin ajattelin looettaa ensivuoden alusta tämän lukemisen, kun ei enää edes naurata.
   En siis tuke enää häiritsemään teitä.
   Hyvästi!

   1. Olen miettinyt samaa. Miksi tuhlata elämästä aikaa tän sakeuden seuraamiselle kun on olemassa paljon mielekkäämpääkin tekemistä.

 2. Perinteinen pärekori hakkaa muovipussin mennen tullen | Yle Uutiset
  yle.fi
  › yle uutiset › kotimaa › perinteinen pärekori hakkaa muovipussin mennen tullen

  Opetelkaa tekemään ja käyttämään puunauloja, kun Suomi on puuta täynnä. Ennen käytettiin mm. pärekaton tekemiseen. Ei se puukaan lahoa helposti, se on sen irtoileva kuori tai kuollut kaatunut mädätys prosessissa oleva, mutta jos sen vie liiteriin tai käyttää johonkin tuotteena sehän säilyy kun kuivuu, tosin kuin metsässä josta otetaan runkoja jätetäänkin puolestaan hajoamaan, koska se antaa maaperään ravinteita ja hyönteisille koloja ravinteineen, kun ei luonnostaan anneta olevan ja kaatuvan puiden vaan otetaan niin pitää myös jättää karsimistuotteet ja vähän runkojakin.

 3. Ei tämä paskajulkaisu ole saamassa mitään syytteitä, eikä se ole spämmäyksen kohteena. Tämä julkisu on nyt todettu harmittomaksi ja huonoksi viihteeksi. Lukijamäärt on tukevassa laskussa. Ei sinun tekemisillä Marsu ole enää juurikaan merkitystä.

  1. kasva aikuiseksi
   Ai koronaako meinaat, paras ottaa(jos otat, muutenkin jo ohi ja umikron aika, tulossa kovasti kait) niin ota piikki ja kulje joka paikassa ilman maskia normisti, jos hyvin käy saat supertehosuojan, sillä jos sairastut koronaan, huonokuntoisena pienesti piikkis avulla tai sitten terveenä et huomaakaan ja tervehdyttyä sinulla on supertehosuoja eli piikin ja koronan läpikäynnin yhteisteho mikä on isonpi kuin 1+1.

 4. Laitoin lehti on tosiaan melkeinpä parhaimmillaan paljastaessaan petturipersujen edesottamuksia. Se on kuitenkin nyt osoitettu, että vainotuin media Laiton lehti ei Suomessa ole. Umvmediaan ja tokentubeen parhaillaan kohdistuvat jo pari viikkoa häirintähyökkäykset osoittavat niiden olevan vallanpitäjien mielissä se pahin uhka. Laiton lehti on kuitenkin, avoin media- lehden ohella hyvä snaipperi antamaan tulitukea edellisille ja siten keventämään niiden kohtaamaan rasitusta. Menestystä tulevaan vuoteen!

 5. Meno on kuin 30-luvun Neuvostoliitossa! Toistaiseksi ”vääristä” sanoista ei viedä polpon toimesta metsään, mutta monet esinahattomat ovat raivoissaan ja voivat painostaa kovempiin otteisiin, kuten keväällä Helsingissä koronatyrannian vastaisissa rauhanomaisissa tapahtumissa. Monet esinahattomat ovat aina vihanneet sananvapautta.

  Uuskommunistisesta valtakunnanvainoajasta on muuten tehty hieno musiikkivideo Sotasedän toimesta! Videossa valtakunnanvainoajasta löytyy kuva, jossa hän seikkailee Afrikassa neekereiden kanssa! Ehkäpä Laiton Lehti voisi julkaista sen?!!

  Polpon raivo voi myös johtua siitä, että erittäin nerokas Laiton Lehti antaa toisenlaisen näkökulman viranomaistoimintaan ja siinä ilmeneviin mielivaltaisuuksiin. Telkkarissa pyörii monella kanavalla jatkuvasti poliisin omat ohjelmat, joissa pyritään antamaan heidän näkökulmansa, joten kyse on myös imagotappiosta.

  Polpolta on ollut raskas virheliike pitää Taponen keulakuvanaan, koska hän höpisee toistuvasti omituisia juttuja vailla totuuspohjaa ja antaa mielivaltaisia käskyjä, eli kyseessä on kansan krooninen erehdyttäminen viranomaisena. Nyt kaikki nauraa Taposelle ja reppana on sitten ryhtynyt uhriksi, mikä tekee hänestä vielä heikomman. Se, että edes Demla ei näe siinä mitään väärää, että Taposen nimi kansan keskuudessa on ”munaton nillittäjä” kertoo paljon!

 6. Hyvää Uutta Vuotta myös Laittoman lehden toimitukselle..tosin valitettavasti edessä saattaa olla vielä huonompi vuosi.

 7. Kiitos myös Marcolle tästä vuodesta ja kovasta työstä totuuden tuomiseksi esille.
  Kiitos!

  Ja entistä laittomanpana vuoteen 2022!!!

 8. Eikö tätä vihapuhetta suoltavaa vihamediaa ole vieläkään saatu alas. Todella törkeää.

  1. Parenpaa uutta vuotta ja toivottavasti ette USA enää leikkauta poikianne juutalaisten nuoleskelun mukaan vaan annatte luonnon olla ja kuivalla hilseilee ja bakteerit pääsee pintaan ja käsityöt kärsii ja vaatii teollisuus voidetta, naiset ei tykkää jos eivät satu jo olemaan aina tupla märkänä. Siinä teille UUDEN VUODEN LUPAUSSENNE.

 9. Spämmit ja syytteet on vain deshitin mielikuvitusta. Todisteet puuttuu kun niitä ei esitetä. Eiköhän mieluummin palvelinestohyökkäystä tms. jotta kukaan ei pääse lukemaan tekstejä ollenkaan. Spämmiviestit selittyy käyttäjien tietokoneiden haittaohjelmilla eikä millään järjestetyllä hyökkäyksellä. Ja poliisit teki ihan syystäkin rikosilmon kun nimillä herjaa, ihan normaalia toimintaa heilläkin jotka eivät poliiseja ole.

 10. Kiitos Laiton Lehti! Taistelu (((perkeleitä))) vastaan jatkuu kunnes me voitamme!

 11. Hyvää Uutta Vuotta Markolle, Olleille, Karoliinalle, Marille ja kaikille suomalaisille!

  Jumalan siunaus!

 12. Kannattaa muistaa että tietyt loiset käyttää alkoholihuumetta kansamme tuhoamiseen ja ryöstämiseen.

 13. Marco ja Mari on hieno pari. Mari valitsi hyvän miehen itselleen, vaikka meno on välillä todella hurjaa. Suomessa on vain muutamia oikeasti rohkeita miehiä ja Marco on yksi näistä harvoista. Satanistit ja henkisesti heikot ihmiset ovat saaneet Suomessa vallan.

 14. 2015 jälkeen harvat rohkeat ja sydämen omaavat aitokansallismieliset ovat pienellä rahalla ja sisulla saanut paljon aikaan. Valeoppositiopuolue Perussuomalaisilla on käytössään miljoonia ja miljoonia euroja joita he olisivat halutessaan voineet käyttää kansan hyväksi, lisätäkseen kannatusta erolle EUsta ja eurosta jne., saadakseen rajat kiinni, auttaakseen sossumafiaa vastaan jne!

 15. Polpolle on tulossa hikinen vuosi! 2020 kesän matujen suorittama raaka pahoinpitelymurha, jossa kidutettiin hengiltä nuori kantasuomalaismies on edelleen selvittämättä.

  Helsingin poliisin partio oli valvomassa murhaamista ja ei puuttunut siihen. Polpolaiset eivät edes suostuneet ottamaan rikosilmoitusta vastaan henklirikoksen uhrin ystäviltä. Toki on mahdollista, että partion älykkyysosamäärä rajoitti teknistä osaamista!

  Helsingin poliisi on salannut paikalla olleiden polpolaisten henkilöllisyyden. Herää kysymys, että miksi?!!
  Pääkaupunkiseudulla on viime vuosina nähty poliisin asussa varmuudella ainakin yksi yön musta neekeri ja yksi hiekkaneekeri(rotutausta mahdollisesti kurdi). Ettei vaan nämä kaksi ”ympärileikattua etelän hedelmää” ollut tuolloin partiovuorossa ravintola Kaivohuoneen edessä tuona kohtalokkaana yönä?!!

  Toivottavasti Laiton Lehti tekee artikkelin tästä Helsingissä tapahtuneesta terroriteosta, johon on myös Helsingin Poliisi sotkeutunut!

  Tätä kauheutta ei saa unohtaa!

  1. Erittäin hyvä idea. Olisiko antaa muutama linkki, jotka kertoisivat perusfaktat siitä mitä on tapahtunut. Ja missä ovat ne paikalla olleiden suomalaisten videot, joissa kertovat mitä tapahtui?

   1. Muissa Euroopan maissa on valtavaa korruptiota hallinnon monikulttuurisuuden ja suojatyöpaikkojen takia.

    Nynnyjä ja pelkurit suomalaiset miehet tulevat alistumaan vaikka poliisit olisivat jopa eri rotua ja eri kansaa!

   2. Mitä tehdä rikollisille joilla on aseet ja rajaton valta, sekä vääryyslaitos on umpikorruptoitunut? Voivat tehdä aivan mitä tahansa ja eivät koskaan joudu vastuuseen. Ilja Janitskinin murhasivat ja ovat kiduttaneet poliittisia vankeja. Näillä ihmisillä on kirjaimellisesti rajaton valta ihmisiin ja jos et alistu niin käyttävät väkivaltaa!

   3. Muissa maissa etniset poliisit ovat usein islamisteja tai osa etnisiä rikollisryhmiä ja heimoja. Katsovat esimerkiksi oman heimonsa tai oman kansansa rikoksia sormien läpi, tekevät omia bisneksiä, käyttävät tietojärjestelmiä ja rekistereitä oman klaaninsa eduksi jne.

   4. 29.7.2020 "Poliisi julkaisi eilen tiistaina valvontakamerakuvat henkilöistä, joita epäillään Helsingissä ravintola Kaivohuoneella ja sen edustalla heinäkuun alussa tapahtuneesta kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä." sanoo:

    https://yle.fi/uutiset/3-11469806
    ✊🏿🚬
    ”Miksi kuvat epäillyistä julkaistiin vasta yli kaksi viikkoa teon jälkeen?” ”Kuvien julkaisu ei ole ensisijainen tutkintakeino.” ”Uhrin kaverit yrittivät puuttua pahoinpitelyyn, mutta joutuivat itse pahoinpidellyiksi.”
    ✊🏿🚬
    ”Narikassa lyödyksi tullut mies joutui uudestaan pahoinpidellyksi noin 50 metrin päässä ravintolan ulko-ovesta.”
    ✊🏿🚬
    ”Miehen kaverit yrittivät mennä väliin, mutta pahoinpitelijät estivät sen.”
    ✊🏿🚬
    ”Poliisi oli paikalla, koska he partioivat alueella. Siinä vaiheessa ensihoitoa ei tarvittu. Vammat eivät olleet sen kaltaisia.”
    ✊🏿🚬
    https://yle.fi/uutiset/3-11468377
    ✊🏿🚬
    28.7.2020 ”epäillään useaa ulkomaalaistaustaista henkilöä” ”Kuvissa esiintyy neljä nuorta miestä, jotka kuuluivat rikoksista epäiltyyn seurueeseen”
    ✊🏿🚬
    https://yle.fi/uutiset/3-11437448
    ✊🏿🚬
    7.7.2020 ”nuorisojoukko häiriköi ravintolan edustalla olevalla pysäköintialueella ja Isolla Puistotiellä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.”
    🚨✊🏿🚬
    https://poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/poliisi_pyytaa_havaintoja_kaivopuiston_tapahtumista_lauantai-iltana_ja_varhain_sunnuntaiaamuna_91531
    🚨
    ”Hakemasi sivu on väliaikaisesti poissa käytöstä, tai sivua ei ehkä enää ole.” ”Error type 404 – Object Not Found”
    ✊🏿🚬
    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisi-julkaisi-kuvat-kaivopuiston-epaillyista-pahoinpitelijoista-nuori-mies-kuoli-ravintola-kaivohuoneen-edustalla-tapahtuneen-tappelun-jalkeen/7881228
    ✊🏿🚬
    Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio Helsingin poliisilaitos [email protected]
    valvontakameratallenteiden ja asianomistajien kertomusten mukaan ulkomaalaistaustainen seurue haastoi riitaa.
    ✊🏿🚬
    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kaivohuoneen-toimitusjohtaja-kommentoi-kuolemaan-johtanutta-joukkotappelua-mtv-lle-tuli-meille-yllatyksena/7866242
    ✊🏿🚬
    07.07.2020 ”Ravintola Kaivohuoneen toimitusjohtaja Antti Raunion mukaan illan aikana oli kärhämää” ”Raunion mukaan kuolemaan johtanut tapaus ei sattunut ravintolan välittömässä läheisyydessä eli sen edustalla. Hän kertoo itse katsoneensa valvontakameranauhoja”
    ✊🏿🚬
    Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth Helsingin poliisilaitokselta.
    2001 syntynyt pahoinpidellyksi joutunut nuori mies kuoli mitä todennäköisimmin pahoinpitelystä saamiinsa vammoihin maanantaina.
    ✊🏿🚬
    ”yhteenotto” alkoi sisällä Ravintola Kaivohuoneella, ja jatkui sen ulkopuolella ravintolan edustalla olevalla pysäköintialueella ja Isolla Puistotiellä.”
    ✊🏿🚬
    https://nordenbladet.fi/articles/11459-pahoinpitely-ja-kuolemantuottamus-4-5-7-2020-ravintola-kaivohuoneen-edustalla-helsingissa-poliisi-pyytaa-havaintoja-ja-henkiloiden-tunnistusta
    ✊🏿🚬
    ”narinkkatilassa entuudestaan tuntematon mies löi yhtä heistä ilman syytä. Lyöjä oli osa ulkomaalaistaustaista seuruetta.”
    ✊🏿🚬
    ”ulkomaalaistaustainen seurue haastoi edelleen riitaa. Toinen seurue oli passiivinen ja hajaantui, mutta hetkeä myöhemmin seurueen jäsenet huomasivat, että ulkomaalaistaustaiset miehet löivät ja potkivat yhtä heidän seurassaan ollutta miestä”
    ✊🏿🚬
    https://www.stara.fi/2020/07/28/helsingin-poliisi-etsii-naita-miehia-hakkasivat-miehen-hengilta-kaivopuiston-edustalla/
    ✊🏿🚬
    28.7.2020 Hakkasivat miehen hengiltä Kaivopuiston edustalla 4.-5. heinäkuuta.
    ✊🏿🚬
    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006585700.html
    ✊🏿🚬
    ”tapahtumat saivat alkunsa yhdeltä yöllä annetun valomerkin jälkeen, kun tuntematon mies löi yhtä uhreista ravintolan narikkatilassa.”
    🚨🐷
    ”Helsingin poliisilaitoksen ennalta estävän toiminnon johtaja, ylikomisario Jari Taponen sanoo, että Kaivopuisto alueena on kaiken kaikkiaan poliisin näkökulmasta rauhallinen.”🚨🐖
    ✊🏿
    https://en.wikipedia.org/wiki/Do-rag
    ✊🏿
    ”Durags are also worn as an identity-making fashion choice, popular in African-American culture.”
    ✊🏿
    ”During the black pride movement of the 1960s and ’70s, durags became a fashion statement among Black and Hispanic men.”
    ✊🏿
    https://en.wikipedia.org/wiki/Black_pride
    ✊🏿
    Black Power, Black nationalism, Black supremacy.
    ✊🏿
    https://en.wikipedia.org/wiki/Afrocentrism
    ✊🏿
    ”frocentricity deals primarily with self-determination and African agency and is a Pan-African point of view for the study of culture, philosophy, and history.”
    ✊🏿
    https://www.bing.com/th/id/OIP.ZYuYYxEeVw6b2-fhrIQhKQHaFa?pid=ImgDet&rs=1
    ✊🏿
    Doo Rags for africa Men
    ✊🏿
    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9ba9a2e7-af87-4536-b6d7-592b09dad48b
    ✊🏿
    28.07.2019 ”Löivät poikaani ja veivät kännykkänsä” ”pojan hampaat olivat tulleet melkein poskesta läpi.” ”Siellä oleilee usein porukkaa, joka koettaa varastella omaisuutta pahoinpitelytilanteessa,”
    ✝️
    https://evl.fi/plus/seurakuntaelama/kasvatus/erityisnuorisotyo-ja-ulkopuolisuuden-ehkaisy/saapas
    ✝️
    ”Saapas on ev.lut. kirkon yksi nuoriso- ja erityisnuorisotyön muoto” ”Saapas-ryhmän toiminta perustuu” ”jokamiehen oikeuksiin ja kansalaisvelvollisuuksiin” ”Kun muut katupartio lopettavat yhdeltätoista, Saapas-tiimi on valmiudessa kahteen asti.”
    ✝️
    https://www.youtube.com/watch?v=8W7c9ukzDuw
    ✝️
    ”Mar 20, 2019 • Katri Vappula on varhaisnuorisotyön ja partion asiantuntija Kirkon kasvatus ja perheasiat -yksikössä Kirkkohallituksessa.”
    🚨
    https://poliisi.fi/-/poliisi-on-ottanut-kolme-henkiloa-kiinni-sornaisissa
    🚨
    1.1.2022 17.47 ”Asetta kantanut mies otettiin kiinni epäiltynä tapon yritykseen ja ampuma-aserikokseen. Kaksi mukana ollutta miestä otettiin kiinni rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi”

     1. https://www.youtube.com/watch?v=rKyKr7yCyic

      https://yle.fi/uutiset/3-11559376

      23.9.2020 ”Helsingin poliisi on tunnistanut kaikki heinäkuun alussa Helsingissä ravintola Kaivohuoneen edustalla tapahtuneeseen pahoinpitelyyn liittyvät miehet.”

      ”Väkivallantekoa tutkitaan pahoinpitelynä ja kuolemantuottamuksena, koska yksi pahoinpitelyn uhreista kuoli saamiinsa vammoihin seuraavana yönä. Epäillyt rikokset tapahtuivat aamuyöllä sunnuntaina 5. heinäkuuta.”

      ”Poliisi on tavoittanut miehistä neljä. Yhtä heistä etsitään edelleen.” ”kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja, rikostarkastaja Jari Koski Helsingin poliisilaitokselta.”

   5. Afrikassa ja lähi-idässä on todella alhaiset keskimääräiset älykkyysosamäärät.

   6. Poliisi on vain erittäin rikollinen oikeita rikollisia suojeleva mafia, jolla on rajaton valta ilman vastuuta, sekä aseet. Poliisi on jopa vaarallisempi mafia kuin heidän kilpailijansa. Mikään näistä mafioista ei aja Suomen valkoisen kansan etuja. Heidän ainoa tehtävä on suojella rahaeliitin ja nykyisen vallan asemaa.

   7. Ei koska tuo oli taas Hetkisen sairasta fantasiaa, (Jännä että yleensäkin käytät sanoja kuten perusfakta) mutta eihän tuo estä tekemästä kunnon juttua. Lisäät soppaan vähän juutalaista salaliittoa ja pari feministiä niin kyllä seurakunta taas ostaa.

 16. Tässä on linkki murha.infon keskusteluun:https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=15&t=30035&hilit=ravintola+kaivohuone

  Huomioitavaa on, että erittäin kestävä ja rohkea Junes Lokka Teki täysin asiallisen ja rauhanomaisen tietopyynnön liittyen näihin BLM-poliisien henkilöllisyyksiin, niin feministinen Helsingin polpo salasi tämän tiedon!

  Uhri oli nuori mies, joka oli juuri valmistunut ylioppilaaksi ja asepalvelus oli edessä, mutta joutui silmittömän rotuvihan uhriksi. Näin päättyi yksi suomalainen verilinja.

  Rohkea Miki Sileoni tietää paljon tästä kammottavasta tragediasta.

 17. Miksihän Mrco ei hommaa järjestelmää joka lähettäs aina s-postiin, sinulle on vastattu, tästä linkistä pääset suoraan katsomaan vastauksen ja kaikkein eniten mitä ei ole monessakaan keskustelu paikassa että on julkaistu viestisi.
  Ihme hommaa jos ei onnistu viestiisi on vastattu kun monessa valtamediallakin on, jos Marco on jo tuhlannut verorahansa joita saanut vai eikö se tasa-arvo tarkoitakkaan YLEistä veron käyttöä jokaiselle joka käyttää sen haluamaansa tv-kanavaan oli se vaikka internetissä, sama lehteen, keskustelufoorumiin ym. mutta sehän olikin vain yle vaikka samaa uutista aamusta iltaan ym.
  TV muutenkin kuollut 2017 kuten monet sanoneet, nykyään viimeistään. Kun tv menee en osta uutta, miksi ostaisin, ikkunasta näkee lintuja ja oravia ilmatteeksi tv:n nurkan vierestä ja isompana näyttönä eli perus kotiteatterina. Pitäisi jakaa kaikkien veromaksut jokaiselle käytettäväksi Suomen mediaan, tv:stä marginaaliin nettiin/ saada käyttää itse tekemäänsä, näin luovuus kukoistaa ja eri tieto mihin sijoittaa leviää eikä ole vain Yle. Mielellään jos voi niin kaikille takaisin rahat, mutta jos ei voi niin tasa-arvo valtuutetulle, että mikä tasa-arvo se on kun hössötetään niin turhaakin paljon eikä saa edes itse määrätä mihin mediaan laittaa, niin käsitöntä, sama kun kaikkien pitäisi tilata helsingin sanomat, ei päätä ei edes punaista häntääkään minkä päässä idea tähän on. Kohta varmaan pitää kaikkien ostaa tv(koska yle). Kohta varmaan on kyllä jo nyt ja ollut pitkään eli täällä Oulussa valemedia kaleva sairaalassa osastoilla, jossa ei ole vuosiin ollut mitään luettavaa jne. ja kouluun ovat kanssa sitä ja puoleen hintaan ja oppilaita opettajille sanomaan haluavansa, kun välitunti, hah. Nettejä kaikki näpyttelee ja kirjastot monien koulujen yhteydessä, itsellä ainakin peruskoulussa. Ammatti koulussa tien toisella puolen.

 18. Näille rikollisille poliitikoille ja virkamiehille tullaan antamaan erittäin ankaria tuomioita vallankumouksen jälkeen ja rikolliset tuomiot pitää perua ja korvata uhreille. Rikollisten omaisuus takavarikkoon ja uhreille joilta on rikollisesti viety kaikki ja tuhottu elämät.

 19. Suomalaisia vankeina pitäviltä miehittäjiemme rikollisilta rajavartijoilta, poliiseilta, tullimiehiltä, sossumafialta, tuomareilta ja syyttäjiltä jne. pitää pyrkiä muistamaan nimet, sillä vaikka hallinto on nyt läpimätä ja läpeensä korruptoituneita, vallankumouksen jälkeen monille heistä tullaan jakamaan erittäin ankaria tuomioita kansanmurhasta, kiduttamisista, maanpetoksesta ja korruptiosta.

 20. Minulle foliohattua soviteltiin päähän jo 2005; onneksi niin, sillä PÄÄTIN esittää TODISTEET tästä kaikesta Suomen lainsäädäntötyöstä.

  Ja kyllä niitä on kertynyt; Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen mädätys: EOA kansliapäätös 1350/4/08 ; EOA 876/2/05 ( poliisilla ei ole esitutkintaoikeutta ).

  Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONTA ( He 55/2007 ).

  Suomen lainsäädäntövallan OSTAMINEN: Iltalehti 19.2. 2013 ” Miljoonien rahavirrat puolueille.”.

  Eduskunnan suorittama miljardivarkaus: ”Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”.

  Tokentube Kimmo Leino puhuu.

  Ja ”koronan” suunnitelmallisuus: Perustuslain tarkastamiskomitean lausunto 9 /2010; sivulta 60 lukien: Poikkeusoloja koskevaa lainsäädäntöä TULEE muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ILMOITTAMAN pandemian seurauksena.

  Näiden valtiopetoksen tehneiden henkilöiden nimet löytyvät tuosta JULKISESTA asiakirjasta.
  Huomioikaa, että nimiä on KAHDELLA sivulla; vaikka eduskunnan arkisto tai Edita saattaa teille toimittaa version, jossa toinen sivu puutuu ?

  Kun tätä ”korona”-RIKOLLISUUTTA joskus ryhdytään tutkimaan KETÄÄN rikollista ei saa päästää pälkähästä uudelleen Suomen johtoon !

  Kaikki yhteydet kansainväliseen rahaeliittiin tulee julkistaa.

  Suomen perustuslain 2011 valtiopetoksessa oli mukana myös KASTIJÄRJESTELMÄ: PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Perustuslain 6 §:n mukaan KAIKKI ovat tasa-arvoisia lain edessä !

  Minä olen vuodesta 2005 kuitenkin ollut IHMISOIKEUDETON Suomen kansalainen 9.12. 2005 Valtakunnnasyyttäjänvirastoon jättämäni syyteilmoituksen mukaisesti !

  PL 118 § on siis petos; joka on purettava, jotta rikoksia päästään viimenkin tutkimaan julkisesti !

  Lainsäädännöllinen syrjintä; valtiopetokset; ihmisten vammauttaminen ja tappaminen; omaisuuksien joukkovarkaus; lainsäädäntövallan myyminen …. kaikesta on julkiset TODISTEET olemassa.

  Terveyskirjasto Duodecim 22.2. 2021 ”Sikainfluenssa-pandemia 2009 – 2010 ja rokotuksia seurannut narkolepsia.” ”Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta, sekä rokotteen sellaista rakennetta, jota ei ole yhdessäkään aiemmassa rokotteessa.”

  Kaikki 22.2. 2021 jälkeen piikityksistä kuolleet tai vammautuneet on rikoslain mukaan TIETOISESTI houkuteltu HENGENVAARAAN julkisia tiedotusvälineitä hyväksi käyttäen; eli TUOTTAMUKSELLISEN rikollisella tavalla.

  Missä viipyy poliisin rikostutkinta tuon tutkimuksen takasivulla olevia henkilöitä vastaan; jotka eivät ole kansalaisia varoittaneet tiedossaan olevasta vakavasta vamman vaarasta !

  Rikoslaki: mikäli joku TIETÄÄ vakavan rikoksen ja jättää sen ilmoittamatta syyllistyy itse rikokseen.

  Tokentube Kimmo Leino puhuu on tällainen ilmoitus; tehkää Te paljon lissää; ja ottakaa talteen kopio Terveyskirjaston tuosta sivusta tulevien oikeudenkäyntien todistusaineistoksi POISPOTKITTAVIEN hoitajien tueksi !

  Rikos jota NYT toteutetaan on suuri ja suunnitelmallinen ; archive.today/kimmoleaks.fi

 21. Pakotteet ja täydellinen kauppasulku Israelille ja Israelin liittolaisille. Kauppaa Euroopan, Venäjän ja Aasian maiden kanssa, mutta ei minkäänlaista kauppaa Israelin kanssa ja täysi sulku Israelilta muualle maailmaan.

 22. Rikollisten satanistien omaisuus takavarikkoon, erittäin ankarat tuomiot, sekä korvataan rikollisten omaisuudesta uhreille mitä voidaan.

  Poliiseilla ei ole mitään oikeutta toimia Suomen maaperällä ja koko poliittinen poliisijärjestelmä pitää hajoittaa atomeiksi. He ovat vain rikollinen rosvoryhmä jolla on aseet ja rajaton valta.

 23. Saako sensuroimatonta Hitlerin Mein Kampfia jostain suomeksi tai englanniksi? Ei siis mitään vihollisemme paskaversiota, vaan sitä oikeaa.

  1. Milloin sä Marco kirjoitat vihdoinkin sen Minun Kamppi-mestariteoksen? Mä ainakin aion ostaa sen heti.

 24. Nykyiset suomalaisina esiintyvät sotilaat ovat vihollisemme miehittäjäjoukkoja, jotka ovat usein suojelleet pedofiileja, huumekauppiaita ja terroristeja. Helvetin limaisia ja oksettavia ihmisiä, jotka tulevat vainoamaan Suomen valkoista kansaa yhä enemmän yhdessä poliisien kanssa. HD ovat puolensa valinneet ja se ei ole valkoisen Suomen kansan puoli.

 25. Mistä saa Hitlerin Mein Kampf-kirjan sensuroimattoman version. Kirjojen pakollinen sensurointi pitäisi olla rikollista, varsinkin kun yrityksillä on monopoli ja kartelliasema Suomessa. Ihmisillä on oikeus tietää ja lukea!

 26. Ihmiset ovat alkaneet heräämään Israelin totaaliseen pahuuteen ja hyvä niin. Lopulta satanistinen Israel tulee häviämään Jumalalle.

Comments are closed.