Free speech 3 tammikuun, 2022

 

Tuleekohan tästäkin syyte?

 

Tosiasia nimittäin on, että eri rodut ovat eri näköisiä. (Vihapuhetta!)

 

 

Lisää vihafaktoja: Kuuman trooppisissa olosuhteissa kehittyneellä rodulla on ulkonevat kasvot ja kikkarat hiukset, koska se ikäänkuin jäähdyttää eli kestää paremmin kuumuutta.

 

Kylmän arktisissa olosuhteissa kehittyneellä rodulla on puolestaan sisenevät (ikään kuin sisään lyödyt) kasvot ja piikkisuorat hiukset, koska se lämmittää tai siis niin kestää paremmin kovaa kylmyyttä.

 

Leudoissa olosuhteissa kehittyneellä rodulla puolestaan ei ole ollut suuria valintapaineita ja näin siitä on tullut harmonisempi ja siten myös kauniimpi.

 

 

Kauneus on harmoniaa, joka puolestaan kertoo hyvistä geeneistä. Olet todellakin hyvin pitkälle sitä miltä näytät.

 

 

 

 

Onko jo tullut syyte? Mutta tässä jutussa ei ole vielä sanottu ketkä yllä mainituista ovat niitä negridejä, mongolideja ja euripideja. Jokainen voi itse arvata. Jos on vaikeuksia arvata oikein, niin alla oleva juttu voi auttaa.

 

 

Vihdoinkin rehellinen mainos yksinhuoltajille

 

 

Eipä silti. Kyllä kaikissa roduissa on niitä harmonisia eli hyvägeenisiä siinä mielessä, että ilmentävät rotunsa optimia.

 

Monet esimerkiksi tarjoavat Angela Yeungia eli Angelababya esimerkiksi kauniista mongolidista.

 

 

 

 

Hetkinen. Angelababy EI ole puhdas mongolidi, vaan neljänneksen valkoinen. Itse asiassa enemmänkin, koska päinvastoin kuin mustat, niin mongolidigeenit ovat väistyviä.

 

Angelababyä on viime aikoina syytetty plastiikkakirurgiasta, joten hän päätti perustella kauneuttaan julkaisemalla sukukuviaan. Alla olevassa kuvassa on hänen isä, joka on puoliksi saksalainen.

 

Kiinalaiset eivät juuri koskaan hyväksy rotusekoitusta. Ei varsinkaan negridien kanssa. Nähtävästi sekoittuminen eurooppalaisten kanssa ei kuitenkaan olet tabu, vaan päinvastoin ylpeyden aihe!

 

 

 

Lähde:

 

Angelababy Shows Off Parents’ Photos to Counter Plastic Rumors

 

 

 

 

 

10 thoughts on “Keltakuumevaara: Angela Yeung on kaunis mongolidi

 1. No Marcolla on sitten varmaan paskat geenit koska muistuttaa petolinnunpersettä kurapaskan jälkeen.

 2. Aasialaista ja slaavilaista kauneutta ei mikään voita maailmassa. Siksi ne halutaan tuhota rumempien toimesta.

  Esim Suomessa kun syntyy suomalainen lapsi, lähes 80% todennäköisyydellä lapsen geeniä ei aiemmin ole ollut. Suomi on siis geenipankillisesti kehittyvä kansakunta. Euroopassa, jossa on sodittu ja naitu ristiin rastiin kautta aikojen, syntyneen lapsen geeni onkin vain 12% todennkösyydellä uusi. Euroopan kansat ovat siis taantuvia. Siksi meillä ei ole samoja määriä geenivirheitä tai periytyviä sairauksia kuin euroopassa.

  Suomalaisten pedigree on hyvä ja siitä saa sekä pitää olla ylpeä.

  1. Ihme kun maistui pedigree pal, niin koiralle kuin meiän kissalle kun koira meni.

 3. Kiina ei pidä BLM- agendasta. Mustat merkitsevät, muut ei ole mitään. Tosin Mike Tyson ei lotkauta korvaansa polvikumartelulle.

  1. Mustat haluavat hakata perusteella jos toisella kun ovat análimaneja, mutta jos päinvastoin oikeudestakin niin väärin ja mellakat, voi äo sentään.

 4. Suomesta löytyy hyvin paljon ulkoisesti kauniitakin naisia, mutta henkisesti ovat yhdet rumimmista naisista mitä valkoisten maista löytyy. Onneksi voimme vaihtaa naiset parempiin aivan samaan tapaan kuin suomalaiset naiset paljastivat hyvin nopeasti todellisen luonteensa ja alkoivat tekemään lapsia ulkomaalaisten miesten kanssa.

  Ei kukaan halua puolustaa tällaisia lehmiä mitä lähes kaikki suomalaiset naiset ovat. Valtava talousromahdus ja etninen rotusota ovat kuitenkin tulossa, joten suomalaiset naiset saavat maistaa omaa monikulttuurista ja feminististä myrkkyään.

  Suomalaisten miesten pitää toki miehistyä, mutta eihän tällaisia kiittämättömiä kylmiä lehmiä ja huoria kukaan ala puolustamaan. Jokainen suomalainen mies tietää tasan tarkkaan minkälaisia lehmiä suomalaiset naiset ovat.

 5. Suomalaisethan luettiin aikanaan toisen asteen monoloideiksi. Marco-poju se on lähinnä paviaani… #sananvapaus

Comments are closed.