5 thoughts on “Päivän kuva

 1. Ei, vaan ne lieventävät koronaviruksen oireita. Mutta sitten se kolmas rokote antaa sinulle neljä kertaa paremman suojan, eli olet kuin täysi tankki!

  1. Bosovik ainakin nauro ja tuli paskat housuun.

 2. Rokottaja-kiimaisilla on kiire. On ihmeellistä että kansa ei näe/ymmärrä tätä. Jos rokottamaton väki sairastaisi koronan ja jakaisi sitä toisilleen mahdollisimman tehokkaasti, niin sen jälkeen sulkutilat laukeaisivat ja yhteiskunta avautuisi entiselleen. Ei tarvittaisi mitään rajoituksia tai piikkejä koska kansalaiset ovat jo sairastaneet koronan.

  Niin että jokainen joka sairastaa koronaa niin levittäkää tietoa ympärillenne. Sen jälkeen testeissä käynti antaa teille ”green cardin” ja poistaa teidät pakkorokotus-listoilta.

  Tätä juupas-eipäs vääntöä ei kannata jatkaa. Väistetään luoti. Siinä se.

 3. https://cdn-fides.katolinen.fi/uploads/2021/12/fides_10-2021_nettiin.pdf
  ✝️
  ”Siunausrukous: Esilukija: Jumala, taivaallinen Isämme! Saattakoon siunauksesi kaikkia niitä, jotka käyvät ulos ja sisään tästä ovesta. Pidä suojeleva kätesi meidän kotimme yllä tämän vuoden aikana. Kaikki: Aamen.”👼🏻
  ✝️
  ”Välsignelsebönen: Ledare: Gud, vår himmelske Fader! Må din välsignelse följa alla dem som går ut eller in genom den här dörren. Håll dina beskyddande händer över vårt hem det här året. Alla: Amen.”👼🏻
  ✝️
  ”The blessing of the home: Intercessor: O God, Our heavenly Father! Bless everyone who goes in and out of this door. May Your protective hand rest over our home during the whole year. All respond: Amen.”👼🏻

Comments are closed.