Free speech 3 tammikuun, 2022

 

Useiden videoiden, kuvien ja silminnäköijöiden mukaan päävartio on tosiaankin autio. Asian huomaaminen on kuitenkin raskas vihahuomio.

 

Älä siis puhu asiasta tai olet harhainen salaliittoteoreetikko.

 

 

 

21 thoughts on “Päivän video: Tyhjä päävartio

 1. Ihmisiä kuolee ja sairastuu todella pahasti erittäin vaarallisiin kokeellisiin injektioihin! Kansan pitää lähteä liikkeelle ja järjestäytyä! Ette voi luottaa maanpettureihin ja vihamieliseen etniseen eliittiin!

 2. Itsenäinen mistä? Tsaarin Venäjästä itsenäistynyt 1917, mutta nyt on EU:n jäsen, ja se on todettu perustuslaissa. Siis Suomi ei ole en itsenäinen valtiona, vaikka monet suomalaiset kuvittelevat Suomen olevan itsenäinen. Tuo harhaluulo on sekä hyvä että huono. Naiivi kuvitelma, että kerran saavutettu itsenäisyys säilyy automaattisesti alkuhetkestä ikuisuuteen tekemättä mitään.

  1. Ihan sama, mutta tyhjäpäistä hommaa pitää tyhjä päätä päättömässä muiden maiden idotismia idioottina matkien.

 3. Olin aikoinani varusmieslomalla, jouduin tappeluun ja poliisin pidättämäksi. He kiikuttivat minut tähän päävartioon jossa yövyin. Aamulla vartipäällikkö tarjosi kahvit.
  Toimin silloin RAUK:n santsarina ja koulun johtajan puhuttelu odotti maanantai- aamuna. Hän kysyi että sainko turpiini ? Kielsin tämän
  Totesi että hänen on rangaistava minua. Kaksi viikonloppulomaa paloi ja jouduin toimimaan tällöin prikaatimme päävartion vartiopäällikkönä. Tämä siksi koska minulla oli jo kokemusta päävartioista.

 4. Ehkä päävartiota ei ole jos rakennuksessa ei ole ketään. Miksi seisottaa varusmiehiä kylmässä jos kenut palaa lopiaisen jälkeen.

  Onko joku nähnyt että talosta olisi tullut tai sinne mennyt ihmisiä?

 5. Itsellä tuli mieleen, että symboloiko sittenkin Suomen itsenäisen puolustuksen loppua. Toisinajattelijoita varjostavat Syyriasta roudatut entiset daesh-sotilaat, itärajan FRONTEX, ja natoon ollaan menossa ilman kansanäänestystä kiihdytyskaistaa. Sinänsä päävartio on lähinnä symboli, itsenäisen Suomen vaalikuningasta suojelevat sen urhoolliset sotilaat. Symbolien poistolla tai käyttöönotosta pyritään aina viestimään, on tehokkaampaa kuin suoraan sanominen ja turvallisempaa koska kommentoijien on hankalaa. Käytännössä presidentin turvana ovat 24/7 henkivartijat, Supo, NATO, CIA jne.

  1. Mistä tiedät ettei kansanäänestystä järjestetä. Eduskunta päättää lailla kansanäänestyksen järjestämisestä. Ja mitäs pahaa NATO jäsenyydestä on.

 6. Puolustusvoimien päävartio. Haha… maanpettureiden linnake. Naton liittouman maanpetturit eivät tule koskaan olemaan Suomen valkoisen kansan puolella, vaan nytkin korruptoituneet lentäjät ja johtajat valitsivat käyttökelvottoman koneen, joka kuitenkin sitoo Suomen kaikkein vahvimmin Natoon, sekä päästää vieraiden valtojen sotilaat ja matut Suomeen. Minulla ei ole minkäänlaista luottamusta suomalaisina esiintyviin maanpettureihin, jotka lisäksi sotivat Naton ja YK:n laittomia sotia, suojelevat Naton huumekauppaa ja Naton pedofiililiittolaisia, sekä päästävät maahantunkeutujia maahan.

  1. Aamukahdeksasta iltakahdeksaan siellä päivittäin pitää seistä vähintään yhden.

   1. Koska kopioimme ruotsin idiotismiä kun ruotsi meitä piti vallan alla, joka on britannian kuninkuus höpötyksestä ja ryssiasta tuttu. Siinä on helppo sniperata paikallaan olijaa ja viedä ase, ruotsissa 2 runggaria tekee tunteja tuttavuutta toisiinsa. Percereikäpää maissa(ähsläm) taas kukkoillaan rajalla toisten kans ihan kuin pikkupojat.

 7. Tuo on vihollisemme Naton päävartio, ei suomalaisten päävartio. He eivät ole kansaamme, vaan maan ja kansanpettureita.

 8. Yksikään kansallismielinen suomalainen ei tule taistelemaan Naton huumekauppiaiden, pedofiilien suojelijoiden ja sotarikollisten terroriliittoumassa ja tulen itse tekemään kaikkeni, että jokainen nostaa kädet pystyyn siinä vaiheessa kun vihollisemme Nato haluaa suomalaisten taistelevan pahuuden liittouman puolella. On jokaisen suomalaisen velvollisuus kieltäytyä sotimasta Naton puolesta. Sen sijaan sotarikollinen, maanpetturi ja mafiajohtaja Sauli Niinistö tullaan hakemaan oikeuden eteen. Samoin monet hävittäjälentäjät, kenraalit jne., jotka ovat syyllistyneet maanpetokseen, kansanmurhaan ja korruptioon, sekä muihin vakaviin rikoksiin.

 9. Tulee olemaan surkea taistelumotivaatio kuolla Sauli Niinistön, pankkiirien ja Naton puolesta, vieläpä joukoissa joissa naiset, mielisairaat jne. on pistetty samoihin joukkoihin. Kuka haluaa kuolla Naton, pankkiirien ja maanpetturi Sauli Niinistön puolesta?

 10. Oletko nähnyt Suomen Puolustusvoimien edes jakamassa aseita kansalaisille Suomen ollessa vihollisensa miehittämä ja matujen tunkeutuessa maahan? Niin vähän Suomen sotilaat ovat valkoisten suomalaisten puolella. He ovat täysillä vihollisemme puolella Suomen kansaa vastaan.

 11. Miten niin maan petturi. 90 % suomalaisista pitää tasavallan presidentin onnistuneen hyvin tehtävässään. Siis90 suomalaista on maanpettureita, vai?

 12. 90 prosenttia suomalaisista on ainakin täysin idiootteja. Demokratia on aina ollut huono ajatus. Tarvitaan uusi Hitler tämän maan johtoon ja pistämään asiat kuntoon.

  1. Missähän tämä Suomen Hitler, Mussolini, Franco luuraa. 1930 luvulla oli sentään Kosola ym, talonpoikaismarssi ja muilutukset. Eikä silti saatu vallankaappausta, vaikka lähellä oli. Onneksi ei onnistunut. Presidentti Swihuvud esti sen. Oli laillisuusmies. Nykyiset kansallismieliset ovat vetelää hyytelöä. Vanha etelä-pohjalainen sanonta kuuluu : On kuin velliä pussis ja se pokkipualin airan päällä.

Comments are closed.