Free speech 4 tammikuun, 2022

 

Alankomaalaiset tunnetaan hyvin kilttinä, suvaitsevana ja ystävällisenä kansana.

 

Toisaalta he kyllä myös pitävät kiinni oikeuksistaan. Niinpä monet alankomaalaiset ovat nousseet koronatyranniaa vastaan.

 

Tämä ei kuitenkaan käy poliittiselle koronapoliisille, joka hyökkäilee rauhallisten mielenosoittajien kimppuun.

 

Erityisen raukkamaista on usuttaa poliisikoiria mielenosoittajien kimppuun.

 

 

 

16 thoughts on “Alankomaiden koronapolpo usuttaa poliisikoiria mielenosoittajien kimppuun

 1. Suomen valtamedia vaikenee. Vaikka luu maailma romahtaa ympärillä niin valtamedia vain hehkuttaa; maailman rehellisin kansa, maailman onnellisin kansa. (ja on valtamedian syytä, että myös maailman tyhmin ja luottavin kansa)

  1. ”…maailman rehellisin kansa, maailman onnellisin kansa. ..”

   Ja rikas maa … (alijäämäinen, velkaantuva ja korkean kokonaisverotusasteen maa)

 2. Poliisikoiran puremasta tulee usein erittäin pahoja vammoja. Tuo on pelkkää valtioterroria kansalaisia kohtaan. Suomea miehittävät poliisit eivät ole sen parempia. Jokainen poliisi on vihollinen.

 3. Marco alkaa pikku hiljaa oppimaan, ettei ole mitään hyviä kenttäpoliiseja, jotka romantisoiden loikkaisivat kansalaisten puolelle. On vain vihollisia ja pettureita.

  1. Meneekö nämä Marcon tekemät kommentit joissa esiintyy ikäänkuin jonain muuna henkilönä niin läpi jollekkin? Jos näin on niin vittu olette kyllä vajaita.

 4. Mistä sellainen käsitys on joillekkin muodostunut että alankomaalaiset olisivat kilttejä ja suvaitsevaisia? Katsokaa
  heidän historiaansa. Ja miettikää miten suvaitsevaisia he ovat olleet.

  Väkeä kolmisen kertaa Suomen verran mutta katsokaa miten ne pärjäävät esim. urheilussa… Luistelu, pyöräily, uinti, juoksu, kamppailulajit, … kaikissa maailman huipulla. Mieleen nousee maailman kilpailuhenkisin kansa. Rahaa on koska rahtiliikenteen kontrollointi euroopan osalta ja maailmankin osalta suuressa mittakaavassa, tuottaa julmetut voitot. Sen vastapuolena ovat korkeat hinnat koska tutut tulevat Suomeen vaateotoksillekkin. Hollantilaisilla on myös melkoinen osuus kaikista euroopan rakennusprojekteista. Mikä tarkoittaa lisää rahaa ja lisää valtaa mutta erityisesti lisää allekirjoitettavia sopimuksia. Ja vaikka mitä sanotaan juutalaisten tai venänäisten kanssa asioimisesta, niin hollantilisia sopimuksia en tule ikinä allekirjoittamaan ensimmäistäkään.

  Hollannissahan kouluun mennään sinä vuonna kun lapsi täyttää neljä. Ja siitä alkaa koulunkäynti ja neljän kielen opiskelu. Maassa jossa on koulupoliisi joka noutaa koulukoteihin nuoret jotka lintsaavat koulusta tai eivät pärjää opetuksen mukana. Maa jossa ei ole yhtään vapaamatkustajaa. Jonka käytännön tosin voisi ottaa käyttöön myös Suomessa.

  1. Kaikki kansat alkavat herkästi hyväksikäyttämään heikompia. Valkoiset ovat aina olleet historiallisesti suuri poikkeus tässä, sillä hyvin usein valkoiset ovat kuitenkin halunneet tehdä sopimuksia, kun taas mm. mongolidit jne. ovat yksinkertaisesti teurastaneet ja/tai raiskanneet, sekä ovat vain ottaneet haluamansa. On täysin poikkeuksellista, että vahvempi osapuoli haluaa olla edes jollain tavalla reilu ja neuvotella sopimuksia, joka on valkoisten suuri heikkous, joka on tuhoamassa valkoisen rodun.

 5. Korona on poliitinen virus. Tällä videolla näkee selvästi, että poliisilla ei ole mitään aikomusta edistää kansanterveyttä, vaan kyse on sadistisesta alistamisesta! Korona on hieno tekosyy ihmisten hakkaamiselle ja myrkkypiikittämiselle!

  Milloin feministinen Helsingin polpo ottaa koirat käyttöön vai eikö munattomalla nillittäjällä ole rohkeutta siihen?!!
  Ai jai, kyllä olisi hienoa, jos koirapartiot valvoisivat koronarajoituksia Puhoksessa ja purisivat koronamatuja!

 6. Hollantilaiset ovat pikemminkin kauppa ja sopimuskansaa, kuten Etelä-Afrikassa. Monesti liiankin sopimuskansaa ja alkavat suvakoimaan. Ilmeisesti hollantilaistenkin mielestä yhteiskuntasopimusta on rikottu ja liian paljon. Se on se ryhmä jonka nimeä ei saa sanoa ääneen joka on ollut se riistäjä.

 7. Polpon sadistinen uhkailuruletti massan edessä: kenen mielenosoittajan ranteeseen koira seuraavaksi upottaa hampaansa, jos ette nyt lopeta?

 8. Pitäisikö toivoa että suomessakin poliisi alkaa ampua sekopäitä rokotekriitikoita. Kansan keskimääräinen älykkyys nousee kerralla!

  1. Riittäisi kun tuolle potukalle annetteisiin teräviä esineitä käyttöön, saati aseita. Tappaisivat kyvykkyydellään itsensä alta aika yksikön. Tämä porukkahan on täysin holhottavaa syntymästä hautaan.

Comments are closed.