Marco de Wit 4 tammikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on ainoa kansallismielinen media, joka uskaltaa kunnolla kritisoida myös persuja takinkäännöistä.

 

Niinpä vain Laiton Lehti on kertonut, kuinka Riikka Purran tultua puheenjohtajaksi persuilla on ollut jo ainakin TUSINA takinkääntöä. Lue tästä, jos et usko.

 

 

Persujen pahin takinkääntö oli kuitenkin koronatyrannian, kuten koronapassin ja pakkorokotusten läpi päästäminen perustuslakivaliokunnassa ilman pienintäkään protestia. Näin persut varmistivat, että hallituksen äänet riittivät koronapassin ja pakkorokotuksien toteuttamiseen.

 

Tällä törkeällä petturuudellaan persut saivat pisteet kokoomukselta ja varmistivat hallituskelpoisuutensa. (Eli Purra varmisti paikan luksusmersun takapenkillä.) Samalla persut kuitenkin saivat pisteet myös koronatyrannian vastustajilta, kun äänestivät koronapassia ja pakkorokotuksia vastaan eduskunnassa. (Siis kun olivat ensin varmistaneet, ettei lain läpi meno edellytä määräenemmistöä.)

 

 

Suurin osa ihmisistä ja varsinkin rivipersuista on kuitenkin niin kouluttamattomia ja suoraan sanoen niin tyhmiä, etteivät tajunneet miten persujohto taas huijasi heitä.

 

Tosin huijausta auttoi vaihtoehtomedia eli valeoppositio, joka ei suostu pitämään meteliä persujen toistuvista takinkäännöistä ja huijauksista. Ei edes siitä miten persut varmisti pakkorokotukset. Ainoastaan Laiton Lehti on tästäkin kertonut.

 

 

Lopullinen takinkääntö: Persut hyväksyivät nyt myös hoitajien pakkorokotukset! Mitä tekee VKK?

 

 

Persujen huijausoperaatioita auttaa myös Riikka Purran kierous. Hän on taitava valehtelija ja huijari. Vieläpä ylpeä sellainen, koska kutsuu itseään ”spin doctoriksi”. Purra esimerkiksi esittää vastustavansa koronatyranniaa, vaikka oikeasti täysillä sitä kannattaa. Itse asiassa Purra on fanaattinen lääkemafian kannattaja. Tämän on huomannut monista asioista. Ensinnäkin Purra ei suostu edes vaatimaan THL:ää selvittämään mitä rokotteet oikeasti sisältävät. Toiseksi Purra ei ole suostunut vaatimaan satunnaistettuja tutkimuksia. (Rivipersut eivät edes tiedä mitä se tarkoittaa, mutta Purralle asia on kyllä selitetty.)

 

 

Miksei persut vaadi THL:ltä satunnaistettuja tutkimuksia maskeista ja rokotteista?

 

 

Valeoppositio eli vaihtoehtomedia ei tästä Purran hiljaisuudesta tietenkään mitään kerro, joten Purra voi jatkaa huijausoperaatioitaan. Onneksi Purralla on kuitenkin huonot hermot. Hän ihan oikeasti saa järjettömiä hermoromahduksia ja toimii hyvin impulsiivisesti. Puheenjohtajavaalien aikaan Purra menetti hermonsa niin totaalisesti, että alkoi isottelemaan ”tiedätkö kuka minä olen”-tyyliin ja jopa haistattelemaan omille jäsenilleen. Purra myös syytti koronatyrannian vastustajia valehtelijoiksi ja salaliittoteoreetikoiksi.

 

Riikka Purra: “Viranomaisten reagoitava rokotekriittisten valheisiin”

 

 

Purran hermo-ongelmat ja impulsiivisuus ovat kansallismielisessä kentässä yleistä tietoa, joten hän on viime aikoina tehnyt kaikkensa hallitakseen hermojaan paremmin. Tämän vuoksi Purra välttelee keskustelemasta tai jopa twiittaamasta aroista aiheista. Se ei kuitenkaan aina onnistu.

 

Riikka Purra: Väitteet suolaliuosta sisältävistä eliitin koronarokotteista on vaarallinen salaliittoteoria!

 

 

Viime aikoina Purran hovi on joutunut jatkuvasti rauhoittelemaan ja estämään tämän impulsiivisia kohtauksia. Hovi ei kuitenkaan ehdi joka paikkaan. Tämä nähtiin jälleen toissapäivänä. Purra nimittäin heikkona hetkenään liketti tamperelaisen vihreän persuvaltuutetun ja sairaanhoitajan, Anni Molarin älyvapaata twiittiä, jossa tämä vähättelee rokotuspakkoa. Kaiken kukkuraksi Molari on suorastaan iloinen, että hoitajia vainotaan ulos työpaikoistaan.

 

Tällaista twiittiä Purra siis likettää.

 

Kuvassa linkki Twitteriin

 

 

Miettikääpä kuinka tyhmiä nämä kaksi persunaista, Purra ja Molari oikein ovat, kun vähättelevät pakkorokotuksia vetoamalla ”lääketieteeseen”. Tuskin on sattuma, että sekä Purra että Molari ovat molemmat ”entisiä” punavihreitä mädättäjiä. Kumpikaan ei välitä perusoikeuksista, vaan ovat suorastaan iloisia perusoikeuksia puolustavan perustuslain raiskaamisesta.

 

Kummallakaan ei tietysti myöskään ole mitään käsitystä luonnontieteellisten tiedekuntien kartellisoitumisesta ja politisoitumisesta. Purra ja Molari loikkasivat vihreistä, koska tajusivat mädätyksen menneet liian pitkälle humanistisissa tiedekunnissa. Sattuneesta syystä (ks. alla) he kuitenkin kieltäytyvät ymmärtämästä, että myös luonnontieteelliset ja varsinkin lääketieteelliset tiedekunnat ovat valtavan mädätyksen kohteena.

 

Purran ja Molarin sekä yleensäkin kaikkien viherpersujen kannattaisi googlata regulatory capture eli säätelykaappaus. Varsinkin, kun kyse on patentti- eli monopoli- ja kartellioikeuksilla keskitetystä lääketeollisuudesta. Useampi taloustieteen nobelisti (Friedrich von Hayek, Milton Friedman, George Stigler, etc.) on toistuvasti korostanut, että nimenomaan terveydenhuoltosektori on kaikista kartellisoiduin talouden ala. Eli suomeksi mädätetyin.

 

Tämän takia koko lääketeollisuus on keskittynyt vain muutaman globalistisen yrityksen käsiin, jotka suunnattomilla voitoillaan pystyvät toisaalta ostamaan median ja toisaalta lobbaamaan itselleen totaalisen vastuuvapauden samalla, kun saavat erikoikeuden pitää lääkkeiden ja rokotteiden sisällön salaisuutena. Kaiken kukkuraksi mitään satunnaistettuja tutkimuksia ei saa tehdä!

 

Miettikääpä, jos auto- tai mikä tahansa muu teollisuus pystyisi lobbaamaan itselleen samanlaiset erikoikeudet ja vielä kaupan päälle koko (myöskin keskitetyn) valtamedian totaalisen tuen.

 

 

Yksi asia on varma. Sen enempää Purra kuin Molarikaan ei tule koskaan puhumaan lääketeollisuuden säätelykaappauksesta. Kartellistinen lääketeollisuus pitää nimittäin aina huolen omistaan. Parempaa ja rikkaampaa liittolaista on mahdoton löytää. Ei tarvitse muuta kuin uhrata ihmisten perusoikeudet. Ja kaupan päälle tietysti vielä lapset myrkkypiikeille.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Riikka Purra likettää persuvaltuutettu Anni Molarin vähätellessä rokotuspakkoa!

 1. Lääketeollisuus ulottaa saatanalliset korruptiolonkerot joka paikkaan.
  Purralla on hermot kireällä kuin viulunkieli, ja paineensietokyky on aivan nolla. Purra on
  entinen viherfeministi eli kulttuurimarxisti. Ihmeen hiljaa ollut viime aikoina. Sukupuoli antaa suojaa eli naiselle sallitaan nälöjään vielä enemmän kiukuttelua ja huonoa käytöstä kuin miehelle. Persujen kannatus romahtaa seuraavissa vaaleissa juuri kiukuttelevan ja hermojaan hallitsemaan kykenemättömän puheenjohtajan takia.

 2. Me olemme tässä tilanteessa vain siksi, että 2005 ja/tai 2009 määritelmämuutoksissa poistettiin pandemiamääritelmästä kuolleisuus ja leviämisaste.

 3. Trust science. Trust science. Trust science… ja sitten rahaeliitti eri tavoin manipuloi kouluja ja yliopistoja.

 4. ”Tämän takia koko lääketeollisuus on keskittynyt vain muutaman globalistisen yrityksen käsiin,”

  Twitter sitaatteja.

  ”Oletko sinä pätevämpi asiantuntija kuin lääkäri? Miksi esim. muut Pohjoismaat pärjäävät ilman pakkorokotuksia? Miksi kannatat pakkorokotuksia?”

  Hyvin pienessä ajassa ne sinutkin sai aivopestyä

  Oletko sinä pätevämpi asiantuntija kuin lääkäri? Miksi esim. muut Pohjoismaat pärjäävät ilman pakkorokotuksia? Miksi kannatat pakkorokotuksia?

  Lääketiede ei taida olla mikään pakettiratkaisu, vaan sieltäkin löytyy monenlaista näkymää koronaan.
  Sanon nyt suoraan
  @annimolari
  ,että jos et tiedä, millaista korruptiota. laittomuutta ja potilaiden/ihmisten kaltoinkohtelua #sote alan eri toimijat ovat harjoittaneet jo vuosikymmenten ajan, et ole yhtään mikään arvioimaan ammattilaisten päätelmiä näistä pakkotoimista. #ironia

  Ja lääketiedekö, joka on suurelta osin suoraan tai välillisesti lääketeollisuuden rahoittamaa, olisi yhtä kuin totuus. Suosittelen lukemaan kirjan ”Tappavat lääkkeet”.

  Älä jaksa olla noin typerä. Aika pieni prosentti niistä terveistä, ehkä jo koronan sairastaneistakin hoitajista edes lukee mv-lehteä. He kokevat poikkeusmyyntiluvalla olevan rokotteen riskiksi, kun itse tauti sitä ei ollut.

 5. Persujen Mäkynenkin puolusti kovaa petturuuttaan perustuslakivaliokunnassa asiasta kysyneelle kansalaiselle ja lopulta käski hirttämään itsensä ja leimasi trolliksi. Purran esikunta ei ole antanut tarpeeksi koulutusta vielä yksinkertaiselle toverilleen, mutta paljastaa hyvin kuinka intohimosia purrapersut on puolustamaan koronaterroriaan ja myös Natoon on ensi vaalikaudella päästävä.

 6. Siinä meillä taas yksi maakuntavaalien tyrkky. Hakeen paikkaa josta voitaisiin määrätä muita ihmisiä koko Pirkanmaan alueella.

  Lueskelin tuon blogikirjoituksia ja toivon että se ei ole mitään sukua Juha Molarille. Pidän Juhaa suuressa arvossa hänen älykkyytensä ja laajaakatseisuutensa vuoksi.

 7. Tässä ”unohdetaan” nyt olennainen asia eli valtion osuus. Nimittäin ilman valtion lainsäädäntöä lääketeollisuuden edustajat eivät pystyisi lobbaamaan poliitikkoja.

  Lääketeollisuus yms. teollisuus on nimenomaan sen takia keskittynyt vain muutaman ison ylikansallisen yrityksen käsiin koska valtioiden lainsäädäntö on mahdollistanut lobbauksen!

  Joten lääketeollisuuden vastuuvapaus ja rokotteiden sisällön salaisuus on vain ja ainoastaan valtioiden syytä.

  1. Erinomainen pointti, mutta valtioitakin on erilaisia. Välillä kartellistinen terveydenhuolto voi olla jopa pahempi kuin monopolistinen terveydenhuolto, koska yksityiset yritykset haluavat maksimoida voittonsa. Markkinoilla voitot voi maksimoida palvelemalla, mutta kartelli voi maksimoida voittonsa riistämällä.

   Lisäksi on vielä se kysymys, että miten valtio on ylipäätään syntynyt ja kehittynyt. Ei Adam Smith turhaan varoittanut, että se on nimenomaan yritykset, jotka ovat olleet valtiota kasvattamassa omia voittojaan maksimoidakseen.

   Hoppe korostaa, että nimenomaan pankkien ja valtion liitto on nykyjärjestelmän perusta. Eikä valtio taatusti ole se senior partner.

   1. Tottakai pankit ja valtio ovat epäpyhässä liitossa keskenään, koska molemmat hyötyvät siitä.

    Feikkipankkiirit (keskuspankkien johto ym.) saa keinotekoisen halvan rahan avulla (osittaiskassavarantovelvoite/tyhjästä luotu fiat-raha) massiiviset taseet ja valtion edustajat eli poliittiset päättäjät halpaa lainaa valtiolle jolla voi luvata etuuksia kansalaisille ja saada näin valtaa ja asemaa.

    Ja kyllä tässäkin valtio on se perimmäinen syyllinen, koska ilman valtiota (poliittisia päättäjiä) pankit eivät voisi vedättää eli tuskin monikaan tavallinen pankkiasiakas katsoisi ja hyväksyisi ositttaiskassavarantovelvoitetta kovin pitkään ainakaan.

    Ja taatusti Hoppekin pitää valtiota perimmäisenä pahana raha- ja pankkijärjestelmään(kin).

    1. Hyvä analyysi, mutta olen itse eri mieltä. Pitää miettiä miten se valtio on syntynyt ja varsinkin nykymuodossaan. Valtio ei ole olemassa, vaan koostuu ihmisistä, jotka ensin asemiehet ja sitten varsinkin vähimmäisvarantopankkiirit ovat rakentaneet. Perimmäinen ongelma on tietysti rahan ja lain monopolisoiminen eli selkeä ajatusvirhe, mutta se on niin älytön, ettei se ajatusvirhe olisi voinut levitä ilman huijaripankkiirien systemaattista toimintaa. Luonnollisesti eräällä ryhmällä oli tässä huijauksessa suuri rooli. Tästä olen kirjoittanut Holy Crusade Newsin puolella kirjan ja monta artikkelia.

 8. Eiköhän tässä tilanteessa myrkkypiikkikriittiset suomalaiset kuuntele sydämensä ääntä ja tietenkin jumalaa, kuin jotain jotain täysin flopannutta MV-lehteä tai femakkopersua!

  Sote-alan ammattilaiset kokevat olevansa petettyjä ja tästä kaikki kumpuaa! Koko ”pandemia” on jo paljastunut fiaskoksi ja koronapassikin floppasi. Entäs koronavilkku älypuhelimessa? Vieläkö tämä ihmekeksintö on käytössä?

  Onko viimein suomalainen perkele-geeni aktivoitumassa?!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*