Free speech 5 tammikuun, 2022

 

Nykynuorilla on todella vaikea tilanne. Satanistiset opettajat ja yleensäkin kaikki viranomaiset yhdessä valtamedian kanssa painostavat nuoria myrkkypiikille.

 

Kaiken kukkuraksi sitten vielä omat vanhemmat myös ovat painostamassa.

 

Hyvin harva nuori uskaltaa ja pystyy nousemaan aivopesua ja koronatyranniaa vastaan. Niinpä nuoret tarvitsevat tukea. Onneksi VKK:n vaaliehdokkaat yrittävät tukea järjestää. Hyvänä esimerkkinä aluevaaleissa Länsi-Uudellamaalla ehdokkaana numerolla 7 oleva Lotta Haukovaara.

 

 

 

 

 

 

10 thoughts on “Lotta Haukovaara: Järjestetään tukea koronatyranniaa vastustaville nuorille

  1. Kyllä, täysin oikein! Lapsia ja nuoria olisi pitänyt puolustaa jo paljon aiemmin ja aitokansallismieliset ovat aiemmin yrittäneetkin tehdä näin. Kiitos tästä! Miekkareita kouluihin ja kunnon meteli! Lapset ja nuoret pitää pelastaa satanisteilta ja pahuudelta!

  2. Varsinkaan viattomien lasten ja nuorten myrkyttämistä en tule koskaan antamaan satanisteille ja maanpettureille anteeksi. Pitää mennä loppuun asti ja ei saa antautua satanisteille! Taistelemme kansamme olemassaolosta ja vapaudesta!

  3. Missähän maakunnassa tuo toimii? Sen olisi voinut laittaa. Ei kannata ilmittautus esim. Savosta jos tuo on Turun seudulta.

  4. Kävisikö kohtaamispaikaksi Niuvan suljettu osasto? Siellähän se Marcokin säännöllisesti aikansa viettää…

      1. Se siitä aidosta sananvapaudesta. Ei de wittin harhainen pää sellaista kestä.

  5. Satanistit hallituksessa ja THL:ssä käyvät nyt jo 5-vuotiaiden kimppuun, vaikka jopa terroristi-Tedros WHO:sta sanoi että lapsia ei saa tappaa rokotteilla, se on väärin. Lapset eivät voi antaa tietoista suostumustaan, aikuinen sentään voi harkita osallistuuko vapaaehtoisesti ihmiskokeeseen.

Comments are closed.