16 thoughts on “Päivän kuva

 1. Missä suomalaiset? Outo tulkinta Hesarin nuorelta toimittelijatytteliltä. Hesarin intersektionaaliset feministitoimittajat eivät ole eläissään, siis 20 vuotta ikää, nähneet oikeaa aitoa suomalaista. Peruuttakaa kaikki Sanomien aivopesuläpysköjen tilaukset.

  Ei ihonväri eikä passi tee suomalaiseksi, vaan aidot oikeat geenit. Niitä ei voi muokata, vielä. Sen lisäksi kunnon valkoihollinen suomalainen juo kunnon kännit juhannuksena, huutaa vihaisena perkelettä ja tippuu veneestä sepalus auki.

  1. Onkos aimomiehellä aidot geenit? Tuota sopii epäillä, kun tuollaista suustaan päästää. Minun sukuni on eteläpohjalaista niin pitkältä ajalta kuin vain voi tutkia. Olen teettänyt myös DNA-testin ja olen 70%:sti suomalainen, loppu Ruotsalaista ja Norjalaista alkuperää. Ja minä en perusta mitään etnonationalistian”hurmahenkisestä” hihhuloinnista välitä. Näkeehän niistä jo päällepäin että aika ohutta heidän suomalaisuus on.

  2. Suomalaisuus on sitä että jos ei kulje huivi päässä kivitetään ja poltetaan lopulta. Suomalaisuus on sitä että voi tehdä 18lasta yhdelle miehelle ja mies voi kiertää muiden tyttöjen luona ja omistaa monta naista. Suomalaisuuden ydin on Islamin usko ja sen mukaan toimiminen ja ne jotka eivät toimi saavat maan mullat yllensä eli polttohautauksen. Jos oppii saa palvella loppuun asti ja pääsee mullan alle ilman kärsimystä ja me suomalaiset saamme perunapeltoon lannoitetta itupotuille ja syssyllä palvelette maatanne poimimalla ne ylös. Eli me suomalaiset viemme maan hetki hetkeltä vuosi vuodelta taaksepäin, sitä on meidän suomaliähläisuus.

 2. 🏥👩🏻‍⚕️⚕️👨🏻‍⚕️"osa työnantajista on suositellut käyttöön järjettömiä ja epähygieenisiä suojausvaihtoehtoja, jotka eivät suojaa vaan ennemminkin lisäävät tartuntavaaraa"🦠 sanoo:

  https://sairaanhoitajat.fi/nyt-stoppi-talle/
  🏥👩🏻‍⚕️⚕️👨🏻‍⚕️🦠
  Puheenjohtaja Nina Hahtela
  ”ohjeistetaan sellaiseen, minkä tiedetään vaarantavan työ- ja potilasturvallisuutta ja toiseksi ohjeistukset jalkautuvat kentälle monenkirjavana sekametelisoppana. Kuka työntekijä pystyy tällaisessa tilanteessa tekemään töitään ja ylipäätään pysymään täysijärkisenä.”
  🏥👩🏻‍⚕️⚕️👨🏻‍⚕️🦠
  ”Meillä on tutkimusnäyttöön perustuva ohjeistus olemassa. Näihin asioihin ei tarvitse eikä tule puuttua.”
  🏥👩🏻‍⚕️⚕️👨🏻‍⚕️🦠
  ”työpaikoilla vaarannetaan potilas- ja työturvallisuutta väärillä ohjeistuksilla, eikä asiaa saada kuntoon, tulee työntekijöiden tai esimiesten raportoida epäkohdista aluehallintovirastoon.”
  🏥👩🏻‍⚕️⚕️👨🏻‍⚕️🦠
  [email protected]
  🏥👩🏻‍⚕️⚕️👨🏻‍⚕️🦠
  [email protected] Sairaanhoitajaliitto, puh. 010 321 3331
  🏥👩🏻‍⚕️⚕️👨🏻‍⚕️🦠
  https://sairaanhoitajat.fi/meista-enemman/yhteystiedot/
  🏥👩🏻‍⚕️⚕️👨🏻‍⚕️🦠
  ”Sairaanhoitajat on sairaanhoitajien oma ammatillinen yhteisö”
  😶‍🌫️
  https://avi.fi/asioi/henkiloasiakas/valvonta-ja-kantelut/terveydensuojelu
  😶‍🌫️
  ”Jos olet tyytymätön terveydensuojeluviranomaisen toimintaan, voit tehdä siitä kantelun.”

  1. Onko kirjoitus poistettu => ”Hups! Näyttää siltä ettemme löytäneet etsimääsi sivua”
   Jos näin, niin onko kenelläkään kirjoitusta tallessa…?

 3. Kyllä kai noi voi suomalaisia olla, ethän sä nykyään voi kuulemma tietää edes sukupuoltakaan ulkonäön perusteella..

   1. Maassa jossa voi kiertää veronsa tai oikeastaan kotiäitinä 6 lapselle vasta, sain kunnon edut ja mies kiertää. Husun Sanomat.

 4. Tietääkö nämä *****, että Suomessa lasten sukupuolielinten silpominen on huonoa käytöstä!

  Mistä geenit, siellä koti!

  1. Ei tiedä jussipoikapaidassaankaan oleva kun vielä nuori naivi on eikä miesten jussipaidassa ja tiedä että ympärileikkaus on sairasta tai sitten sairas tykkää sairaasta, menis ruottin ”itikseen” niin saisi tervettä näkökulmaa jos vielä näkee jotain edes toisella silmällä.

 5. Nuo eivät ole suomalisia. Ne voivat olla Suomen kansalaisia, joka osoittaa sen mihin maahan ne maksavat veronsa. Mutta suomalaisia (rotu) ne eivät ole.

 6. Suomalsiuus on Suomen kansalasille : Ihmisoikeudettomutta: Suomen ”perustuslain 118 § … kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kutenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Eduksunnan varkauden kohteena olemista: Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus.” ”Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata.” ( ”Laki 444/2012 3 miljardin varastamisesta ).

  Poliisi EI saa tutkia sinuun kohdistettua rikollisuutta: EOA päätsö 876/2/05 … poliisilla ei ole oikeutta suoritaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa. ( päätös salattu 20.12. 2007 asti ).

  Tätä kaikkea on AITO suomalaisuus Suomessa; ihmisoikeudet kaikille muille; muttei oman maan veroja maksavalle väestölle.

  Tokentube Kimmo Leino puhuu; vain täällä, koska KAIKKI puheet eduskuntatalon edessä on youtube sensuroinut.

  1. Kuten ei örebrossa asuvat sukulaiset jotka käyneet täällä Oulussa ole uskaltaneet käymään kuin päivisin turhaa hidastelematta käymään kaupassa ja takaisin omakotialueelle jossa ei noita ketaleita.

 7. Sitä myös ihmettelen miten heistä tulee suomalaisia, esim. kukaan valtamediassa ei puhu Kimi Räikkönen on sveitsiläinen tai Mikä Häkkinen monacolainen. Jokainen ulkomailla asuva suomalainen hyvässä tai pahassa aina mediassa joko suomalainen tai suomalaissyntyinen tai toinen vanhempi on suomalainen.

 8. Sama kuin ottaisi jostain lihavasta suomalaisesta elintapaturistista kuvan ja haastattelun Thaimaassa ja julkaisisi sen Thai-kielellä otsikolla ”Thaimaalaiset kertovat, mitä thaimaalaisuus tarkoittaa.”

  Tämä olisi kuvottavaa ja loukkaavaa, ja koska sanon sen suomalaisena, ei pitäisi kenellekään olla mitään väärinkäsitystä että tämä olisi rasismia. Se ei ole rasismia, vaan tervettä kaikkien kulttuurien ja etnisyyksien kunnioitusta ja rakkautta niitä kohtaan. ********* *******laumat eivät kuulu suomeen sen enempää kuin paskaiset suomalaislaumat minnekään muuhun maahan. Yksittäiset hyvät ihmiset voivat toki aina muuttaa asumaan toiseen maahan, jos heillä on edellytykset tehdä se tavalla, joka oikeasti parantaa kaikkien elämää.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*