Free speech 5 tammikuun, 2022

 

Laiton Lehti on vuosia kertonut kuinka kaikkien suvakkien sankari, EET-poliisin johtaja Jari Taponen on poliisin häpeäpilkku.

 

On Taposessa kuitenkin yksi hyvä puoli. Hän ei milliäkään peräännyt suvakismistaan. Päinvastoin. Taposen suvakismi on vain lisääntynyt sen jälkeen, kun poliisin johtajaksi eli sisäministeriksi tuli Antifa-, matu- ja ekoterroristien hyysääjä Maria Ohisalo.

 

Niinpä naivit suomalaiset aivan tyhmimpiäkin myöten ovat vihdoin alkaneet tajuamaan kuinka mädätetty ja politisoitunut on Helsingin poliisilaitos ja varsinkin Taposen johtama Ennalta Ehkäisevä -yksikkö.

 

 

Ääripolitisoitunut Taponen on siis tahtomattaan tehnyt suomalaisille palveluksen herättelemällä naivia kansaa. Taponen on mennyt jopa niin pitkälle, että ensin herjailee Twitterissä suomalaisia mm. rasisteiksi ja sitten tehtailee liukuhihnalta rikosilmoituksia kaikista hänelle raivostuneista ihmisistä.

 

Voitko kuvitella munattomampaa käytöstä?? Ensin prosoidaan maksimaalisesti ja sitten uhriudutaan maksimaalisesti.

 

[No niin. Nyt tuli Taposelle taas hirveä kiire tekemään taas uutta rikosilmoitusta! Hopi, hopi. Valtakunnanvainoajan toimisto on jo ihan pinkeänä innosta. Samalla järjestävät hätäkokouksen pinkeä-sanan käytöstä.]

 

 

 

Kaiken kukkuraksi Taponen teki rikosilmoituksen myös kansanedustaja Ano Turtiaisesta, kun tämä kutsui Taposta munattomaksi nillittäjäksi!

 

Politisoitunut poliisi ja syyttäjälaitos joutuivat tietysti hätätilaan ja asiaa on nyt tutkittu noin vuoden ajan. Ja kas kummaa. Mikä uskomaton sattuma. Kaiken kukkuraksi asian tutkinta siirtyi Suomen x-maineisemmalle syyttäjä Juha-Mikko Hämäläiselle!! Siis samalle tyypille, joka jahtasi vuosia MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskinia. Itse asiassa hautaan asti.

 

Kaiken kukkuraksi Hämäläinen jahtaa myös Laittoman Lehden päätoimittajaa Marco de Witiä Suomen oikeushistorian yhdessä omituisimmassa vääryysjutussa, jossa Marcoa hyvin heppoisilla perusteilla syytetään viranomaisten kritisoinnista ja yleisen turvallisuuden vaarantamisesta. Marco on nimittäin jopa kehdannut kutsua Hämäläistäkin pahamaineiseksi. Voitteko kuvitella! (Btw, käräjäoikeudessa useita syytteitä on jo kaatunut ja nyt odotetaan hovikäsittelyä.)

 

Nähtävästi Hämäläinen on tajunnut polpon menneen liian pitkälle, kun jopa Demla-tuomareilla on vaikeuksia hyväksyä Taposen ja Hämäläisen äärimmäistä suvakkilinjaa.

 

Niinpä Turtiaisen Munaton nillittäjä-keississä Hämäläinen tajusi syyttäjienkin kohta joutuvan Taposen tavoin täysin naurunalaiseksi. Lopulta Hämäläinen päättikin olla nostamatta syytettä.

 

 

Huvittavaa asiassa on, että Hämäläinen ei myöskään syyttänyt erästä toista henkilöä ”halventavasta kuvamanipulaatiosta”.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Mielenkiintoista tässä on, että Laittoman Lehden päätoimittaja on syytteessä toisesta ”halventavasta kuvamanipulaatiosta”, koska julkaisi humoristisen Taposen matulenkki-meemin. Nähtävästi huumorista saa syytteen helpoimmin.

 

Sekä Tapolan makkarafirma että Taponen tekivät rikosilmoituksen, mutta tietysti vain Taposen rikosilmoitus sai politisoituneet syyttäjät nostamaan syytteen.

 

Tapolan makkarafirma teki rikosilmoituksen m***lenkki-meemistä. Syyttäjä ei syytä de Witiä!

 

 

Vääryyskäynti on tulossa loppukuussa ja erityisen mielenkiintoisen siitä tekee, että Marcoa ja Laitonta Lehteä ovat syyttämässä sekä polpon Jari Taponen että SKE-sabotääri Matti Loimupalo.

 

 

Moni on ihmetellyt miksei Laiton Lehti ole kertonut asiasta lisää. No, tämä johtuu tietysti kahdesta asiasta. Ensinnäkin Laittoman Lehden toimitus ei ole enää ollut kiinnostunut SKE-sabotääreistä, koska he ovat alkoholiin meneviä nollia ja pelkkiä persujen frontteja. Parempi keskittää voimavarat todellisten pahisten eli persuja johtavien Putkosen ja Purran kritisoimiseen. Toiseksi, aluevaalit ovat tulossa eikä haluta kritisoida edes sabotäärejä, jos edes vähänkin taistelevat koronatyranniaa vastaan.

 

 

Nyt on kuitenkin käynyt niin, että Matti Loimupalo vain jatkaa Taposen tavoin nillittämistään ja perusteettomien rikosilmoitusten tehtailua. Niinpä pitää alkaa taas tutkimaan sabotäärejä, vaikka pohjamutien tutkiminen on todella vastenmielistä. Tietoa onkin taas tullut ihan videoita myöten, joten nähtävästi rikosilmoituksiakin ollaan tekemässä farssimaisista nollasabotääreistä, vaikka tätä ei todellakaan haluttu. Periaatteena onkin monilla ollut, ettei kuvottavimmistakaan haittakansallismielisistä tehdä rikosilmoituksia. Ei nimittäin tee hyvää yhä yksityiskohtaisemmin paljastaa millaista porukkaa on kansallismielisessä kentässä. Nyt ei näytä kuitenkaan olevan muutakaan vaihtoehtoa.

 

Lähiaikoina asiasta onkin tulossa useampi juttu, joissa kerrotaan sabotäärien väkivaltaisesta toiminnasta ja analysoidaan väärennyksen määritelmää. Onko tärkeä puolueasiakirja väärennetty, jos allekirjoitus on pysynyt samana, vaikka teksti muuttuu? Mielenkiintoista nähdä mitä Demla-tuomarit seuraavaksi keksivät.

 

Ehkä pitääkin kiittää Taposta ja varsinkin Loimupaloa, että päästään taas tarkemmin tutkimaan polpon ja valeopposition toimintaa.

 

 

 

 

 

 

 

18 thoughts on “Uusi vääryyskäynti: Jari Taponen ja Matti Loimupalo vs. Laiton Lehti

 1. Euroopan ihmisoikeussopimuksen mukaan sananvapauteen voidaan tehdä poikkeuksia vain, jos se on ”demokraattisessa yhteiskunnassa välttämätöntä.”

  Demokratialla tuossa viitataan kansan enemmistön tahtoon.

  Laittoman lehden kannattaisi tehdä gallupeita esim ”voiko poliisia kutsua munattomaksi nillittäjäksi”. Jos enemmistö sanoo että voi, niin näyttää oikeidessa gallupin tulokset.

 2. Julkisuuden henkilön osalta on kunnianloukkaus, jos selvästi ylittää sen mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.

  Selvä tarkoittaa sankirjan mukaan samaa kuin kiistaton.

  Eli jos marco kiistää ylittäneensä sen mitä voidaan pitää hyväksyttävänä, niin rikosta ei ole tapahtunut. Näin koska asia ei sitten ole kiistaton

 3. Rikoslain 24 luvun otsikko:

  ”Yksityisyyden, rauhan ja kunnian loukkaamisesta.”

  Huomaa tuossa välissä sana ”ja”

  Sanan ”ja” merkitys.

  Sanakirjasta poimittuja esimerkkejä sanasta ”ja”

  – mies ja nainen
  – viini, laulu ja naiset
  – syötiin, juotiin ja tanssittiin

  Eli ”ja” tarkoittaa tuossa välissä, että molemmat MIES ja NAINEN.

  Rikoslaki

  24 luku 

  Yksityisyyden, rauhan ja kunnian loukkaamisesta

  https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001#L24

  Eli pitäisi olla tehnyt sekä
  Yksityisyyden JA rauhan JA kunnian loukkaamisen, jotta kyseinen rikoslain luku soveltuisi sinuun.

  Sinua epäillään vain kunnian loukkauksesta, joten kyseinen luku ei sovellu sinuun.

 4. Suomen rikoslain 1 luvussa on säädetty ”Suomen rikoslain soveltamisalasta.”

  1 §
  Suomessa tehty rikos

  Suomessa tehtyyn rikokseen sovelletaan Suomen lakia.

  https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001#L1

  Siinä luvussa puhutaan ”rikoksesta” viitaten juuri rikoksesta epäilyn rikokseen.

  Johdonmukaisesti ajateltuna rikoslain 38 luvussa Yksityisyyden, rauhan ja kunnian loukkaamisesta ” puhutaan samasta rikoksesta eli rikoksesta epäillyn rikoksesta

  Eli otsikkoa voidaan tulkita kahdella tavalla.

  Minilex:

  täsmällisyysvaatimus ilmenee siten, että jos lainsäätäjä (eli eduskunta) on tehnyt työnsä huolimattomasti ja rikospykälään on jäänyt epämääräisiä ilmauksia, tuomioistuimen on valittava kyseisen pykälän erilaisista tulkinnoista syytetylle edullisin

  https://www.minilex.fi/c/rikosoikeudellisen-laillisuusperiaatteen-vaikutus-kiskonnan-rangaistavuudelle-vastikkeettomien-oikeustoimien-yhteydess%C3%A4-%E2%80%93-kko-201562

  Täsmällisyysperiaatteen mukaan tälläisissä tapauksissa lakia on tulkittava syytetylle edullisimmalla tavalla eli syytetyn eduksi.

 5. Sanakirja käteen. Sanakirjan mukaan ”selvä”=kiistaton.

  Julkisuuden henkilön osalta:

  Kunnianloukkaus on kyseessä vain jos ”on selvästi ylitetty se, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.”

  Sanakirjan mukaan selvä=kiistattomasti

  Marco on kiistänyt ylittäneensä sen mitä voidaan pitää hyväksyttävänä, joten ei ole selvästi eli kiistattomasti ylitetty sitä mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.

  Joten rikosta ei ole tapahtunut.

  Kotimaisten kielten keskuksen tulkinnat sitoo tuomioistuinta:

  Kotimaisten kielten keskus on kuukauden jutussaan: ”Sehän on selvä!” määritellyt käsitteen ”selvä”

  Selvä on siis näistä kahdesta yleensä abstraktimpi. Yksi sen tavallisista merkityksistä on ’ilmeinen, eittämätön, kiistaton, silkka’

  https://www.kotus.fi/nyt/kolumnit_artikkelit_ja_esitelmat/kuukauden_kielijuttu_(2003_2011)/sehan_on_selva!

  KKO:2004:109:
  Lainsäädännössä käytetyt käsitteet on yleensä, ellei niitä erikseen ole laissa määritelty, ymmärrettävä siinä merkityksessä, mikä niillä on yleisessä kielenkäytössä.

  http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2004/20040109?search%5Btype%5D=pika&search%5Bpika%5D=laillisuusperiaate

 6. Onko SKE:tä enää mahdollista saada se edes takaisin vai onko se jo menetetty? Ainakin se on yhtä harmaa kuin mummon kaapin perälle jäänyt villatakki.

  1. Hyvä kysymys. Demla-tuomarit ovat hidastaneet vääryyskäynnit vuosien mittaisiksi. Monissa jutuissa ei olla vielä päästy edes ALKUA pidemmälle! Eli jutut tuskin saadaan loppuun ennen eduskuntavaaleja ja sen jälkeen sitten koko puolue poistetaan puoluerekisteristä, kun ei ole saanut paikkoja.

   1. Todella halveksuttavaa sabotääreiltä osallistua oman kansansa tuhoamiseen osana valeoppositiota!

   2. Mielestäni Marcon kannattaisi perustaa uusi VKK. Sillä erotuksella, että Marcon VKK oikeesti kysyisi kansalta asioista, eikä vain puhuisi, että se kysyy.

 7. Taponen ja Loimupalo ovat feministinen aisapari! Tukevat toisiaan niin myötäkäymisissä, kuin vastoinkäymisissä!

  Eikös hyvin ohuet jalat omaava Loimupalo usuttanut de Wittin kimppuun väkivaltaiset porukat?!! Saiko Loimupalo tähän operaatioon ohjeet munattomalta nillittäjältä?!!

  On muuten totta, että suomalaisen lapsen lapsenraiskaus ei ole mikään syy keskeyttää matun turvapaikkaprosessi. Tästä esimerkkinä on Oulun lastenraiskausvyyhdissä ollut afgaanimatu, joka sai todella lyhyen vankeusrangaistuksen ja vapauduttuaan vankilasta hän sai jäädä Suomeen jatkamaan pedofiilielämäänsä! Junes Lokka selvitti tämän asian!
  Luultavasti kaikki vyyhdissä olleet matut jatkavat verorahoitteista pedofiilielämäänsä ilman huolen häivää maassamme. Mikä häpeä!

  1. Suomi on matupedofiilin paratiisi. Se sana, joka kuvastaa noita, jotka eivät saa pedoja ulos maasta, on munaton nillittäjä.

 8. Taponen tullaan muistamaan m********* nillittäjänä, joka viranomaisena toistuvasti erehdytti suomalaisia ja tietenkin siitä, että hän tekee rikosilmoituksia ja ulisee+uhriutuu!!!

  Taponen: ”Nyyh, nyyh…katsokaa minua, minulla on niin paha mieli!!!..olen uhri..nyyh yhyy, niisk, niisk!”

  Kukaan täyspäinen suomalainen mies ei kunnioita m*********** nillittäjää! Vaikea uskoa, että yksikään naisellinen ja seksikäs nainen hyväksyisi m*********** nillittäjän puolisokseen!

  Jos Taposelle veisi peilin ja sukkahousut, niin syyllistyisikö silloin ”kunnianloukkaukseen”?!!

  Jos Taponen haluaa, että häntä kunnioitetaan, niin eikö hänen pitäisi silloin irtisanoutua suvakismista, femakoinnista ja kommunismista?

 9. Mikä jumala tämä virkamies-Taponenkin luulee olevansa? E muka saa virkamiestä arvostella? Sellainen maa, ei ole vapaa, jossa yksilön oikeuksia ei ole, vaan diktatuuri.

  ”Viranomaisen on kohdeltava hallinnossa asioivia tasapuolisesti sekä käytettävä toimivaltaansa yksinomaan lain mukaan hyväksyttäviin tarkoituksiin. Viranomaisen toimien on oltava puolueettomia ja oikeassa suhteessa tavoiteltuun päämäärään nähden. Niiden on suojattava oikeusjärjestyksen perusteella oikeutettuja odotuksia.” (6.6.2003/434) 6 §.

 10. Poliisilla on kiire tehdä kunnianloukkausjuttuja kaikesta mahdollisesta, moottorisahamurhaajat saa rauhassa tappaa äitinsä kun naapuri soittaa apua, poliisi ei kerkeä paikalle.

Comments are closed.