Free speech 6 tammikuun, 2022

 

Koronatyrannian yksi törkeimpiä rikoksia on kuntosalien sulkeminen.

 

Siinä ei ole järjen häivää edes koronatyrannien oman logiikan puitteissa.

 

 

Sarjakuva: Koronatyrannit sulkevat nyt kuntosalitkin!

 

Laiton Lehti ennusti jo kauan sitten, että kuntosaliyrittäjät eivät tule tällaista pelleilyä kovin kauan katsomaan.

 

Sanotaan nyt sitten syykin, vaikka saattaa tästäkin syyte napsahtaa: Kuntosaliyrittäjillä on nimittäin keskimäärin paremmat geenit!

 

 

 

 

Laiton Lehti ennusti myös toisenkin asian: Suomalaiset miehet ovat niin nössöjä, että suomalaiset naiset tulevat olemaan koronatyrannian vastaisen taistelun eturintamassa.

 

Laiton Lehti oli taas tässäkin oikeassa:

 

 

 

 

 

17 thoughts on “Kuntosaliyrittäjä Johanna Riihijärvi vs. Avi-tyrannit 10-0 = Kuntosalit auki?

 1. Naiset vs naiset. Naiset ovat johdossa kaikkialla yhteiskunnassa, niin eipä ole ihme, että juuri naiset nousevat vääryyttä vastaan.

  Kehityksen huippu on naisvalta ja sitten kun tulee kunnon oikea kriisi, naisvaltaiset yhteisöt tuhoutuvat ensin, koska ei niissä ole jäljellä yhtään mihinkään kykenevää miestä. Vain helppoon elämään tottuneita ja naisten pilalle hemmottelemia ylisuojeltuja feministimiehiä, joista ei mihinkään.

  Länsimainen yhteiskunta on kehittynyt niin pitkälle, että miehiä ei tarvita juuri mihinkään. Paitsi muutamia vielä miehen mallin kotoaan saaneita vain niitä raskaimpia ja vaarallisimpia töitä tekemään, kun naiset miehiä älykkäämpinä ovat vallanneet kaikki korkeaa koulutusta vaativat sisätyöt.

  1. Se vaan että tämä on todellista vääryyttä vastaan nousemista. Feministi ja suvakki-, yms. sosialistinaiset taistelevat kuviteltuja ”vääryyksiä” vastaan, koska hamuavat valtaa ja etuoikeuksia.

   Sosiaalidemokraatit perustessaan hyvinvointivaltiota lanseerasi naiset työelämään eli julkiselle sektorille. Hajoittaen perhe-instituutiota ja vääristäen naisten työelämään siirtymisen luonnostaan ja naisten asemaa muutenkin (lukuisat etuudet, yksinhuoltajaetuudet varsinkin).

 2. Suomalaiset miehet, varsinkin vanhemmat sukupolvet on sellasia mummoja. Naiset taas yleensä täysin kahjoja mutta sentään mobilisoituvat kun jotain tapahtuu

 3. Suomessa on kovia mimmejä, todellisia tukkijätkiä. Leveä vahva leuka ja tahto taistella ja puolustaa. Minulla on muutama tällainen ystävä, ja olen heistä kiitollinen.

  Suloisen, ihanan, ujon vaimon haen kuitenkin muualta.

  1. Juuri nämä mainitsemasi ”vahvat naiset” ovat tuhoamassa Suomen, halveksivat, vihaavat ja vähättelevät kaikkia miehiä ja sinä vielä ihailet heitä. Haha. Tästä huomaa taas kuinka säälittäviä vastaavasti suomalaiset miehet ovat kun ihailevat ja nöyristelevät naisia jotka tuhoavat heidät, perheet, lapset ja koko yhteiskunnan.

  2. Sama täällä, minä myös. Suomalainen nainen ei kelpaa kumppaniksi yksityiselämään. Hänellä on mielessä vain työ, ura, raha ja lemmikit. Tunne-elämältään hän on yksitoikkoinen, kylmä ja ankea kuin Lapin tundra.

 4. Tä­mä pää­tös vai­keut­taa ra­han saa­mis­ta Eu­roo­pan Kes­kus­pan­kis­ta.

  Dol­la­ri­de­mok­ra­ti­an uu­si ni­mi­tys on ko­ro­na­de­mok­ra­tia.
  – Sii­nä kaik­ki maa­il­man kan­sa­lai­set de­mok­raat­ti­ses­ti päät­tä­vät ko­ro­na-toi­mis­ta.
  – Jo­kai­nen dol­la­ri an­taa yh­den ää­nen.

  Val­ti­on bud­je­tis­ta jo­ta­kuin­kin kol­man­nek­sel­la ää­nes­tää EKP:
  – Yk­si nai­nen, yk­si ää­ni.
  – Ei­hän si­tä uut­ta lai­naa ole pak­ko ot­taa, jos val­tio ha­lu­aa it­se päät­tää asi­ois­taan.
  – Sen kuin mak­saa en­ti­set pois erä­päi­vä­nä …

 5. Aluehallintavirastoihin ei valita edes vaaleilla ketään, mutta silti niillä on oikeus tehdä röyhkeitä ja rikollisia poliittisia sulkupäätöksiä. Jokin kasvoton virkamieskunta saa keksiä juttuja päästänsä.

 6. Jos suomalaiset miehet eivät ole valmiita taistelemaan edes kuntosalien puolesta niin mistä sitten? Siitä että kaljaa riittää kaupassa?

 7. Suomalainen perkele-geeni on aktivoitumassa! Viimeksi näin kävi, kun Lottas Svärd-järjestö aktivoitui Suomessa!

  Suomalaiset naiset ovat maailman parhaita! Kiitos suomalaiset naiset! Synnyttäkää paljon rotupuhtaita suomalaisia!

  Huom. tietenkin suomalaiset feministit ja lesbot eivät ole kunnon naisia! Heidän paikkansa on tulevaisuudessa Hennalassa tai Tammisaaressa avattavassa suljetussa eheytyskeskuksessa/synnyttämänsä sekarotuisen äpärän isänmaassa(jokin kehitysmaa)!

  1. Suomalaiset miehet eivät ilmeisesti ole käyneet merta pidemmällä kun kuvittelevat suomalaisten naisten olevan parhaita. Haha. Suurin osa, eivät kaikki, on pelkkiä kylmiä, aggressiivisia, miehiä halveksuvia ja vihaavia lehmiä ja huoria. Tämä kertoo hyvin siitä miten säälittäviä suomalaiset miehet ovat kun ihailevat naisen ”vahvuutta” ja aggressiivisuutta. Tässä ei ole mitään ihailtavaa, vaan se on halveksittavaa naisissa.

  2. Nykyisiä suomalaisia lehmiä ei voi mitenkään verrata siihen minkälaisia naiset olivat ennen. Eivät ole millään lailla samalla tasolla. On hyvin halveksuttavaa, että nykyiset naiset ratsastavat sillä maineella minkälaisia naiset olivat muinoin, vaikka eivät tee mitään arvostuksensa eteen.

 8. Asia on juuri näin.
  Kaikki tuntemani miehet ovatkin juuri tuollaisia nössöjä. Eniten tätä vastustavat sattuvat olemaan naisia. Eikä se oikeastaan ole sattumaa.

  1. On totta, että suurin osa suomalaisista miehistä on raukkamaisia nössöjä. Pitää kuitenkin aina muistaa kuinka vastaavasti ”vahvat”, aggressiiviset suomalaiset naiset ovat myös omalta osaltaan tuhoamassa Suomen kansan, perheet, kristinuskon ja lapset. ”Vahvoissa”, aggressiivisissa ja miehekkäissä suomalaisissa naisissa ei myöskään ole mitään ihailtavaa! Tällainen ”vahvojen” ja aggressiivisten naisten ihaileminen vain kertoo siitä miten säälittäviä ja raukkamaisia suomalaiset miehet ovat, jotka ihailevat tämän maan tuhoavia naisia.

 9. Tämä oli aivan mahtava päätös Hallinto-oikeudelta! Ja upeaa että löytyy yrittäjiä jotka alkavat taistella koronatyranniaa vastaan.

  Ihmettelen vain MaRan pomojen munattomuutta, vai uskooko ne tosissaan hallituksen propagandan kelloa lukevasta viruksesta, joka on vaaraton päivällä mutta muuttuu vaaralliseksi klo 18.00 jolloin ravintolat täytyy sulkea. Toivottavasti löytyy yksityisiä ravintoloitsijoita jotka nousevat taistelemaan.

 10. On todella valitettavaa ja surullista, että ravintolat ovat alkaneet syrjiä transpedoLGBTjne.-väkeä siten, että 15-vuotiaiksi identifioituvat pakolaistransut eli transtemporaalit koronapassittomat ja henkilöpaperittomat pakolaiset eivät enää saa käydä ravintolassa syömässä eikä heille enää myydä ruoka edes ravintoloissa, jotka muka jakavat suvaitsevaiset, mm. LGBT-arvot ja pakolaisten suvaitsevaisuuden.
  Suomen Valtio on siis suvaitsematon, syrjivä ja rasistinen, pakolaisvastainen ja erityisesti transuvastainen toimija :/
  Erityisen loukkaavaa on, että ravintoloissa vaaditaan transuilta eli transtemporaaleilta virallisia todisteita identifikaatiostaan, vaikka esim. homoilta ja lesboilta ei sellaista vaadita. Pitääkö siis esim. homojen jatkossa todistaa identifikaationsa esim. harrastamalla seksiä ravintoloitsijan edessä??? 😦😳🥺😲😦😭😭😭
  Edelleen erityisen loukkaavaa on, että ravintoloissa kuitenkin myydään vapaasti ruokaa ja annetaan syödä koronapassittomien ja henkilötodisteettomien transujen, jotka identifioituvat 30-vuotiaiksi, vain koska sattuvat ulkoisesti joidenkin mielestä näyttämään alle 16-vuotiailta.
  Suomessa ei ole ihmisoikeudet voimassa 😭😭😭😭😭😭

Comments are closed.