Free speech 6 tammikuun, 2022

 

Kaikki tietävät, että feministit, homot, transut, kiintiöneekerit ja muut pridettäjät ovat täysillä mädättämässä Nato-maiden armeijoita. Kunpa vain tulisi joku rajoitettu konflikti, jossa Amerikan tasa-arvo-armeija joutuisi taistelemaan Venäjän ja Kiinan armeijoita vastaan. Venäläiset varmaan videoisivat miten amerikkalaiset kiintiösoturit päästäisivät housuihinsa ja pakenisivat täyttä vauhtia. (Tosin suurin osa heistä ei edes saapuisi taisteluun, vaan ilmoittautuisivat kipeiksi/raskaiksi tai järkkäisivät BLM-miekkarin.)

 

Niinistö ja Matti Putkonen ovat kieroilullaan viemässä nyt myös Suomen Natoon. Ei siis ihme, että myös Suomessa yhä enemmän kiintiöhenkilöitä on päästetty mädättämään puolustusvoimat.

 

Ei ole sattuma, että nimenomaan natottajat ovat mädättäneet kansallismielistä kenttää monenlaisilla sabotaaseille. Natottajat vihaavat aitoa itsenäisyyttä eli Sveitsin mallia ja haluavat Suomen pervojen ja pankkiirien käsiin.

 

Kaikki Naton kannattajat ovat todellisia maanpettureita ja feministisiä homottajia. Jos olet natottaja, niin et ole mies, vaan vaan säälittävä pervo nilviäinen. Käsittämätöntä, että varsinkin persuissa on valtavasti natottajia.

 

 

Persujen homotusringillä Nato-kytkentöjä?

 

 

Yhtä asiaa on kuitenkin vaikea ymmärtää. Mikseivät miessotilaat tee mitään, kun feministit tuhoavat puolustusvoimat??

 

Tai siis kyllä jotkut miehet tekevät. Nimittäin neekerit eivät halua naisia taistelujoukkoihin pitäen koko ajatustakin mielettömänä.

 

Se on nimenomaan valkoiset miehet, jotka hyväksyvät naisten, homojen ja transujen tulon ihan etulinjaan armeijan taistelujoukkoihin. Miksi? Monestakin syystä. Ensinnäkin juutalaisten johtama kulttuurivallankumous on aivopessyt nimenomaan valkoiset miehet. Toiseksi valkoisilla miehillä on paha geenivika, joka aiheuttaa patologista altruismia. Tästä varsinkin professori Kevin MacDonald on kirjoittanut.

 

 

Tässäkin videossa näkee hyvin miten nimenomaan valkoiset miehet suuttuvat, vaikka miespelaaja murskaa naisen ihan sääntöjen mukaan. Valkoinen tuomarikin on äärimmäisen puolueellinen.

 

 

 

 

 

11 thoughts on “Merijalkaväessä nainen vs. mies

 1. Naton kanssa lapsia raiskanneet, Naton huumekauppaa ja pedofiilejä suojelleet, omia kansalaisia vakoilleet ja vieraille valloille työskennelleet sotarikolliset tullaan kaikki lopulta tutkimaan erittäin tarkkaan ja tuomitsemaan erittäin ankarasti.

 2. Suomen sotilaina esiintyvät maanpetturisotilaat ja poliisit pitävät suomalaisia vankeina omassa maassaan, juonittelevat amerikkalaisten ja brittivihollistemme kanssa, sekä vakoilevat suomalaisia. He ovat vihollisiamme. He eivät ole suomalaisia, vaan vihollisemme joukkoja.

 3. Ihan oikea meininki. Jos tulee armeijaan ja pelataan sääntöjen mukaan, niin taklataan ja jyrätään oikein kunnolla. Ei mitään sääliä kiintiönaisille.

 4. Tottahan tuo on. Oksettaa vain tämä amerikkalainen ja brittiläinen ****kansa, jonka olemassaolo perustuu rikoksille ja muista loisimiselle. Aiemmin punatakkeja ja amerikkalaisia halveksuttiin aivan syystä. Länsipropaganda on kuitenkin tehnyt tehtävänsä. Amerikkalaisten ja britti******* pitää tuntea, että eivät ole tervetulleita Suomeen, kuten eivät olekaan. He tuhosivat Saksan ja Saksan upean kansan, mutta meitä he eivät hävitä. Vihollisten kanssa ei pidä olla tekemisissä.

 5. Amerikkalaiset ovat vielä paljon pahempia kuin venäläiset. Todella kuvottavia ihmisiä. Eivät ole edes ***********.

 6. Amerikkalainen vihollisemme pistää suomalaiset taistelemaan puolestaan ja kuolemaan amerikkalaisten puolesta. Näin he ovat aina hankkineet itselleen asemaa, varastamalla ja hyväksikäyttämällä muita. He ovat raukkamainen, rikollinen, äärimmäisen moraaliton ****kansa, joka on aina liittoutunut maailman limaisimpien mahdollisten ihmisten kanssa mitä koskaan löytävät, ovat ylpeitä huumekaupasta, pedofiliasta, kansanmurhista, varastamisesta, Israelin tukemisestaan jne. Tätä he ovat. Kysy keneltä tahansa amerikkalaiselta, niin Marcokin yllättyy olleensa väärässä kuinka pahoja, limaisia ja moraalittomia suurin osa, aivan tavalliset amerikkalaiset ovat.

 7. Naurettavaa, hyödytöntä ja vaarallista panna naisia sotilaskuntoisten miesten kanssa ottelemaan.

 8. https://m.youtube.com/watch?v=rRfCpQx_FDE females can win all men.
  Semmosta se on kun eivät osaa laskea osa-alueitakaan verrattuna mieheen.
  A. Samanpainoisissa yhtä paljon treenanneet yhtä lahjakkaat(toinen miehissä esim. paras ja toinen naisissa ja vaikka naiset olisivat treenanneen miehiä vastaan) eivät pärjää miehelle, pitää olla, jos missään voi, riippuu miehen painoluokastakin tietenkin, paljon ylemmässä luokassa nainen alempi luokkaista miestä vastaan keskimäärin että voi voittaa sillä miehellä on samanpainoisena ja alikin enemmän lihasvoimaa, koska miehellä ei ole luonnostaan rasvaa niin paljon ja jos on sama rasvaprosentti naisella on vähemmän energiaa taistella.
  B. Miehet ovat nopeampia, testosteronia enemmän samankokoisessa tai pienemmässä paketissa kuin naisilla ja reagoivat nopeammin.
  C. Koska naiset ovat luonnostaan keräilijöitä ja miehet metsästäjiä, siinä tuota ylivoimaa on tullut aivojen muokkautumisen perintönä seuraaville ja naisille samanlain parempaa kielipäätä ollut luonnostaan ja tulee luonnollisesti syntyessä aina olemaan.

Comments are closed.