5 thoughts on “Päivän video

  1. Suomessa suurin osa naisista on arvottomia ja moraalittomia katuhuoria, jotka vihaavat, halveksuvat ja vähättelevät myös kunnon miehiä. Minulla ei ole minkäänlaista säällä ja sympatiaa sille, että suomalaiset naiset tullaan raiskaamaan ja talousromahduksessa nääntyvät nälkään. He eivät tule koskaan, ikinä tekemään suomalaisten miesten puolesta yhtään mitään ja halveksuvat myös hyviä miehiä.

    Itänaapurin maista löytyy paljon parempia naisia tilalle ja naiset voivat olla varmoja siitä, että kun te näännytte nälkään ja teidät raiskataan, teidän tilalle otetaan vain paremmat naiset.

    On totta, että suurin osa suomalaisista miehistä on pelkkää kuraa, mutta niin on suurin osa suomalaisista naisistakin. Täysin arvottomia ja halveksuttavia naisia.

  2. En­nen mui­noin leh­mä vie­tiin uta­rei­ta myö­ten jär­veen sei­so­maan sen jäl­keen, kun se oli käy­tet­ty hä­räl­lä. Täl­lä var­mis­tet­tiin, et­tä se tu­lee tii­neek­si.

    1. Kuohittu sonni eli härkä pisti tiineeksi. Raamatussa ei ollut kuin neitsyt Maria, kai tämä on eläinten versio joita ihmiset hoitaa.

  3. Kuukuppeja, sillä vientiä piisaa, sitä tarkoitti. Ja meikä voi sitten olla kupittamatta ja siittää, sen verran mukava, ei varmasti femmari kun mies kuvaa ja hedelmällinen on.

  4. Suomalaisten miesten säälittävä ja raukkamainen luonne tulee hyvin esille siitä, että he myös saattavat kehua aggressiivisia ja ”voimakkaita” naisia. Tässä ei ole mitään naisellista ja tämä on täysin halveksuttavaa käytöstä useimmilta naisilta, kuten vastaavasti nynnyys, pelkuruus ja raukkamaisuus miehiltä.

Comments are closed.