Marco de Wit 6 tammikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Jotkut lukijat ovat ihmetelleet mihin ovat hävinneet Laittoman Lehden jutut ja kuvat valkoisesta sivilisaatiosta.

 

Hyvä kysymys!

 

Sarja oli todellakin aika suosittu. Tässä muutamia esimerkkejä.

 

Valkoinen sivilisaatio

 

Sivilisaatio

 

 

 

Niinpä jatkamme Sivilisaatio juttujen sarjaa. Tämä on tärkeää myös siinä mielessä, ettei saa olla liian negatiivinen. Pelkkä satanistien paljastaminen ja kritisoiminen ei riitä, vaan on myös hyvä muistuttaa minkä puolesta taistelee.

 

 

 

 

Lähetä [email protected] osoitteeseen linkkejä ja kuvia valkoisen sivilisaation henkilöistä ja varsinkin herrasmiestyylistä. Eli esim. konservatiivisia kuvia, kuten kirjastoista tai kuten tämän jutun kansikuva herrasmiehen työhuoneesta.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Valkoinen sivilisaatio

  1. Valkoinen rotu on paras! Meidän univormumme on vaalea iho ja esinahka!

    Kiitos jumala, että annoit meille parhaan rodun!

    Huom! Tietenkin valkoiset homot, suvakit ja feministit ovat roskaväkeä ja on tärkeää muistaa, että valkoinen mies EI voi olla mukana synnytyksessä ja valkoisten maailmassa nainen EI voi olla pappi!

  2. Valkoisten ja suomalaisten pitää oppia vihaamaan. Ei pelkästään muita, vaan myös imperialistisia valkoisia loisia, kuten amerikkalaisia ja brittejä. Heidän siirtomaat ovat tehneet historiassa aivan oikein kun ovat näyttäneet näille loisille ja ovat pistäneet vihollisilleen vastaan.

  3. Voisiko Laiton Lehti tehdä juttuja vanhoista kunnon naisista? Ehkä joku nykyinen valkoinen huora alkaa edes vähän häpeämään itseään minkälaisia naiset ovat olleet. Naiset eivät nykyisin tuo minkäänlaista lisäarvoa yhteiskuntaan ja perheeseen.

  4. Miksi Laiton Lehti ei tuo esille sitä miten vähän nykyiset valkoiset naiset tekevät yhtään mitään. He eivät suurimmaksi osaksi tuo mitään lisäarvoa miehille ja perheelle, mutta kuitenkin olettavat, että heille pitäisi antaa kaikki, heitä pitäisi nöyristellä ja heille pitäisi alistua. Nämä halveksuttavat huorat ratsastavat aivan samaan tapaan vanhalla kunnon naisten maineella kuten miehet tekevät entisaikojen miesten maineella. Täytyy sanoa, että historiallisestikin suomalaiset miehet ovat olleet säälittäviä pelkureita, jotka ovat alistuneet ja juosseet karkuun.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*