Free speech 7 tammikuun, 2022

 

Eilen Laiton Lehti kertoi kuinka Nato-maat ovat mädättäneet puolustusvoimansa.

 

Merijalkaväessä nainen vs. mies

 

 

Monille ihmisille puolustusvoimien mädättyminen on kuitenkin erittäin suuri yllätys, koska valtamedia pimittää asiaa. Siis varsinkin Suomessa, jossa ihmiset luulevat länsiblokin armeijoiden olevan vielä samanlaisia kuin viime vuosituhannella.

 

Onneksi Skandinavian eli varsinkin Ruotsin ja Norjan puolustusvoimat ovat ihan avoimia mädätyksessään. Ei ihme, että Ruotsi on vauhdilla liittymässä ”avoimeen ja tasa-arvoiseen” Natoon ilman, että edes ruotsalaiset femakot kovasti pistävät vastaan.

 

Onhan se hienoa, että Ruotsissa ja Norjassa naiset ovat täysin integroituneet armeijaan ja samalla myös tehneet sen suvaitsevammaksi. (Suomessa Matti Putkonen ja feministi Riikka Purra ovat myös viemässä Suomea pervo-Natoon.)

 

Tässä mainostetaan miten Ruotsin sotilaat eivät osaa marssia suoraan.

 

 

 

 

Tässä korostetaan kuinka puolustusvoimilla on lippu, joka on puolustamisen arvoinen.

 

 

 

 

Myös Natomaa Norjassa puolustusvoimat myös marssii lapsia seksualisoivilla pridemarsseilla.

(Nostakaapa tästäkin vihafaktasta nyt sitten taas yksi syyte.)

 

 

 

 

 

 

 

 

15 thoughts on “Ruotsin armeija Naton pervokunnossa

 1. Kun puhutaan ”venäjän trolleista” niin jotenkin tällainen selvästi puolustustahtoa romauttava pakolaisten laukunkantelu ja paraatihomoilu on aina täysin aiheen ulkopuolella :D

 2. Ruotsi on laskelmoinut, että heidän ei tarvitse pitää yllä omaa puolustusta, koska Suomi on tehnyt sen ruotsalaisten puolesta.

  Turha kuvitelma. Suomalaiset ovat jo valveutuneita eikä kukaan suomalainen valuta enää yhtään veripisaraa ruotsalaisten puolesta sodissa. Ne ajat ovat ohi. Pitäköön Ruotsi yksin huolta omista asioistaan, suomalaisilta on turha heidän odottaa apua.

 3. Ja onko Venäjän vihaamisen syynä, että Venäjä perustuslaki määrittelee avoiliiton miehen ja naisen väliseksi. Ja lapsiin ei saa kohdistaa pride ym propagandaa, vaan tytöt saavat olla tyttöjä ja pojat poikia eli saavat kasvaa luontaisten taipumusten mukaan, eikä painosteta hajottamaan ihmisen luontaista suuntautumista.

  Venäjä on perinteisten perhearvojen puolustaja ja Nato on homojen sekä muun sekaannuksen ja hämmennyksen asialla. Ei ole vaikea valinta, kumpaa kannattaa. Jyrkkä Ei Natolle tämänkin vuoksi.

 4. Huomatkaa miten siellä ovat nimenomaan naiset mädättämässä omaa rotuaan ja kansaansa. Perässä tulevat islamistit ja jihadistit jotka raiskaavat nämä ruotsalaiset. Ruotsalaiset ovat kyllä ansainneetkin tuhoutua. He ovat aiemmin riistäneet ja vainonneet kaikkia muita, sekä loisineet muista. Ei ole minkäänlaista sympatiaa ruotsalaisia imperialistiloisia kohtaan. Ainoastaan oma kansa ja oma veri merkitsee. Oma kansamme on kuitenkin tuhoutumassa, jälleen naisten voimalla.

 5. Me emme tule vuodattamaan verta amerikkalaisten, brittien, ruotsalaisten, emmekä maanpetturin Sauli Niinistön jne. puolesta. Älkää totelko rikollisen maanpetturin käskyjä. Naton rikollinen liittouma on vallannut Suomen ja maanpetturit työskentelevät vieraille valloille.

 6. Ruotsin asema on aina perustunut sille, että he ovat käyttäneet auktoriteettisokeita ja naiiveja suomalaisia tykinruokanaan. He ovat varastaneet ja imeneet suomalaisten resurssit ja parhaat viljelymaat, näännyttäneet suomalaiset nälkään ja ovat käyttäneet suomalaisia tykinruokanaan. Käytännössä kaikki ruotsalaisten hyvinvointi perustuu suomalaisista loisimiselle. Ruotsalaiset ovat kirjaimellisesti loiskansa. Ruotsalaiset eivät olleet viikinkejä, vaan norjalaiset ja tanskalaiset!

 7. Maanpetturit voivat olla varmoja siitä että jälkeläiseni tulevat vihaamaan Suomen hallintoa ja vihaamaan poliiseja. He eivät tule sietämään poliisien läsnäoloa. He ovat vihollisiamme.

 8. Juuri parasta aikaa Suomea olla puskemassa taas Natoon kovempaa kuin vuosikausiin Niinistön johtamana, mutta kokoomus ja persut vasta tulee viemään asian loppuun eduskunnassa. Tietysti poistoerän Nato-hävittäjät meille jo hankittiin.
  Nyt kuitenkaan puolustusvoimissa ja varusmiesliitossa ei suhtauduta kovin myönteisesti Kiurun mielihaluihin panna armeija kadulle hoitamaan koronatoimia.

 9. Persut ei tiedä mitä NATO edustaa, mutta kun ja koska Halla-aho kannattaa monikulturellista transjärjestöä, niin muutkin uskaltavat kannattaa sitä.

  Persuista on tehty pienin askelin Suomen kansan vihollisia.

 10. Hyvä vain, että Yhdysvallat ja Ruotsi ovat mädättäneet armeijansa ja rotusekoittuvat erittäin älykkäisiin neekereihin.

 11. Mua pelottais olla osa Ruotsin ameijaa. Voi vain toivoa että nuo eivät ole oikeita mainosia.

  1. Nuo ovat ihan oikeasti Ruotsin mainoksia ja he ihan oikeasti marssivat Pride-marsseilla.

Comments are closed.