Marco de Wit 7 tammikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti kannattaa Sveitsin mallia eli itsenäisyyttä ja puolueettomuutta.

 

Suomen ei tarvitse eikä saa valita Amerikan tai Venäjän välillä, koska molemmat ovat imperiumeja, jotka vähät välittävät Suomen eduista.

 

 

Toisaalta on pakko kehua silloin, kun on aihetta. Esimerkiksi Amerikassa on vielä perustuslaki aika voimissaan eli sananvapaus ja varsinkin aseenkanto on suht suojattu esimerkiksi Texasissa.

 

Venäjälle pitää puolestaan antaa pisteet, että siellä ovat vielä perinteiset perhearvot voimissaan.

 

Tässä hyvä esimerkki siitä miten Venäjän televisio RT on tehnyt upean jouluvideon useimpien nykyamerikkalaisten joulusta. Kumpa joku vielä tekisi siihen suomenkielisen tekstityksen! Toinen vaihtoehto on tehdä selostus suomeksi.

 

Eipä silti. Kyllä juonen muutenkin ymmärtää.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

13 thoughts on “Venäläinen vs. amerikkalainen joulu

 1. Laiton Lehti kertoo samalla hyvin miten henkisesti ruma teennäinen paska Yhdysvallat on, jossa ei ole yhtään mitään tervettä. Kaikki on pelkkää tekopyhää, sairasta, teennäistä syöpää, hyvin samaan tapaan kuin jokin ryhmä.

   1. En ylittänyt usaa Trumpin aikana. Trump yritti pelastaa USAn mutta ei se monikulttuurinen voke vassari maa halua pelastua niin parempi unohtaa koko USA.

 2. Joulupukin ois pitäny heittää voltti ni ois päässyt jakaan monikymmen seksuaalisia lahjoja. Tyttö sinä olet lesbo. Tyttö sinusta tulee pancake ja kaikki saavat nauttia sinusta. Panseksuaalisuuden määritelmän ulkopuolelle jäävät parafiliat, kuten eläimiin, lapsiin tai kuolleisiin kohdistuva seksuaalisuus, vaikka termi kirjaimellisesti luettuna kattaisikin ne.
  Poika joka ei tiennyt onko Romeo vai Julia. Poika sinusta tulee lesbo jne.

  1. Jep, siksi jutussa ei mainittu suoraa demokratiaa, jota pitää soveltaa vain yksilönvapauksia soveltavan perustuslain kanssa. Paras yhdistelmä olisi yhdistää Sveitsin suora demokratia Amerikan perustuslakiin ja Liechtensteinin konservatiiviseen sekessionismiin. Tästä varmaan pitäisi kirjoittaa juttu eli pääpointtina ovat luonnonoikeudet, joita edes valtio ei saa loukata ja kansallista yhteistoimintaa tarvitaan vain aidoissa yhteisissä asioissa. Aids ja korona eivät sellaisia ole, koska ei ole mitään todisteita, että ne ovat yleisvaarallisia. (Tai edes tarttuvia tai edes olemassa).

   1. On myös vastuutonta ja pienen kansalaisen alistamista syyllistää rokottamattomia ”taudin levittäjiksi”!

    Jos tälle tielle lähdetään, niin silloin syytöksen tekijän pitäisi tarkasti määrittää, että milloin rokottamaton on koronaa levittänyt ja keneen se on tartutettu? Tärkeintä olisi myös osoittaa, että kuka on sairastunut tästä rokottamattoman levittämästä tartunnasta.

    Toistaiseksi yhtään oikeudenkäyntiä ei ole ollut, jossa koronaan sairastunut olisi uhrina ja rokottamaton syytettynä.

    Tärkeä kysymys myös olisi, että voiko rokottamaton levittää koronaa esim. Prismassa asioidessaan?

    Toistaiseksi supermarketit, ABC:t, Alkot jne…ovat jostain syystä olleet tiloja joissa ei korona tartu.

    1. Prismat, ABC:t, Alkot jne. ovat koronatyrannian ulkopuolella, koska ne ovat valtion omia kauppoja…

     ”S-ryhmällä on hallussa puolet Suomen päivittäistavarakaupasta. Osuus on kasvanut samaan aikaan kun kuntapoliitikot, kansanedustajat ja jopa ministerit oikeistosta vasemmistoon, vihreisiin ja perussuomalaisiin ovat istuneet yrityksen johdossa.

     Kuntapoliitikot ja virkamiehet, joiden pitäisi tehdä yhteisen edun nimissä kaavapäätöksiä kunnissa, saavat samaan aikaan isoja palkkioita firmalta, jonka toimialalla yritykselle mieleiset yksityiskohdat kuntien kaavapäätöksissä ovat elinehto.

     ABC-huoltoasemat ovat vallanneet maan. Pienyrittäjät runnotaan alta pois. Niinpä S-ryhmällä ei ole kilpailua, ruoka pysyy kalliina ja palvelut samankaltaistuvat kaikkialla.

     Kari Uotila (vas) ja kokoomuksen Ben Zyskowicz ovat saaneet HOK-Elannon hallintoneuvoston varapuheenjohtajan tehtävästä jopa yli 40 000 euroa vuodessa – ja esimerkiksi Zyskowicz on ollut mukana toistakymmentä vuotta. Siitä kertyy jo satoja tuhansia euroja. Miettikää nyt, kansanedustajan palkan päälle tuollainen raha, eikä kyse ole mistään kokopäivätyöstä. Hallintoneuvosto kokoontui viime vuonna seitsemän kertaa.

     Tänä vuonna osuuskaupan kokouspalkkioille pääsivät pääkaupunkiseudulla muun muassa ministeri Timo Harakka, Veronika Honkasalo, Pia Kauma, Erkki Tuomioja, Mika Raatikainen, Wille Rydman ja Outi Alanko-Kahiluoto. Turussa läpi menivät muun muassa Kike Elomaa, Ville Tavio ja Heli Paasio. Vasemmistoliiton Anna Kontula valittiin eduskuntaan Tampereen vaalipiiristä, mutta osuuskaupan edustajistoon hän pyrki ja pääsi Helsingissä. Siinä on sikäli järkeä, että kokouspalkkiot ovat HOK-Elannossa maan muhkeimmat.”

     https://liikenyt.fi/2020/04/poliitikoille-jattituloja-ja-alennuksia-osuuskaupalta-tama-korruptiopaise-pitaa-puhkaista/

 3. Perinteisesti joulu pakanallisine tapoineen on ollut juutalaisille täysin no-go – aikaisempina vuosina rabbinaatti uhkasi evätä kosher-sertifikaatin kaikilta yrityksiltä, jotka pystyttävät tiloihinsa joulukuusen. Yhtenä vuonna käytiin kauhea kädenvääntö erään hotellin kuusesta. Lopulta koriste sai jäädä, kun omistaja kykeni selittämään vakuuttavasti, että haluaa siten vain palvella turisteja, ei harjoittaa epäjumalanpalvelusta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*