Free speech 8 tammikuun, 2022

 

Jotkut ovat ihmetelleet miksi Laiton Lehti mainostaa aluevaaleissa vain naisehdokkaita.

 

Sitä on ihmetelty Laittoman Lehden toimituksessakin. Ei ole ollut tarkoitus mainostaa vain naisia. Nyt vaan on niin, että rohkeimmat ja parhaimmat vaaliehdokkaat sattuvat olemaan naisia.  (Tai sitten miehet ovat suurisuita, jotka eivät edes uskalla lähteä ehdokkaaksi.)

 

Eikä kyse ole mistään juuri heränneistä, vaan naisista jotka ovat useita vuosia taistelleen rauhan ja perusoikeuksien puolesta. Hyvänä esimerkkinä Mari Kosonen, jolla on nyt myös Facebookissa uusi politiikko-sivu. Käy likettämässä!

 

 

Vapaus- ja ihmisoikeustaistelija ja Rauhan puolustaja.

 

Ehdolla aluevaaleissa Pirkanmaalla Kristallipuolueen sitoutumattomana ehdokkaana numerolla 209.

 

Tärkein tehtäväni on Suomen suurimman ihmisoikeusongelman eli lastensuojelun korjaaminen.

 

 

Kuvassa linkki Facebookkiin

 

 

12 thoughts on “Mari Kososella (Pirkanmaa 209) uusi politikko-sivu

 1. Erilaiset ”heränneet” ihmiset ovat usein kaikkein pahimpia. Nämä ovat tosiaan kuitenkin vuosia taistelleet perusoikeuksien, turvallisuuden ja paremman tulevaisuuden eteen ja ovat olleet alusta asti mukana!

 2. Mitä ihmettä Marco? Etkö juuri ole viimeiset puoli vuotta paasannut että naisia ei pidä päästää politiikkaan mukaan? Ovatko Mari ja ns. päivän Jenspa poikkeus?

  1. Missä olen sanonut, ettei naisia pidä päästää politiikkaan? Tosin ketään ei pitäisi juuri koskaan päästää politiikkaan, koska yksilönoikeuksia pitäisi suojella perustuslailla, decentralismilla ja sekessionismilla.

   1. Todellisuudessa ”politiikassa” ei tehdä mitään muuta kuin sikaillaan, hankitaan itselle ja pienelle eturyhmälle etuja. Varsinkin ”edustuksellinen demokratia” on pelkkää myrkkyä ihmisten hyvinvoinnille, oikeuksille ja vapauksille.

    ”Politiikan” tekijöistä pitää ehdottomasti päästä eroon ja pitää siirtyä sitoviin kansanäänestyksiin! Myös aseenkanto ja omistusoikeudet pitää turvata, koska poliiseihin ja maanpettureiden armeijaan ei voi luottaa. He tuhoavat meidät, pitävät orjina ja huolehtivat vain, ettei valta pääse koskaan vaihtumaan rahaeliitiltä.

   2. Fucking raukkamaisesti ja pelkurit suomalaiset miehet tehkää itse asioille jotain, älkääkä valittako jos joku nainen sitten tekee jotain. Juotte kotona vain viinaa ja kaljaa sohvan pohjalla ja sitten valitatte kun joku tai jotkut yksittäiset naiset tekevät miljoona kertaa enemmän asioiden eteen kuin te tulette koskaan tekemään.

   3. Ainiin tsori, se olikin se ”nimetön* etkä sinä. Yeah right :) Tässä kommentti-osiossa on 7 kommenttia joista 6 on sun itse tekemiä. Ainoa lehti maailmassa jonka päätoimittaja käy kommentti-osiassa keskustelua itsensä kanssa.

 3. Mikset ole Marco itse mukana näissä vaaleissa? Näistä on kuitenkin tulossa jo pelkän vaalikampanjoinnin osalta kova taistelu koronarajoituksia vastaan!

  1. Oli hieman erimielisyyksiä VKK:n kanssa vaalistrategiasta mm. siitä pitäisikö hallituksen hankkia ehdokkaita kotisivullaan, käyttää puoluetukea vaalikampanjaan ja pitäisikö itse puoluehallituksen ja paikallisyhdistysten hallitusten jäsenten lähteä ehdolle. En kuitenkaan halua puhua tästä vielä ennen vaaleja. Sen jälkeen sitten tulee pieni analyysi. Suomalaiset ovat nimittäin niin tyhmiä ja varsinkin naiveja, etteivät tajua mitään.

   1. Eikö sitten ton kristallipuolueen listoille olisi voinu mennä tai jopa itsenäiseksi ehdokkasksi vaikkei sitä kautta mihinkään pääsekään, mutta esim. Pohjois-Pohjanmaalla on vielä pahempaa kun kaikki on sirpaleina pienissä ryhmissä ilman yhtäkään vaaliliittoa.

   2. No ei näytä tajuavan. Suuri osa VKK:n ja Kristallipuolueen ehdokkaista kannattaa laittomien maahanmuuttajien (”paperittomien”) terveyspalveluja (!)

    Mikä se tälläinen vaihtoehto nykymenolle on ?

 4. Marco miksi olet täällä ”päätoimittaja” lisäksi olet nimetön joka on naisten vihaaja?

Comments are closed.