12 thoughts on “Päivän kuva

 1. Uskonto + uskonto. Jotkut ovat alttiita uskomaan mitä tahansa. He tekevät maailmasta helvetin tervejärkisille.

  1. Niin on, he uskovat vaikka sinimustien ja heidän hengenheimolaisten puheisiin. Ennen minä uskon kristinopin teeseihin tasa-arvoisuudesta ja ihmisarvosta.

  2. Kiitos. Tätä olen kokoajan koettanut selittää. Käytöksenne tosiaan tekee maailmasta helvettiä.

   1. Vähälläpä olet helvettisi löytänyt. Mutta lohdutus löytyy piikki nro. 69!

    1. Äänestän enemmin vaaleissa sossutukien poistosta. Saisi tämänkin lehden lukijat etsiä uuden elastuskanavan.

 2. 🍑"Please delete the email and then delete it from deleted"🍑"DDSB classes are moving to remote learning until at least January 17."🍑"Families and staff: please check your email regularly for updates."🍑 sanoo:

  https://tnc.news/2022/01/07/durham-school-board-apologizes-after-blast-email-containing-list-of-unvaccinated-staff/
  🍑
  January 7, 2022🍑”containing list of unvaccinated staff”🍑”The DDSB said previously it has approximately 800 employees who have identified as unvaccinated”🍑

 3. Oon sairaalassa, en ole piikkejä ottanut kun niin syrjässä asuin ja metsää ympärillä viiminen talo eikä ihmiskontakteja tarvinut kuin muutaman ja etänä rahajutut + kaupassa käynti ja puoliksi kivijalas. Niin lääkäri katsoi kuin ufotonninsetelinä ihmetellen miksi et ole ottanut pelkäätkö haittoja en, ei vaan ole tullut käytyä hakemassa, en viittinyt sanoa että jumalan selän takana 1000 osan normi-ihmisen kanssa kanssa käyntiä, ettei ala sanomaan että ei se auta ja nyt olet sairaalassa ym. ja muutkin kärsii. Ei se kun katoin uudestaan niin sama sammakkoilme valkuaiset soikeana yritti hypsonisoida kiusallinen tilanne loppui kun vielä kerran katsoin muualle ja se häipy. Ihan kun ei olisi siinä olossa jo tarpeeksi henkisesti ja fyysisesti kun jalka paskana, 2viikkoa jo, nyt kuntoutuksessa. Vaipan löi suuhun kun piti kuntoutukseen siirryä maanalta lähinnä ei ulkoa yhtään. Ei kai se auta kun tuolla pyörii ilman maskia röntgenissä käytävä makuulla ja leikkuissa, heräämöissä pitkin käytäviä sitten taas takas että jos laitan vaipan niin se ei leviä toiseen kompleksiin etten matkalla hengitä sieltä tänne sitä vai miten lie kuvittelee. Sama kun menet esim. kellarin kautta mancaveen jossa kaverit oottaa ja mancavesta takaisin peruskotiasuntoon jossa vaimo ja lapset ja välit mennessä laitat vaipan.

 4. Jos ihmiset eivät usko Jumalaan, se ei tarkoita sitä, että he eivät usko mihinkään. — Se tarkoittaa, että he uskovat mihin tahansa.

Comments are closed.