Marco de Wit 8 tammikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ainoana mediana maailmassa Laiton Lehti uskaltaa käyttää analyysiensä perustana tohtori Edward Duttonin äärimmäisiä vihafaktoja sisältäviä tieteellisiä tutkimuksia.

 

Dutton on mm. selvittänyt miten myrkylliset mutantit tuhoavat maailmaa.

 

Mutanttinoidat lisääntyvät. Tarvitaanko taas rovioita?

 

 

Dutton on myös selvittänyt miten valkoisten keskimääräinen älykkyys on viimeisen sadan vuoden aikana romahtanut noin 15 pistettä. Eli siis saman verran kuin valkoisten ja mestizojen ero!

 

Ihan oikeasti valkoisetkin ovat nykyään geneettisesti todella tyhmiä ja epätasapainoisia verrattuna isovanhempiemme isovanhempiin. Ei ihme, että nykyihmiset uskovat niin helposti kulttuurimarxismiin. Ei myöskään ihme, että varsinkin miehistä on tullut selkärangattomia raukkoja, jotka alistuvat satanistien ylivaltaan sekä jopa feministien, homojen, mustien, jne. vähemmistöjen kiintiöihin.

 

 

Tulevaisuus tulee kuitenkin olemaan vielä paljon pahempi. Tämän vuosisadan aikana tyhmyys ja mielisairaudet lisääntyvät kiihtyvää vauhtia niin, että vuosisadan lopulla valkoisten keskimääräinen älykkyysosamäärä on edelleen romahtanut peräti 15 pistettä. Eli putoamme 85 pisteeseen eli Amerikan mustien tasolle!

 

Miettikääpä sitä. Valkoisilla meno tulee siis olemaan ihan samanlaista kuin mitä Laittoman Lehden Mustat kaupassa, lentokentällä, jne. videoissa.

 

Suosittu sarja jatkuu: Nyt mustat keittiössä

 

 

Dutton korostaa, että sivilisaation ylläpitäminen edellyttää ainakin kansan keskimääräistä 90 pisteen älykkyysosamäärää. Sivilisaation nopea romahtaminen on siis jo lähes varmaa, ellei nopeasti aloiteta eugenistisia projekteja!

 

Niinpä Dutton huomauttaa, että kuuluisa Idiocracy-elokuva on aivan liian OPTIMISTINEN. Siinähän romahdukseen menee peräti 500 vuotta.

 

Lisäksi elokuvassa sivilisaation romahtaminen ei ole totaalista, vaan yhteiskuntaa ja talous pysyy kuitenkin pystyssä. Todellisuudessa yhteiskunta ei voi pysyä pystyssä 85 pisteen keskimääräisellä älykkyydellä, vaan syntyy valtavia sisällissotia ja koko maailmantalous romahtaa.

 

 

Duttonin mukaan VIIMEISTÄÄN sadan vuoden sisällä tulee totaalinen romahdus, jolloin maailman väkiluku tulee siis romahtamaan ainakin 90%. Todennäköisempää on kuitenkin, että kaikki romahtaa jo muutamassa vuosikymmenessä, kun valkoisten älykkyysosamäärä lähestyy 90 pistettä.

 

Tässä Idiocracy-elokuvan alkukohtaus, jossa selitetään erinomaisen selkeästi miksi keskimääräinen älykkyysosamärä romahtaa: Älykkäimmät saavat vähän lapsia ja tyhmimmät paljon lapsia.

 

Tämä 141 ÄO-pistettä omaava nainen odottaa sitä oikeaa vielä 40-vuotiaana yhdessä pakastettujen munasolujensa kanssa.

 

 

 

Tässä taas 85 ÄO-pisteen alaluokan (toistoa) mies on ennen eläkeikää ehtinyt siittää valtavasti lapsia, jotka ovat edelleen siittäneet paljon lapsia.

 

 

 

 

Älykäs ei siis ole saanut aikaiseksi yhtään lapsia samalla, kun tyhmä on saanut kymmeniä jälkeläisiä useammassa sukupolvessa. Eli hän ei ole vain saanut enemmän jälkeläisiä, vaan myös useampia sukupolvia, joka vielä entisestään lisää hänen jälkeläistensä eli geeniensä määrää kansan geeneissä.  Tämä on karua todellisuutta ja romahduttaa yhä kiihtyvällä vauhdilla koko valkoisen rodun.

 

Kaikki tuotanto- ja lemmikkieläinten omistajat tietävät, ettei tyhmimpien ja sairaimpien voi antaa lisääntyä enemmän kuin älykkäämpien ja terveempien tai muuten jälkeläisistä tulee sairaita idiootteja ja koko rotu kuolee muutamassa sukupolvessa. Jostain syystä monet eivät kuitenkaan tajua, että ihmisillekin käy ihan samalla tavalla.

 

Tämä vihafakta olikin liikaa elokuvateattereille ja valtamedialle. Niinpä Idiocracy-elokuvaa ei juuri näytetty teattereissa ja se vaiettiin kuoliaaksi valtamediassa.

 

 

 

 

Tässä tohtori Duttonin elokuva-arvostelu.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 1. Noin se Rooman valtakuntakin romahti sisältäpäin. Älykkäät naiset eivät synnyttäneet kaltaisiaan älykkäitä jälkeläisiä ja liian hyvä sosiaaliturva, leipää ja sirkushuveja rahvaalle, aiheutti sen, että vain alimmat sosiaaliluokat tekivät lapsia ja runsaasti.

  Onko jotenkin samanlaista kuin nyt? Romahdukset ovat aina olleet nopeita. Yleensä johtuvat sisäisistä syistä, moraalin rappiosta, liian helppo elämä useimmilla ilman omaa ponnistelua, kukaan ei osaa mitään sen seurauksena, ympäristön tuhoutumisesta ja liikakansoituksesta. Nälänhätä ja sodat , joiden seurauksena väestön määrän nopea lasku ja siirtyminen melkein kivikauden kaltaisiin olosuhteisiin.

  Pääsiäissaarten ekokatastrofi romahdus on ehkä pahin esimerkki.

 2. Olisiko huumeiden ja mielenterveysmyrkkyjen käytön lisääntyminen laskenut yleistä älykkyyttä sekä television ja muun viihteen vaikutus?

  1. Muistaakseni se oli energiajuoma joka laski älykkyyttä. Alkoholi tuhoaa aivosoluja se on fakta.

 3. Mistähän johtuu tuo älykkyysosamäärän lasku?

  Vai lasketaanko tässä jotain valkoisten keski-arvoa ja mukaan tuleekin nämä ”valkoiset” esim yhdysvalloissa arabit lasketaan valkoisiksi

  1. Naiset ei synnytä koska ne haluaa tehdä uraa töissä ja käydä seksilomilla etelän gigolo maissa. Älyn ja koulun Pisa pisteiden tippuminen johtuu maahanmuutosta. Matut synnyttää , valkoiset ei.

  2. Ruokavalio vaikuttanee. Lihasta saa kaikkea tarvittavaa helpommin, ja vähemmillä turhilla kaloreilla koska paremmin imeytyvässä muodossa kuin kasvisruokavaliossa. Lisäksi todella ravitseva kasvisruokavalio, varsinkin vegaaniversio, tarvitsee paljon enemmän miettimistä ja tietoa, suurin osa vegaaneista syö lopulta varsin epäterveellisesti. Ja äidin raskauden aikainen ruokavalio, imetyksen aikainen ruokavalio ja varhaislapsuuden ruokavalio ovat varsin tärkeitä aivojen kehityksen kannalta. Joten…

 4. Huomaan ilmiön omassa suvussani ja ystäväpiirissäni. Isovanhempani olivat taitavia käsityöläisiä, yrittäjiä, kestitsijöitä, luottomiehiä ja kunnallispoliitikkoja (silloin kun se sana tarkoitti jotain hyvää). He opettelivat uusia taitoja, viljelivät, tuottivat hunajaa, rakensivat omat talonsa, veneensä ja usein työkalunsakin.

  Vanhempieni sukupolvi (eli he sekä sisaruksensa ja serkkunsa) ovat pääosin työttömiä, lihavia laiskureita, jotka istuvat suu auki television edessä, sortuvat mässyttelyyn ja yrittävät kaikin keinoin estää muitakaan tekemästä elämässään mitään sellaista, jota he kutsuvat ”ankaraksi”, kuten kuntosalilla käymistä, tervettä elämäntapaa, yrittämistä tai johonkin harrastukseen keskittymistä yli puoleksi tunniksi.

  Tämä lienee enemmän kulttuurista kuin geneettistä. Veikkaan että puhtaasti television ansiota. Minä puolestani olin samaa maata vanhempieni kanssa noin 25-vuotiaaksi ja sitten jokin muuttui. Lopetin television katselun ja aloin tehdä itsestäni parempaa ihmistä (hoikempaa, vahvempaa, positiivisempaa). Vanhempani eivät tätä tietenkään hyvällä katso, mutta olemme edelleen väleissä. Siskoni on samalla laiskuri-ja hedonistilinjalla vanhempiemme kanssa ja hänellä on jo lapsia, minulla ei. Mutta yritän vielä tasoittaa tilanteen jonkun kauniin slaavitytön kanssa :)

  Ystäväpiirissäni keskivertopuurtajilla on lapsi tai pari, fiksuilla (ja suht rikkailla) huippuosaajilla ei edes tyttöystävää. Porukan hulluin mielipuoli sekä viinaan ja huumeisiin kallistuvat pikkurikolliset alkoivat tietenkin seurustelemaan jo peruskoulussa ja ovat varmaan nyt isoisiä isolle katraalle narkkareita joita eivät ole edes tavanneet…

  1. Jokainen suomalainen mies tietää, että nykyisin suomalaisiin naisiin sekaantuminen on täydellistä ajanhukkaa. Heidän vaatimuksensa miesten suhteen on täysin taivaissa, itse ollaan yleensä helvetin laiskoja, kylmiä, valitetaan paljon, yleensä ei tehdä naisten kotitöitä kuten ennen, ei pidetä itsestä huolta, usein ollaan materialisteja jne.

   Monet tavalliset ja kunnolliset suomalaiset miehet saavat itänaapurien maista kaikin puolin parempia valkoisia naisia mitä suomalaiset lehmät ovat. Jopa muiden maiden valkoiset naiset ihmettelevät mikä suomalaisissa naisissa on vikana.

   Suomalaiset naiset ovat erittäin älykkäiden neekerien ja erittäin älykkäiden arabien lasten synnyttäjiä.

   1. ”Suomalaiset naiset ovat erittäin älykkäiden neekerien ja erittäin älykkäiden arabien lasten synnyttäjiä”

    Älykäs neekeri ja erittäin älykäs arabi……XDDDDDDDD

 5. Ei luonto tee väärää, emme me ole saaneet viha reaktiota huvikseen. Emme me voi kaikkea keskim. haittaa kuten pakoloiset olla että hienoa tai suoraan että äiti sain pahasti turpaan ilman syytä ethän sinäkään ole vihainen. Mummolta vietiin viimeisekin rahat: En ole vihainen tai katkera, pääasia että nuoret ulkomaan väriläiskät saivat tupakkaa ja khatia halal ruoan päälle ja vesipiipun kuistille. Käsi murtui mutta eiköhän tuo äkkiä kuntoon tulevi kun teen pahvista tuen ja makoilen ja otan vesikannun kans pari viikkoa buranaa🧓💊

 6. Tästä me puhuttiin työkaverin kanssa jo 20 vuotta sitten. Miksi näin? Miksi älykkäät eivät tee lapsia siinä määrin kuin ”suorittavan portaan työntekijät”? Miksi ne keskittyvät ”omaan uraan ja matkusteluun”?

  Olemme ihmetelleet miksei suomalaiselle naiselle (lapsirakkaalle) kelpaa hyvä suomalainen mies. Miksi naiset, kun sellaisen kanssa seurustelevat, rupeavatkin yht äkkiä nostamaan vaatimustasoaan ja esittämään mitä mielikuvituksellisimpia asioita normaaleina? Ja koska eivät pysty myöntämään olleensa väärässä, päätyvät saavuttamaansa alempaan elintasoon. Ei ehkä ihan tuolle teaserin kuvaamalle tasolle mutta… Ei pidä odottaa että mies kantaa lahjoja jalkojen juureen ennenkuin sillä on syytä.

  Duttonkin sanoi että naiset naivat aina elintasoaan ylempää. Mutta jos näin on, niin miksi vaarantaa kaikki se minkä on savuttanut vain koittamalla tavoitella elintsoa vielä korkeammalta? Pitäsi ymmärtää konkretia sillä mitä korkeammele tavoittelee, sitä määräävämmässä asemassa toinen on. Minkä Duttonkin todisti. Ja sielä korkealla, sielä käytettään kaikkia vain hyväksi. Ei mitään muuta. Kuten muuan suurehkon perheyrityksen omistajan poika todisti. Hän otti eron vaimostaan ja muutti amerikkaan vain sen vuoksi koska sielä hänen tuleva vaimonsa tienasi enemmän kuin nykyinen.

  Mistä päästäänkin siihen että ovatko lastentarhan opettajat se ainokainen ryhmä joka haluaa lapsia ja joita ei kulttuurimarxismi ole pilannut? ja naisille tiedoksi, täydellistä miestä ei ole. Jos mies on sellaisenaan mukiinmenevä kuin tavatessanne on, niin siitä kannattaa pitää kiinni. Sillä mies ei muutu koko elämänsä aikana. Hän on tavoiltaan ja ominaisuuksiltaan kuollessaankin ihan samanlainen. Tämä varoitus koskee nimenomaan naisia jotka sanovat:”Tuosta minä vielä koulutan hyvän miehen”. Ei, se on suurin virhe minkä nainen voi kuvitella. Siitä tulee vain riitaa ja avioero. ja nainen katkeroituu kun mies ei muuttunutkaa.

  Tältä pohjalta, hyvää parinetsintää ja paljon suomalaisia lapsia. Ja naiset, jos teidän mielestä olette löytäneet miehen joka teitä kiinnostaa niin menkää sen luo ja kysykään ”Onko sinulla jo seuraa tälle illalle?”. Ette usko mitä juuri saatoitte löytää.

 7. Suomi on nykyisin Sauli Niinistön johtaman mafiaverkoston hallinnassa ja suomalaiset ovat liian tyhmiä ja liian naiiveja tajutakseen pienen rahaeliitin mafiaverkoston hallitsevan Suomea. Älä koskaan luota poliisiin!

 8. Suomalaiset naiset ovat täydellisiä ajanhukkaa. Vaatimukset täysin utopistisia ja tähtitieteellisiä, ei pidetä itsestä huolta, parisuhteessa ollaan kylmiä, laiskoja ja vaativia jne. Venäjältä ja Ukrainasta löytyy paljon kaikin puolin parempia valkoisia naisia, jotka ovat myös uskovia kristittyjä, sekä kannattavat tiukkoja perinteisiä perhearvoja. Nykyisin suomalaiset naiset ottavat lähes varmuudella eron jossain vaiheessa, joten ei ole mitään järkeä ottaa suomalaista vaimoa. He ovat valkoisten naisten aivan pohjimmaista pohjasakkaa.

 9. Ihmisistä on tullut niin tyhmiä, että amerikkalaiset ja brititkin voivat jatkuvasti valehdella päin naamaa ja aloittaa sotia, sekä voivat jatkuvasti sekaantua joka puolella kaikkien muiden asioihin ilman, että kukaan tajuaa. Rotusekoittumisen myötä tämä ongelma onneksi ratkeaa lopulta.

 10. Äly hoi
  Miten tulevaisuuden yhteiskunnan älykkyyden käy,
  – kun muslimit eivät ota rokotetta,
  – koska uskonto kieltää?

  Jatkavatko ihmiskunnan sukua vain ääriuskovaiset muslimit?
  – Onko suvun jatkamiseen tarvittava valinta silloin siirtynyt uskonnolliselle / poliittiselle järjestelmälle.

  Naisen
  Valinnalla tehdä lapsia tai olla tekemättä, ei juurikaan ole vaikutusta hänen geeniensä lisääntymiseen.
  – Naisen lisääntymiskyky on rajallinen.
  – Yksi mies voi sodan voittajan oikeudella raiskata satoja naisia raskaaksi.

  Reaalimaailman loppupelissä voittaja on se, joka raiskaa eniten.

  Tuotannolliselta kannalta
  katsoen äly on merkittävä tuotannon tekijä. Huippuälyn ylläpitämiseen tarvitaan valtava määrä alemman älykkyystason tuotantovoimia.
  – Jos taloudesta otetaan vähä-älyiset puurtajat pois, pitää huippu-älyn palata takaisin pellolle auran varteen viljelläkseen ruokaa edes sen verran, että itse pysyy hengissä.
  – Onko ihminen sitten luotu tuotantoa varten? Sitä ei meidän tietenkään sallita kysymän.

  Älykkyyden määrällinen ulottuvuus / potentiaali
  Älypyramidi.

  0-taso on se peruskyntäjä.
  1-taso Jos joka sadannesta on johonkin älykkyyttä vaativaan tehtävään, niin nämä «ruokkivat» tästä porukasta poimittua huippuälykästä henkilöä,
  2-taso – joita on joka 10’000:s henkilö, 1:10’000.

  3-taso Nämä huippuälykkäät omalta osaltaan ruokkivat joukostaan poimittuja joka sadatta huippu-huippu-älykästä
  – 1:1’000’000, joka miljoonas.
  4-taso
  – 1:100’000’000
  5-taso
  – 1:10’000’000’000, kymmenen miljardia.

  Maapallon väestö ei ole lähelläkään tuota viimeistä lukua, kymmentä miljardia.
  – Näin ollen nykyisellä väestöpohjalla emme ole tilanteessa, että keskuudessamme olisi keskimäärin yksi «5-tason» älykkö. Ehkä vain joka 50:s vuosi sellainen syntyy.

  Jos väestöpohjaa alennetaan [The Georgia Guidestones’issa kerrottuun] 600 miljoonaan, meiltä käytännössä katoaa keskuudestamme kokonaan yksi älykkyystaso. Seurauksena on,
  – että enää ei ole sellaista duunari-tason älykköä (5-taso), joka pitäisi yllä äärimmäisen monimutkaista [tietotekniikan] infrastruktuuria. Että
  – järjestelmä romahtaa. Ei kuitenkaan viidakon tasolle vaan jollekin alemmalle tasolle, vähemmälläkin älykkyydellä ylläpidettävälle tasolle.
  – Ensin mennään alle potentiaalisen tason ja sitten siitä pikkuhiljaa noustaan mahdollisuuksien äärirajoille.

  Älykkyyden tuotannollinen ulottuvuus
  Havainnollistan ääriesimerkillä sitä kuinka alempi äly tukee ylemmän selviytymistä.

  Ääriälykäs henkilö ei voi mennä työpaikalleen, koska hissipoika ei tullut töihin. Hän ei ole koskaan painanut hissin nappia, koska se vain «sotkee ajatukset» ja silloin «koko päivä on pilalla».
  – Hissipoika ei voinut tulla töihin, koska pummipoika ei ollut tavanomaiseen tapaansa kiillottamassa kenkiä. Hissipoika hyvin muistaa kuinka ääriälykkö pahoinpiteli hänet tultuaan töihin epäpuhtaissa kengissä.
  – Pummipoika ei voinut tulla töihin, koska hänet oli poistettu keskuudestamme «kuluttamasta yhteiskunnan rajallisia resursseja».

  Ei ole mahdollista poistaa valikoiden huippuälykköjen tukijärjestelmää ilman, että järjestelmä pystyy samoihin saavutuksiin kuin ennen.

 11. Alkoholia käytetään aivojen tuhoamiseen, geneettisen kansanperimän rappeuttamiseen, ja ihmisten tyhmänä pitämiseen ja orjuuttamiseen. Voimakas ja aivoja tuhoava solumyrkky kyseessä.

 12. Lisäksi valkoisissa maissa matupopulaatiot ÄO alle 85 lisääntyy kiihtyvää tahtia. Lisäksi iäkkäämmät yli 50v ikäluokat ovat käytännössä valkoisia, joten lähi vuosikymmeninä kuolleisuudessa valkoiset ovat yliedustettuina. Toki typerät matut kuolee monesti nuorempina, mutta silti.

 13. Dutton pitää suomalaisia geneettisesti alttiina väkivaltaan, ja vasenkätisiä pedareina. Eikös de wit muuten ole vasuri? #sananvapaus

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*