Marco de Wit 9 tammikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laittomaan Lehteen on jo pidemmän aikaa tullut hätääntyneitä viestejä siitä, ettei MV-lehti juurikaan kritisoi Suomen historian pahinta takapirua, Matti Putkosta.

 

Ei vaikka Putkonen auttoi yhdessä Niinistön ja Lipposen kanssa viemään Suomen ensin EU:iin ja sitten Euroon. Nyt he tekevät kaikkensa estääkseen Fixitin ja samalla yrittävät vielä viedä Suomea Natoon. Matti Putkosella on tässä suuri rooli, koska äänestyskoneillaan hän tekee persuista Naton puudelin.

 

Laiton Lehti on kritisoinut MV-lehteä liiasta venäjänmielisyydestä, mutta toisaalta hyvä, että sen päätoimittaja Janus Putkonen ainakin kritisoi Natoa.

 

Mutta miksi hän ei ole kunnolla kritisoinut Suomea Natoon vievää Matti Putkosta??

 

Samaa Laiton Lehti on kysynyt venäjämielisestä Johan Bäckmanista.

 

Miksei kukaan uskalla kritisoida persujen takapirua Matti Putkosta? Ei edes Johan Bäckman!

 

 

Miksei edes Suomen venäjämielisimmät Nato-kriitikot suostu kritisoimaan Matti Putkosta, vaikka tämä on Suomen kovin ja vaarallisin natottaja??

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Miksei MV-lehti ja sen päätoimittaja Janus Putkonen kerro Matti Putkosen juonista?

 1. Marco on ansiokkaasti kertonut mm. Levelissä ja Laittomassa Lehdessä Matti Putkosesta. Mistään muualta en ollut aiemmin tietoa Matti Putkosen urasta taustapiruna. Kukaan muu ei tosiaan kerro Matti Putkosesta, ei edes muut vaihtoehtomediat. Liekö Matti Putkonen ollut niin iso kiho SDP:n ja persujen taustalla, että sitä on suojeltu valtamediassa paljastuksilta. Ja vielä vaan jatkaa persujen takapiruna, vaikka on jo melko lailla ikäloppu.

 2. Joo niin varmaan on tullut paljon hätääntyneitä viestejä. Eiköhän ne viestit ole vain herra päätoimittajan päässä. Mutta joo, Mv-lehti on kyllä senpäivästä ryssämielistä propagandaa että hyi helvetti. Janus Putkonen ja Johan Backman on pahimmat maanpetturit mitä löytyy. Jotkut ns kansallismiäliset kehtaa vielä pitää näitä jonain Suomen etua ajattelevina nationalisteina.

 3. Varmaan syystä jotta tämmönen Putkosen papparainen on ihan vitsi,vanha veronmaksajilta pummaava äijänkäppänä. Minkäs takia tommoseen vanhaan äijään pitäs ajatusta uhrata. En pidä muuta kuin roskapussin kantajana.Suorastaan koominen olento koko mikälie talkkari. Kaikkia spedejä tuolla pyörii mukana,voi v.

  1. Pakko se on jostakin raha repiä(****** ********). Johan on Ryssä sanoi takamies kunnes kääntyi ja näki Ruotsalaisen.

 4. Laitatko Marco Janukselle Putkosesta faktaa. Voi olla, että hänkään ei ole tiennyt. MV-lehti voisi kontaktiensa kautta selvittää lisää. MV- lehden riesana ovat olleet palvelunestohyökkäykset.

  1. Eivät ole sukua keskenään. Outoa ettei Matti Putkosesta löydy mitään tietoa netistä, vain yksi hyvä satiiriartikkeli Hikipediassa. CIA pitää huolen, että Matti Putkosesta ei ole missään julkisia tietoja.

 5. Janus Putkonen,mies joka kokee lähes yliluonnollista hurmiota seuratessaan Alex Jonesin lähtyksiä omien sanojensa mukaan…JP on myös kuin paita ja perse Tokentube-Korhosen kanssa.Kun on teelusikalla annettu ei voi kauhalla ottaa.Oliko se MV joka ennen vuodenvaihetta pelotteli että Suomessa loppuu veden- ja sähkönjakelu tammikuun alussa lakkojen johdosta?

  1. Kuinka voisi tulla sähkökatkoja, kun Olkiluoto kolmosta käynnistellään ja sen ansiosta Suomi on kohta omavarainen sähkössä. Pieniä sähkönmyyjäyhtiöitä voi mennä kohta nurin muuta uuden sähkösopimuksen saa toiselta toimittajalta muutamassa päivässä.

  2. No siis, sähkökatkoista puhuminenhan on salaliittoteoriaa, terrorismia ja varmaan myös ”ulkomailta operointia”. Saisi antaa linnaa. Sitten jos joku sähkökatko joskus tulisi, niin semmoisten asioiden väittäminen kuin että sähkökatkoista puhuminen olisi muka ollut aiemmin salaliittoteoriaa, onkin itsessään mitä HIRVEINTÄ salaliittoteoriaa.

   Keskiverto suomalaisen päänuppi kun ei ymmärrä yhtä lausetta pidempää tarinaa niin kaikki tämä menee ihan täydestä.

 6. Janus ja Johan molemmat välinpitämättömästi vain sivuuttaa asian aina kun heiltä kysytään jotain Matti Putkoseen liittyvää. Se on kyllä mystistä.

 7. Janus juhlii Voitonpäivää eli kommunismin voittoa ja Suomen & Saksan tappiota. Hän pakoilee pieleen menneitä bisneksiään Donbassissa. Esittää jotakin suurta eurooppalaista separatistia ja kansallistaistelijaa. Ei hän mielipiteidensä takia maasta paennut, vaan velkojiaan.

  Kansallismielisiä suomalaisia hän nimitti loppuvuodesta Verkkostudiossa ”vähä-älyisiksi ja kaikkein heikommaksi ainekseksi”.

  1. Eihän Janus Putkonen sitten hirveästi liioitellut jos sanoi sohvan pohjalla kaljaa kittaavia suomalaisia heikoimmaksi ainekseksi. Sitähän suomalaiset miehet ovat lähes täysin. Kyllä se on nähty, että viinaa vain juodaan ja suomalaisilla miehillä on suuret puheet, mutta pienet teot.

   1. Siellä kelpaa Donetskissa maata sohvanpohjalla ja ******** ******** *******. Ei uskalla ***** ******** ennen kuin ***** ******* ************ — ja tuskin silloinkaan. **************** kotikaupungissaan Suomessa jo kerran ******** *****. [Sensuroitu, koska liikaa suoria henkilökohtaiseen elämään meneviä väitteitä.]

 8. on kuin Junes.Suomalainen joka luulee olevansa Venäläinen. Ja Marokkolainen joka luulee olevansa Suomalainen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*