Free speech 9 tammikuun, 2022

 

Laiton Lehti on ainoa media, joka toistuvasti varoittaa TRIPLAkansanmurhasta. Kertoo todella paljon kansallismielisen liikkeen tilasta, ettei mikään muu media sen enempää Suomessa kuin maailmalla halua käyttää triplakansanmurha-sanaa edes tulevaisuutta analysoitaessa.

 

 

1. Natottaminen kansanmurhaa

Ensimmäinen kansanmurha on natottaminen, koska Nato on pankkikartellin ja sitä tukevan petrodollarin nyrkki. Naton tehtävänä on varmistaa, että kansat atomisoidaan kulttuurimarxismilla, jotta yhä suuremmat poliittiset ja taloudelliset liitot (USA, EU, BIS, IMF, euro, jne.) varmistavat pankeille pankkituen noin 10-15 vuoden välein tapahtuvissa pankkikriiseissä.

 

Tämän takia Nato tuhoaa kaikki pankkikartellia vastustavat ja Sveitsin mallia tukevat poliittiset liikkeet. Nato nimenomaan yrittää saada Suomen Natoon idän ja lännen väliseksi taistelutantereeksi. Suomen kansa kansanmurhataan, jos se on niin tyhmä, että antaa maansa ydinsodan taistelutantereeksi.

 

Tärkeänä osana tätä kansanmurhaa on Sauli Niinistö ja Matti Putkonen, jotka veivät Suomen ensin EU:iin, sitten euroon ja nyt ovat viemässä Suomen myös Natoon. Tämän takia polpo ja valtamedia eivät suostu kritisoimaan Suomen pahamaineisinta poliittista takapirua, Matti Putkosta, VAIKKA hän johtaa persujen farssimaisia äänestyskoneita.

 

Näillä äänestyskoneillaan Putkonen nimittäin varmisti, että valtamedian lemmikki, Naton agenttina toimiva himonatottaja Purra saatiin persujen puheenjohtajaksi viemään persut seuraavaan hallitukseen ja Suomi Natoon. Purra onkin saanut persut kääntämään takkiaan jo tusinan kerran miellyttääkseen kokoomusta ja varmistaakseen persujen hallituskelpoisuuden. Purran persut hyväksyvät kulttuurimarxismin, poliisivaltion ja jopa lasten myrkyttämisen, kunhan vain persut pääsee viemään Suomen Natoon.

 

Persujen homotusringillä Nato-kytkentöjä?

 

 

2. Feminismi kansanmurhaa

Purraa ja Putkosta ei häiritse edes se, että nimenomaan Nato-maat ajavat täysillä feminismiä ja muuta kulttuurimarxismia. Toisaalta miksi häiritsisikään, koska Riikka Purrahan on ilmoittanut olevansa feministi. Ei siis ihme, että nykyään persutkaan eivät enää vastusta feminismiä ja pridetystä eikä edes liukuhihna-aborttia.

 

Persut eivät vastusta liukuhihna-aborttilakia: Riikka Purra ja Ville Tavio käänsivät takkinsa!

 

 

Kulttuurimarxismi on levinnyt nyt niin laajalle, että se on romahduttanut valkoisten syntyvyyden. Tämä tarkoittaa kiihtyvää kansanmurhaa, koska syntyvyyden lähestyessä yhtä lasta per pari, niin valkoisten lukumäärä puolittuu aina muutamassa vuosikymmenessä.

 

Uskomattominta tässä on se, että monet kansallismieliset, kuten Jussi Halla-aho eivät pidä väestön määrän alenemista kansanmurhana. Osittain tämä johtuu siitä, etteivät he tajua alaluokan lisääntyvän valtavasti nopeammin kuin yläluokan. Toisin sanoen väestömäärän alentuessa tyhmien osuus väestössä LISÄÄNTYY prosentuaalisesti. Eli kansan keskimääräinen älykkyysosamäärä romahtaa niin alhaiseksi, että koko  yhteiskunta romahtaa. Tämä tulee tapahtumaan muutamassa vuosikymmenessä.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

3. Väestönvaihto

Valkoisten määrän vähentyessä myös keskimäärin alhaisen älykkyysosamäärän omaavien ulkomaalaistaustaisten SUHTEELLINEN määrä tulee nousemaan. Siis vaikka niidenkin syntyvyys länsimaissa alenee ja vaikka rajat laitettaisiin kiinni. Spiuhteellinen määrä on siis jopa tärkeämpi kuin absoluuttinen.

 

Salaiset luvut julki: Kanta-asukkaiden vs. matujen syntyvyys

 

Usein näkee karttoja siitä kuinka paljon maahanmuuttajia on Euroopan eri maissa. Luvut ovat yleensä siinä 5 – 10% luokkaa, jolloin ihmiset eivät pidä ongelmaa kovin vakavana. Tällöin he kuitenkin unohtavat, että paljon tärkeämpää on tietää kuinka paljon SYNTYNEISTÄ on ulkomaalaistaustaisia.

 

Tiedot ovat tietysti salaisia, mutta selvää on, että esimerkiksi Ranskassa kohta ENEMMISTÖ syntyneistä on ulkomaalaistaustaisia eli ainakin toinen vanhemmista on etelän kehitysmaista. Seuraavan 20 vuoden aikana tilanne tulee olemaan sama lähes kaikkialla länsimaissa.

 

 

 

 

Pitää kuitenkin muistaa, että maahanmuutto EI ole se suurin ongelma, vaan valkoisten määrän väheneminen, joka laskee sekä valkoisten suhteelista osuutta väestöstä että varsinkin valkoisten keskimääräistä älykkyyttä. Heikosti koulutettujen kehitysmaalaisten maahanmuutto on vain ikäänkuin viimeinen niitti, joka vain kiihdyttää muutenkin väistämätöntä romahdusta.

 

 

Hetkinen! Persuille ei triplakansanmurha näytä riittävän. Kansa ja varsinkin sen lapset pitää myrkyttää kokeellisilla erikoisrokotteilla.

 

4. Kansan myrkyttäminen

 

Lopullinen takinkääntö: Persut hyväksyivät nyt myös hoitajien pakkorokotukset! Mitä tekee VKK?

 

 

Laiton Lehti on ainoana mediana korostanut persujen olevan valeoppositio, jonka tehtävänä on kastroida aitokansallismielisyys. Edes Laiton Lehti ei kuitenkaan voinut kuvitella, että persut katstroivat myrkyllä koko kansan ihan kirjaimellisesti.

 

 

 

 

39 thoughts on “Triplakansanmurha kiihtyy Euroopassa. Persut vähättelee Matti Putkosen johdolla!

 1. Tämä on totaalista pahuutta, satanismia. Miten voit olla niin limainen ja paha ihminen, että myyt kansasi veren, oman kansasi lapset ja nuoret rahaa ja mukavaa maallista elämää vastaan? Miten voit olla niin saastainen, itsekäs ja täysin selkärangaton heikko ihminen?

  1. Viisaampia azazelin lordi satanakkimakkara kuin madrenkutus ei hyvin mee riukupazca ja tunari.

 2. Suomalaiset lehmät ovat liittoutuneet rahaeliitin kanssa, joka hallitsee Naton liittouman sotakoneita. Suomalaisten lehmien intresseissä on luoda vahva valtio, joka sosialosoi Suomen ja nyt rajat pidetään kiinni, sekä samaan aikaan maahan päästetään koko ajan lisää ja lisää nuoria matuja, jolloin suomalaiset lehmät maksimoivat miesten määrän josta valita seksikumppaneita ja suomalaiset miehet pidetään vankina omassa maassaan aseista riisuttuina ikään kuin myös naisten seksireservinä. Suomalaisia naisia eivät perhe, lapset, avioliitto, sekä kristinusko kiinnosta. Kyse on vain siitä, että he haluavat maksimoida seksikumppanien määrän. Suomalaiset lehmät ovat nyt suututtamassa myös ne suomalaiset miehet jotka haluavat perustaa perheen, jatkaa vapaata elämää ja jatkaa eteenpäin.

  Onko ratkaisu siirtää kaikki rotupetturit vaikka Somaliaan tai Irakiin, tietysti täysin laillisesti? Näin päästään eroon rotunsa ja kansansa pettävistä suomalaisista lehmistä, jotka nyt sosialisoivat Suomea ja ovat vain kiinnostuneita erittäin älykkäistä neekereistä ja erittäin älykkäistä arabeista.

  Suomalaiset naiset pitää palauttaa kovaan kuriin ja tämä olisi yksi tehokas tapa, tietysti täysin laillisesti toteutettuna.

 3. Stop stop, kuka sanoi että Jussi Halla-aho olisi millään tavalla kansallismielinen tai edes konservatiivi! Täyttä valhetta väittää näin. Jussi Halla-aho EI OLE kansallismielinen tai edes konservatiivi!

  1. Halla-aho piitannee vain juutalaisten syntyvyydestä ja lukumäärästä ja hyvinvoinnista?

 4. Trumpin Republikaanit ovat vielä pahempia poliisivaltion rakentajia kuin Demokraatit. Juuri Republikaanit ovat rakentaneet poliisivaltiota kaikkein eniten!

 5. Julkinen koulutus tutkimuksen mukaan alentaa syntyvyyttä ja lasten kasvatuksen sosialisointi ei sitä edistä muuten kuin mahdollisesti alemman luokan väestön keskuudessa.

 6. Ei Matti Putkonen ehdi enää tutkia syntyvyystilastoja. Putkosella on niin kiire persujen äänestyskoneiden päivitysten ja uusien ominaisuuksien kanssa.

 7. Tosiasia on myös, että suvakit eivät lisäänny, koska he kuvittelevat lapsettomina taistelevansa ilmastonmuutosta ja valkoista ylivaltaa vastaan. Tai suvakki saattaa tehdä ristisiitoksen matun kanssa.

  Ristisiitoksen tuloksena oleva puolimatu on heikoimmassa asemassa. Hän ei ole suomalainen ja toisaalta ei myöskään matu, vaan puolimatu, eli väliinputoaja!

  Omassa tuttavapiirissä ihmiset kyllä pariutuvat ja tekevät lapsia. Yleisin lapsiluku on kaksi lasta, kuten myös itselläni näin on. Minä näen asian niin, että perhettä perustavien suomalaisten kannattaa aloittaa rotuerottelu jo vauvasta saakka ja parhaiten se onnistuu asumalla vaikkapa haja-asutusalueella, jossa ei matuja vilise! Näin lapsi oppii elämään niin kuin valkoinen suomalainen ja pitää tällaista elämäntapaa luonnonmukaisena.

  Olisi myös mielenkiintoista tietää, että kuinka paljon matuja muuttaa joka vuosi pois rasistisesta Suomesta ja kuinka paljon he vievät ristisiitoksiaan, eli puolimatuja mukanaan isänmaahansa?

  Suvakeilla on nyt hätätila ja se näkyy mm. kiintiöpakolaisten määrän nostolla ja pyrkimyksenä laillistaa laittomasti maassa olevat matut. Tämä oireilu on todiste, että mädätys on pahasti kesken niin sitä pitää kiihdyttää, vaikka valtion budjetti on alijäämäinen.

  1. Eivät suvakit ymmärrä budjeteista mitään, kun he ovat pappa betalar tai Kela maksaa porukkaa.

  2. Johtavien suvakkien lapset ovat hyvin usein valkoisia. Eivät he itsekään usko oikeasti suvakismiin ja monikulttuurisuuteen. Suvakismi on heille vain tapa saada valtaa samalla kun he pettävät oman rotunsa ja kansansa.

   1. Jotkut suvakit adoptoivat matuja. Esim. demareiden Urpilainen, kokoomuksen Lindell ja tietenkin eräs krp:ssa ja rkp:ssa vaikutattava seniori-ikäinen julkihomo, joka ”adoptoi” hyvin monta raavasta negridimiestä Ruandasta! Hyi yääk!

    Entäs Pekka Haavisto ja Sebastian Tynkkynen?!! Yääkh!!

    Suomalaiset suvakit ovat myös tehneet ristisiitoksia. Esim. Hussein al-taeen suomalainen vaimo ja erittäin pahamaineisen, mahdollisesti jopa bacha bazi- yhteyksiä omaavan Naziman suomalainen ”mies”! Hyh Hyh!!! Onko ristisiitokset mahdollisesti ympärileikattu?!!

    Missä ovat arvot ja moraali?!! Jumala ei ole välttämättä yhtään tyytyväinen tähän nykysekoiluun, jossa homot, matut, transut, esinahattomat, suvakit ja kaikennäköiset muut sekopäät yrittävät ottaa ylivallan. Me elämme nyt Sodomaa ja Gomorraa!

    On vain kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen on se, että jumala lähettää vaalearotuisen Jeesuksen maanpäälle järjestelemään asioita tai sitten uusi Hitler tulee pelastamaan valkoisen sivilisaation!

 8. Natoon kuuluu myös maita kuten Turkki, Unkari, Puola, Romania, Tsekki, Slovakia, Albania, Makedonia yms. jotka ei kyllä levitä tai vastaanota kulttuurimarxismia tai feminismiä sen paremmin Natolta kun mistään muualtakaan. Suomi taas tuottaa sitä jo ihan itse ilman Natoakin. Oleellisin ongelma meillä täällä olisi se maamme ja armeijamme ottaminen käytännössä täysin vieraan vallan haltuun ja suurvaltojen sotatantereeksi.

  1. Hyvä pointti, mutta länsiblokki, kuten USA ja EU painostavat koko ajan näitä Itä-Euroopan maita omaksumaan ”tasa-arvoa” mukaanlukien homotus ja feminismi.

   1. Amerikkalaisille ja brittivihollisillemme pitää tehdä jotain, tietysti täysin laillista. Emme voi sallia, että nämä saastaiset ja rikolliset ihmiset sekaantuvat jatkuvasti maamme asioihin, korruptoivat hallintoamme, miehittävät maatamme ja nyt tuhoavat kansaamme ja maatamme. Amerikkalaiset ja brittivihollisemme helvettiin Suomesta!

  1. Putkonen eksyi matilta ja tuli sakki ja masa, muttei tullutkaan ja painettu jo lampaan villaisella.

 9. Amerikkalaiset ja britit tulevat ikuisesti olemaan vihollisiamme. Olemme olleet sodassa ja heidän miehittämänsä jo 1900-luvun alusta lähtien. Britit miehittivät Suomea jo 1900-luvun alusta lähtien. Lopulta molemmat maat tulevat korvaamaan kaikki kymmenien ja satojen vuosien rikokset uhreilleen. Samoin he tulevat korvaamaan mm. varastamansa kullan uhreilleen. He luulevat ylimielisesti, että he voivat vain varastaa kaikilta muilta ja elättää varkauksilta itsensä.

 10. Amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet hyvin saastaisia, moraalittomia ja rikollisia ihmisiä. Eivät ole koskaan epäröineet käyttää kaikkein likaisimpia, rikollisimpia keinoja ja liittoutua kaikkein limaisimpien liittolaisten kanssa maailmalla.

  He ovat aina olleet vihollisiamme ja tulevat aina olemaan vihollisiamme. Meitä he eivät tuhoa, kuten tuhosivat Saksan ja Saksan upean kansan.

 11. Itse katson aina epäystävällisesti ja kylmästi kaikkia matuja. Vaikka eivät ymmärrä kieltä, matut ymmärtävät että eivät ole tervetulleita.

 12. Mitä pidempään suomalaiset huorat jatkavat suomalaisten miesten alistamista ja vainoamista rahaeliitin korruptoiman ja hallitseman hallinnon avulla, sitä enemmän heitä tullaan vihaamaan ja sitä kovempi kurinpalautus tulee olemaan vallankumouksen jälkeen, tietysti täysin laillisesti.

  Useimmat naiset eivät ole koskaan olleet tunnettuja älykkyydestä ja järjen käytöstä, jolloin eivät nytkään ole miettineet asioitaan loppuun asti miten tässä tulee suomalaisille naisille käymään.

  Islamistit ja jihadistit ovat siinä sentään aivan oikeassa, että useimmat naiset ovat vähä-älyisiä, eikä heihin pidä luottaa. Nyt kaikki voivat itse nähdä naisten aivotoiminnan tuotokset ja miten käy kun naiset päästetään valtaan. He ovat aina tuhonneet yhteiskunnan jos heidät on päästetty valtaan.

 13. Totaaliset pakotteet Israelin valtiota kohtaan joka puolella maailmaa ja rajat kiinni Israelin valtiolle. Kouluissa pitää kertoa rehellisesti mitä kaikkea Israel, Yhdysvallat ja Iso-Britannia ovat tehneet, niin alkavat ”länsi” ja ”lännen arvot” nopeasti menettämään kannatusta ku ihmiset oppivat miten limaisia ja rikollisia valtioita ovat.

 14. Suomalaiset lapset pitää opettaa realismiin pienestä lähtien ja kasvattaa lapset ympäristössä jossa on vain suomalaisia ja suomalaisten lapsia, sekä pitää kertoa asioista rehellisesti ja avoimesti. Ei mitään hyssyttelyä. Näin tulevat suomalaiset oppivat mistä on kyse ja oppivat suosimaan suomalaista. Stop sekaliitot!

 15. Yhä harvempi suomalainen uskoo enää poliiseja. Kuitenkin vielä aivan liian moni suomalainen uskoo edelleen poliisin olevan heidän puolellaan. Suomalaiset tulevat maksamaan kovaa hintaa naiiviudestaan kun huomaavat, että poliisit ovat kansanmurhaamassa heitä ja pettämässä oman kansansa. Jokainen poliisi on vihollinen.

 16. Olette Perussuomalaiset todella limaisia, selkärangattomia ja kuvottavia ihmisiä kun murhaatte ja petätte oman kansanne. Myrkytätte jopa lapsemme ja nuoremme kokeellisilla injektioilla. Ette ole suomalaisia. Olette jotain aivan muuta.

 17. Poliisit tulevat oikeasti tuntemaan kuinka heitä vihataan. Heillä on ehkä rajaton valta ja aseet vyöllä, mutta heitä vihataan ja halveksitaan. He eivät ole suomalaisia.

 18. Perussuomalaisilla turha edes puhua matujen raiskauksista kun Perussuomalaisia johtaa raiskaaja Matti Putkonen!

  1. Sitähän ei tiedä vaikka Venäjä tiputtaa lopulta Suomeen vähän kiväärejä sun muuta. Osaa se itänaapurikin nokittaa amerikkalaisilla, briteille ja ranskalaisille.

  2. Vituttaa ja on aina vituttanut koko amerikkalais-brittiläinen loiskansa. Valehtelevat päin naamaa taukoamatta ja sekaantuvat jatkuvasti muiden asioihin kun eivät itse osaa mitään muuta. Aiemmin punatakkien ja amerikkalaisten tiedettiin olevan saastaisia koiria ja loisia. Länsipropaganda on tehnyt tehtävänsä.

 19. Yhteiskunnan ei pidä elättää naisia jotka eivät täytä yhteiskunnallisia velvollisuuksiaan, eli synnytä lapsia ja pariutumaan miehen kanssa avioliittoon. Useimmiten muussa tapauksessa naimattomat ja lapsettomat naiset ovat pelkkä kuluerä ja rasite.

 20. Hitler osoitti, että ongelmat voidaan ratkaista joissakin vuosissa tai parissa kymmenessä vuodessa jos kansalla on vain tahtotilaa muuttaa kohtaloaan. Ongelmat voidaan aina ratkaista jos oikeasti halutaan. Kaikki riippuu siitä haluavatko suomalaiset muuttaa kohtalonsa.

 21. Tuohon vois vaan kommentoida että täällä itä-helsingin ja vantaan rajalla lapset ja nuoret on lähes kaikki muita kuin etnisesti suomalaisia.
  Ei jossain muualla Suomessa asuvat yleensä ymmärrä kuinka se väestönvaihto oikeasti etenee todella nopeasti.

 22. De wit ei osaa laskea edes neljään. Johtunee sisäsiittoisuudesta. #sananvapaus

Comments are closed.