Free speech 10 tammikuun, 2022

 

Valkoinen sivilisaatio -sarjan tarkoitus on olla positiivinen.

 

Eli kertoa valkoisen sivilisaation saavutuksista ja ylivertaisuudesta.

 

 

Valkoinen sivilisaatio

 

 

 

Yksi valkoisten näkyvimmistä saavutuksista ovat Euroopan tuhannet linnat ja palatsit. Kyse ei kuitenkaan ole vain arkkitehtoonisesta saavutuksesta, vaan paljon tärkeämmästä poliittisesta saavutuksesta.

 

Linnat ja palatsit kertovat desentralisaatiosta eli siitä miten Euroopassa poliittinen valta on aina ollut hajautettu moniin keskenään kilpaileviin poliittisiin yksiköihin. Juuri tämä poliittinen kilpailu pakoitti valtiot rajoittamaan kansalaisten riistämistä ja näin vapaus syntyi nimenomaan Euroopassa.

 

Ei ole sattuma, että vapaus oli suurimmillaan ensin Kreikassa, jossa oli valtavasti kilpailevia pikkuvaltioita. Sama sitten vielä toistui myöhemmin ensin Rooman varhaisaikana, kunnes se laajeni imperiumiksi ja lopulta tuhosi vapauden.

 

Onneksi Länsi-Rooman romahdus kuitenkin synnytti Pyhän Saksalaisen Keisarikunnan tuhannet pikkuvaltiot, Lähi-Idän ristiretkivaltiot sekä myös Alankomaiden ja Pohjois-Italian keskenään kilpailevat minivaltiot. Tämä kilpailu sitten synnytti myös renesanssin ja lopulta teollisen vallankumouksen.

 

TV-sarja Knightfall: Ristiretkeläiset vs. juutalaiset ja muslimit

 

 

Paras esimerkki desentralisaatiosta ovat tietysti keskiaikaiset linnat, mutta harva tietää, että desentralisaatio oli myös hyvin pitkällä Uuden ajan Englannissa. Käytännössä maa oli jaettu satojen herttuoiden, kreivien ja muiden aatelisten kesken, jotka sitten rakennuttivat upeita kartanoita ja palatseja.

 

Ennen vanhaan nämä palatsit näkyivät Jane Austenin ja muiden klassisten kirjailijoiden kirjojen filmatisointien yhteydessä. Alla video muutamasta upeasta aatelisten kartanosta.

 

 

Ikävä kyllä Hollywood ei enää halua filmatisoida historiaa tai edes Jane Austenin kirjoja. Nehän perustuvat valkoisten ylivallalle.

 

Tosin viime aikoina Hollywood on pyrkinyt ”kompromissiin”: Tehdään elokuvia, joissa neekerit ovat luoneet koko valkoisen sivilisaation!

 

 

Hollywood opettaa historiaa

 

 

Nyt Hollywood opettaa, että neekerit ovat rakennuttaneet ja omistaneet Englanninkin kartanot!

 

Hyvä tai siis karmea esimerkki tästä on uusi TV-sarja Bridgeton, jossa eletään ”rinnakkaisessa universumissa”, jossa suuri osa Euroopan aatelisista on neekereitä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11 thoughts on “Hollywood: Neekeriaateliset rakennuttivat Euroopan kartanot!

 1. Ja se mikä näytetään tv:ssa on varmasti totta! BLM vain merkitsee, muut rodut ovat mustia alempia.

  Älykkäät idän kansat eivät pidä BLM-agendasta, koska se on rasismia heitä kohtaan.

 2. Hollywood toimii erittäin rasistisesti kun se näyttää jatkuvasti neekerit tavalla joka saattaa heidät naurunalaiseksi. Hollywood ei ilmeisesti välitä ollenkaan miten se näyttää neekerit elokuvissaan ja sarjoissaan. Miksei Hollywood näytä neekereiden oikeita saavutuksia?

  1. Hyvä kysymys. Ilmeisesti sosialistinen suvakki Hollywood haluaa omia nuo ylivoimaisten valkoisten rakentamien upeiden ja ainutlaatuisten rakennusten historian, koska kateus.

   1. Mutta onhan neekereilläkin paljon omia juttuja joista neekerit voivat olla ylpeitä. Rasistinen Hollywood kuitenkin halventaa neekereitä tavalla joka saa heidät naurunalaiseksi. Jonkun pitäisi haastaa rasistinen Hollywood oikeuteen neekereiden pilkkaamisesta kymmenien miljoonien ihmisten edessä.

 3. Kyllä neekereistä jotain hyötyä on ollut. Esim. he olivat erittäin tehokkaita puuvillan kerääjiä!

  Tällainen tv-ohjelma, missä näytetään neekereitä peltotöissä olisi todella hieno. Tietenkin ohjelma tulisi joka päivä telkkarista parhaaseen katseluaikaan!

  1. Kaarnavene DIY youtube-ohje ja tunnusmusiikki and finnish are rich(Rikurimus and tunnari).

 4. Niin… Miksi se on aina niin että on musta mies ja valkoinen nainen? Todella harvoin on valkoinen mies ja musta nainen.

  1. Siinä on suvakkien parisuhdeihanne. Nuoret tytöt totutetaan pariutumaan älykkäiden neekereiden kanssa ja ilman ehkäisyä. Piiloviesti.

 5. Hollywood on täysin natsi kun pilkkaa jatkuvasti neekereitä. Nyt stop tälle Hollywoodin natsismille. Kunnon tuomiot näille Hollywoodin rikollisille.

Comments are closed.