Marco de Wit 10 tammikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ylläoleva meemikuva kertoo hyvin sen miten yliopistot ovat mädättyneet.

 

Mutta miksi?

 

Yksinkertaista. Kaksi perussyytä:

 

1. Geneettinen muutos

Yliopisto-opiskelijat ovat muuttuneet geneettisesti. Sadan vuoden aikana tyhmät ja mielisairaat ovat lisääntyneet valtavasti enemmän kuin älykkäät ja terveet ihmiset. Niinpä nykynuoriso on geneettisesti tyhmää ja sairasta.

 

Nykyiset opiskelijat sisältää myös paljon ns. myrkyllisiä mutantteja, jotka pyrkivät tuhoamaan Suomen kansan. Näitä on varsinkin naisten joukossa, koska naiset ovat sosiaalisempia ja lähtevät helpommin mukaan kaikenlaisiin älyttömiin ja myrkyllisiin muoteihin ja liikkeihin.

 

 

2. Aivopesu

Pankkiirieliitti suojelee rahakonettaan (vähimmäisvarantopankkijärjestelmä) mädättämällä kansaa kulttuurimarxismilla. Näin tuhotaan varsinkin nationalismi ja voidaan luoda yhä suurempia sotilaallisia (Nato), poliittisia (USA, EU) ja taloudellisia (petrodollari, euro) liittoja, jotta seuraavan pankkikriisin aikana pankkikartelli voidaan pelastaa massiivisilla pankkituilla.

 

Tämä pankkiirien pahuus on päivänselvää, mutta kertoo aika paljon kansallismielisistä, etteivät he juuri koskaan vastusta pankkiirien yksityistä rahakonetta. Tähän on kolme päivänselvää selitystä: Aivopesu, tyhmyys ja lahjonta (valeoppositio). Kaikki kolme ovat tietysti pitkälti seurausta geneettisestä muutoksesta eli degeneraatiosta.

 

 

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Idioluutio: Suomalaiset yliopisto-opiskelijat ennen ja nyt

 1. Kohta 1. Onko joku jo pohtinut mitä vahinkoa tekivät sodat vv.1939-1945 kansakunnan parhaan geneettisen perinnön jatkumiselle? Sotien jälkeen tapahtui raju väestön laadullinen heikentyminen, koska sodassa kuoli 100 000 miestä. Suomalaisista 20-40 vuotiaista urhoollisista miehistä parhaimmat uhrattiin sodissa. 19.9. 1944 rauhansopimuksesta alkoi suomalaisuuden ja itsetunnon tuhoaminen.

  Kärjistetysti jäljelle jäi lapsia siittämään sotiin kelpaamattomat, pelkurit ja muu fyysisiltä ja henkisiltä kyvyiltään heikompi aines, joka toimi yleensä em syistä kotirintamalla.

  Kun on ihmetelty miksi nykyiset suomalaiset ovat pelkureita, kaiken ilmaiseksi antavia lampaita, nöyriä eliitin takalistoja nuolevia sosiaaliturvan varassa eläviä laiskureita, huomattakoon että nämä eivät ole sodissa taistelleiden sotureiden jälkeläisiä, vaan pelkurien ja huonomman geneettisen aineksen siittämiä luusereita. Kaikki yhteiskunnan kerrokset ovat kokeneet geneettisen rappeutumisen vv. 1939-45 sotien seurauksena.

  Teoriani on kärjistys ja pyydän anteeksi, jos loukkaan jotakin. Loukkaaminen ei ole se pointti.

  Kohta 2. Täyttä faktaa. Viihdettä kuluttavat tollot eivät tajua, että heidät on aivopesty ja se jatkuu siihen asti, kun kaikki ulkopuolelta tuleva aivosaaste pysäytetään. TV:t, radiot, lehdet ja muu viihde täytyy heittää helvettin. Tilalle päivittäistä Raamatun tutkimista ja rukouksia Jumalalle.

  Nuoriso on korruptoitunut vieraan vallan agendoille ja kielelle. Suomen kieli korvautuu Helsingistä alkaen finnengelskalla. Nuorilla tubettajilla on suppea suomen kielen sanavarasto ja käsitteet ovat englannin kielisiä, joilla keskustelevat, kun eivät onnettomat tiedä vastineita suomeksi. Ollaan kovasti kansallismielisiä, mutta ei edes ole viitsitty opetella kunnolla äidinkieltä.

  1. Olet muuten oikeassa. Tätä en olekkaan ajatellut tältä pohjalta. Tosiaan, ne miehet jotka johtivat Suomea kohti parempaa tulevaisuutta olivat olleet sodassa. Mutta Kekkosen jälkeen olikin sitten kaikenmaanilman riikinkukkoja jotka ajatteli vain omaa etuaan eivätkä kansan etua.

   Ja nykypolitikot, ovat poikkeuksetta vapaan kasvatuksen ensimmäitä tai toista sukupolvea. Niitä joiden vanhemmat alkoivat jo syömään geeninumuunneltua sekä myrkytettyä ruokaa. Ja jotka olivat jo itsekkin heikommilla geeneillä varustettuja.

   Nyt minä tämän hoksasin. Ilmankos tuntuu että ihmiset ympärillä ovat jotenkin rajoittuneita. Ne näkevät vain kapeita yksityiskohtia mutta eivät ymmärrä miten ne nivoituvat- tai ovat osa suurempaa kokoneisuutta. Poikkeuksetta tuntuu että keskustelisi jälkeenjääneiden kanssa. Kaiken maailman TISsit ja EXät Beachilla vain vahvstavat tätä mielikuvaa.

   Mutta meillä on siis eriliset geenit lähtökohtaisesti. Itse olen saanut paremmat. Eli, juuri minun tulisi tuottaa niin monta perillistä kuin mahdollista. Mutta tuntuu että kun on katsellut noita vastapuolia niin kovin on vähissä valinnanmahdollisuudet. Kun ei ole sitä leasing Maserattia tai isoa vuokra-linnaa. On vain oma auto ja oma talo.

   1. Jos on tavoitteellinen haku päällä, niin vielä se tärppää. Sanotaanko, että jos mies on edes suht keskivertoinen ja kunnollinen, niin ennen pitkää onnistuu. Se on vääjäämätön seuraus, kun vaan se oikea sattuu kohdalle samoilla spekseillä.

   2. ”Kaiken maailman TISsit ja EXät Beachilla vain vahvstavat tätä mielikuvaa”

    Minusta paljon pahempaa on Ylen propaganda, a-studio, a-talk, uutiset jne.

    Niihin uskovat eivät kyseenalaista vallitsevaa järjestelmää milloinkaan.

 2. Noitavainoissa ei käsittääkseni poltettu juuri eliittiä ja vaikutusvaltaisia ihmisiä, jolloin myrkyllisiä noitia jäi enemmän henkiin juuri yläluokkaan. Eliitti pystyi historiassa suojelemaan itseään rovioilta ja hirttopuilta.

 3. Tyhmentyminen on seurausta sosialismista ( etuudet, julkinen koulutus)

  Monet kansallismieliset kannattaa valtion rahakonetta, joka on ojasta allikkoon.

  Valtio sallii feikkipankkiireille vähittäisvarantojärjestelmän, joten kuka se pahis onkaan?

  1. Ennen olit susi, nyt nakkipalan edessä nöyristelevä, hallituksen mukaan menevä oman järjen puutos. Räksytät vaan kuin pikkukoira kansan radioon ja mutiset tv:stä tulleille sanomisille, muttet itse tee mitään.

 4. Kaiken lisäksi yliopistojen ja korkeakoulujen tasoa lasketaan ajan myötä eri syistä koska ihmiset tyhmentyvät, entistä useampi halutaan sinne ja naiset on päästetty korkeakouluihin ja yliopistoihin, jonka takia tasoa pitää laskea naisten keskimääräisen heikomman älykkyyden takia verrattuna kaikkein älykkäimpiin miehiin.

  Nykyisin insinöörin, lääkärin, lakimiehen ja professorin älykkyys on useimmiten sama kuin Englannissa aivan tavallisella ihmisellä teollistumisen huipulla! He ovat ehkä tyhmempiäkin.

  1. Näinhän se on. Jos kerran ihan ammattikoulun pohjalta pystyy opettamaan tekniikan tohtoreita jotka ovat maatalosta lähtösin, niin ei se koulutus kovin korkealla ole.

 5. Mutta onneksi meillä on laittoman lehden lukijakunta, jonka älykkyys on niin matalalla, että tarvitaan kaivinkone sen löytämiseen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*