Free speech 10 tammikuun, 2022

 

Pari vuotta sitten edes Laiton Lehti ei voinnut kuvitella kuinka nopeasti Kiinan poliisivaltio kopioidaan myös Suomeen.

 

Kohta nähdään varmaan Suomenkin kaduilla tällaista ”desifiointia”.

 

Yksi asia on varma: Suomalaiset miehet eivät silloinkaan tule tekemään yhtään mitään.

 

 

 

 

 

11 thoughts on “Kiinalaista ”desinfiointia”

 1. Sodissa kielletty liekinheitin on helevetin hyvä ase lähitaistelussa. Jos sitä ei ole saatavissa, niin kemikaaliruisku toimii korvikkeena, Ja jos sitä ei ole saatavilla, täytyy turvautua vaahtosammuttimeen. Nämä siis siviilin itsepuolustustilanteissa, kun kimppuun hyökkää peto.

  1. Eivät viholliset välitä mistään sopimuksista ja laeista. Amerikkalaiset ja brittirikolliset tekevät tasan tarkkaan mitä huvittaa. Samoin Israel, Venäjä ja Kiina. Suomalaisten pitää tajuta tämä ja hyvin nopeasti. He tekevät kansainvälisiä sopimuksia vain orjuttaakseen ja tuhotakseen vihollisensa.

  2. Sellaisen saa tehtyä todella helposti, ihan Biletman tai Motonetin tarjonnasta. Kaksi viiden litran puutarhan myrkkyruiskukannua. Sitten kaksi pissapohjan hammasrataspumppua (lähes kaikista 18bar), sitten yksi painepesurin kahva ja selkään moottoripyörän Li-Po akku(tai jos tiukkaa niin 9-12Ah lyijyakku). Toiseen säiliöön bensiiniä ja toiseen dieseliä. Muoviputket kahvaan ja pumppujen katkaisja viereen. Kärkeen kaksi Sieverttiä varmistamaan toinen toisensa ja eukun kokielemaan. Suihku on pitkä (100m) lämpöä riittää.

  3. Hiekka vai ihan pelkästään neekeri, eiku kummatki, se on sisällissota todennäköisin ja kaikki on ihan venäjä venäjä venäjä. Suomi on Suomettumisen Suomenmestari. SSS ja yksi pois niin siinä on ylen natsi pelottelua alle sadan vuoden takaa nonstoppina.

 2. Koronapsykoosit on erittäin korkeella ja älyvapaalla ghostbusters tasolla tossa toiminnassa. Desinfiointia kuuluu käyttää vain erittäin likasten huoneistojen täyteen puhdistamiseen.

  1. Ja samalla tuhotaan hyviä bakteereja, jotka mädättävät suvakkeja ja vihervasemmiston kannattajia.

 3. Siitä huolimatta vielä soi s u o m a l a i s e n säveltäjän mestariteos BIAFRAN vapautta halajavan taivaan alla. Tarvitsemme Suomeen L I S Ä Ä nigerialaisia, mustia ja tulisia laulajattaria. Nuoria ja leveälantioisia. Äänestäkäämme me päijäthämäläiset herra ja prinssi Simon Ekpa ( no. 400 ) aluevaltuustomme. Pitäkäämme Päijät-Häme ( ruots. eng. Päijänne- Tavastia, Paeijaaenne- Tavastia ) vapaana ja vauraana! https://youtu.be/0CjkjCOXBiE

Comments are closed.