3 thoughts on “Päivän Jenni Uotila (Kanta-Häme 477)

 1. Päivittäisenä LL:n lukijana taidan kerrankin kommentoida. Olen nähnyt lukemattomia Päivän Jenspa-artikkelien otsikkoa, joista avasinkin joskus pari. Koska niissä näytti olevan vain jotain poseeraamista ilman mitään mielipiteitä tai ajatuksia, niin eipä juuri herättänyt kiinnostusta. Jälkeenpäin voinkin nyt sanoa että moneen kertaan on jäänyt Jenspat katsomatta, vaikka sievä ihminen onkin, koska tuon kaltaisia kuvapäivityksiä on netti täynnä ja niitä mahtuu ns. kolmetoista tusinaan.

  Kiteytettynä, Päivän Jenspasta kun on vielä matkaa aluevaltuutettu Uotilaksi, niin kannattaisiko unohtaa se vanha fraasi, jossa yksi kuva vastaisi tuhatta sanaa ja esittelisit vaikka itsesi, ehkä omin sanoin? Esimerkiksi Tiina Wiikin tapaan, joku blogi voisi toimia, mutta se toki vaatisi sinulta aiempaa enemmän.

  Tsemppiä kuitenkin vaaleihin, ja toivottavasti annat VKK:lle enemmän kuin saat.

  1. Itse asiassa Jenni Uotila on useamman kerran kertonut poliittisista kannoistaan. Tässä yksi esimerkki pari päivää sitten: https://laitonlehti.net/2022/01/08/paivan-jenni-kanta-hame-477/ Laiton Lehti on myös julkaissut Jennin poliittisia kirjoituksia sekä myös linkkejä Jennin FB-sivuille, jossa hän lähes päivittäin kommentoi politiikkaa ja vaaleja. Tosin olisi varmaan parempi, että Päivän Jenni-kuvien yhteydessä AINA julkaisemme myös linkin hänen FB-sivuille ja poliittisiin kirjoituksiin. Kiitos vinkistä!

  2. No, aivan tasapuolisuuden vuoksi – joka on tänä päivänä ”uhanalainen laji”) – ei muidenkaan ”simasuisten” byrokratia-vaaliehdokkaiden sloganit ole mitään henkeäsalpaavia hengentuotteita. Pääasiassa peittelemätöntä itsekehua puku tyylikkäästi päällä ja naama taatusti konsultin ohjeilla silattu. Lopuksi sekaan on ripoteltu muutavia ”teonsanoja”, jotka ovat pelkkää sananhelinää, jonka oikea ”loppusijoituspaikka” olisi ongelmajätelaitos!
   Ei muuta kuin Jenspa kehiin siinä missä muutkin. Turha heittäytyä sekstiksiksi, sillä meillä on pääministeri, joka luulee olevansa valokuvamalli ja tietää muka olevansa hallituksensa pääministeri. Jenspa tietää olevansa valokuvauksellinen ja tietää olevansa Kanta-Hämeen valittu valtuutettu!

Comments are closed.