4 thoughts on “Leveli: HS:n roska-artikkeli Anosta

 1. Hesarin kuvottavaa p..kaa. Samalla muotilla vetävät kaikki propagandajuttunsa. Helppoa olisi samalla kaavalla pottuilla somessa Hesarille ja sen tumpelosekundatoimittajille. Kuka V..ttu enää tilaa tai yleensä edes lukee ilman punavihersuodatinta Sanoman roskajulkaisuja.

  Koululaisillekin opettajat pakottavat Sanoman oppimateriaalia. Onneksi lapsukaisia ei kiinnosta mädätys ja aivopesu. Canceloivat luonnostaan vaistomaisesti luonnottoman roskamateriaalin, ovat luonnostaan sen verran hyviä medialukutaidossa, eikä tartte edes asiasta mainita heille. Paska ei vaan mene läpi Suomen terveelle nuorisolle.

  1. Ja kun katsoin +50v lukijoiden kalevaa, pâskoin alle ja hoitaja kysyi miten se noin 40veeltä, no luin kalevan parissa minuutissa ja ehdin taantua paskahousuksi ja tuli muuten kusetkin kun en kyennyt pidättelemään, kun en itse pystynyt päättämään mistään. Kun vanhukset katsoivat yleä ja valittivat herroista ja minunkin ikäiset harvat että vasemmistoa se on puolellamme, niin pyysin saisinko samoja nappeja kuin tuolla romanimiehellä joka ei muuta tee kuin valittaa, piiputtaa hälyä, hajottaa ja vaatii kaikki opioidinapit, en saanut. En vain osaa olla huonosti käyttäytyvä vähemmistöläinen, vain hyvin(saame, aasia).

   1. Nämä valtamedian päivittäisläpyskät ovatkin kahden minuutin lukemisella selattu. Säätiedote ja veikkaustulokset ovat ainoat faktauutiset nykyään. Taso laskee koko ajan. Kohta lähtee viimeisetkin lukijat.
    Itsepähän media on syyllinen, kun menivät levittämään propagandaa ja haukkumaan normaaleita ihmisiä. Ketään ei haukutuksi tuleminen kiinnosta ja vielä pitäisi maksaakin siitä!

 2. Koululaisille Oulussa kalevaa ja täällä hospitaalissa Ylen katsojille, vanhoille kauan(yli 30v) aivopestyille. En oo vielä päässy vittüun täältä, voi mätä.

Comments are closed.