Free speech 11 tammikuun, 2022

 

Yksi syy miksi Israel, Kiina ja Ranska ovat niin innokkaasti omaksuneet koronatyrannian on toisinajattelijoiden mielenosoitusten kieltäminen.

 

Israel on kieltänyt palestiinalaisten, Kiina Hong Kongin ja Ranska keltaliivien mielenosoitukset.

 

 

Onneksi ranskalaiset eivät ole alistuvaa sorttia, vaan ovat järjestäneet yhä enemmän mielenosoituksia koronatyranniaa vastaan.

 

Alla olevassa videossa näkyy myös kaksi tärkeää seikkaa: Polpo hyökkäilee pampuin ihmisten kimppuun, mutta nämä eivät suinkaan alistu, vaan iskevät takaisin!

 

 

Tällaista et Suomessa ikinä näkisi. Polpon ottaessa kiinni yhden keltaliivin, niin hänen kaverinsa tulevat apuun ottaen tästä kiinni ja repien hänet irti poliisien käsistä. Tämän jälkeen mielenosoittajat ympäröivät keltaliivin ja auttavat häntä poistumaan paikalta. Polpo ei voi yhtään mitään!

 

Onneksi video on saanut yli puoli miljoonaa katselukertaa. Ehkäpä muissakin maissa otetaan opiksi rohkeista ranskalaisista.

 

 

 

 

4 thoughts on “Video: Ranskan koronapolpo vs. rohkeiden kansalaisten vastaisku

 1. Ranskalaiset ovat aina olleet surkeita sotimaan, mutta hyviä kapinoimaan. Kuten Laiton Lehti on korostanut, hyvä sotilas ja hyvä kapinallinen ovat kaksi eri asiaa.

  1. Ranskalaiset ovat kovia äijiä.

   Ils sont tres fort, Ils sont maigre et atletic, quand les allemans sont plusier ett plusier grand. Pourqoi?

   Les francais mangent miuex, c’est simple, tres simple.

 2. Näillä rohkeilla mielenosoittajilla on toimintatavat selkäytimessä. Kaveria ei jätetä. Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta.
  Saadaanko Suomeen ikinä tuollaista Talvisodan henkeä päälle, kun on puolustettava yhdessä yhteisiä etuja ja omia oikeuksia? Yksin ei olla vahvoja, mutta joukossa, jolla on suunta ja tavoite, ollaan vahvoja.

 3. Tärkeintä on lyödä takaisin kun esivalta kaikessa korruptiossaan ja ylimielisessä matalamielisyydessään lyö ensin!!!
  Se kuuluu hyviin tapoihin siinä missä silloin kun hallinto kunnioittaa niitä, joita ilman heitä itseään ei olisi!

  Esivallan oma kunnioitus tulee ensin ansaita olemalla kansalaisilleen oikeamielinen eikä voimalla, väkivallalla, pelolla eikä julmuudella. Se on helpoin tie, mutta samalla sen loppuminen on vain ajan kysymys kunnes se saa ”maistaa omaa lääkettään” kuin sanelemalla itselleen sen rangaistuksen pahoista teoistaan, jonka se on ansainnut!!!
  Oikeutta voi polkea, mutta ei koskaan voittaa sitä sen enempää kuin ihminen vaikuttaa vuoroveden liikkeisiin.

Comments are closed.