Free speech 11 tammikuun, 2022

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on kertonut kuinka läntisen sivilisaation romahdus on paljon lähempänä kuin juuri kukaan on kuvitellutkaan.

 

Tohtori Dutton: Idiocracy-elokuva liian optimistinen. Romahdus jo muutamassa vuosikymmenessä!

 

 

Pääsyynä romahdukseen eivät ole matut, vaan valkoisten oman keskimääräisen älykkyysosamäärän romahtaminen JA mutaatioiden lisääntyminen.

 

Ennen teollista vallankumousta PUOLET lapsista kuoli ennen aikuisikää ja nämä olivat tietysti yleensä niitä, joilla oli heikoimmat geenit eli paljon mutaatioita. Näin jokainen uusi sukupolvi omasi yhä vähemmän mutaatioita ja ihmisistä tule koko ajan sekä älykkäämpiä että terveempiä. Siis sekä fyyisesti että psyykkisesti.

 

Teollisen vallankumouksen ansiosta lapsikuolleisuus on romahtanut lähes nollaan ja niinpä myrkylliset mutaatiot ovat levinneet eksponentiaalista vauhtia. Tämän takia nykynuoriso ei ole vain tyhmempää, vaan geneettisesti myös sairaampaa sekä fyysisesti että psyykkisesti.

 

Niinpä monenlaiset perversiot ovat levinneet kulovalkean tavoin varsinkin, kun valtamedia vielä fanittaa niitä. Karmaisevana esimerkkinä ns. vaippahomot ja yleensäkin homojen sairaat orgiat, jotka synnyttivät myös AIDS:in. (Joka ei siis ole tarttuva, vaan seurausta tiettyjen homojen sairaista popper- yms. orgioista.)

 

Homot synnyttävät itse AIDS-tautinsa?

 

Viime aikoina monet homot eivät enää piilottele perversioitaan, vaan ovat niistä ylpeitä!

 

 

Kuvassa linkki vaippahomon sivustoon

 

 

Valtamediakin mainostaa nyt monenlaisia pervoja. Tässä Iltalehden juttu.

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Tämä kaikki on siis väistämätön seuraus myrkyllisten mutanttigeenien lisääntymisestä. Valkoisella sivilisaatiolla ei ole enää kauaa elinaikaa. Lopun ajat ovat tulleet.

 

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Valtamedia fanittaa nyt tutti- ja vaippamiehiä

  1. Hulluudella ja tyhmyydellä ei ole mitään rajaa lopun aikoina.

    TOIMITTAJAT PALJASTAVAT: HE ITSE OVAT NOITA VAIPPA- JA TUTTIMIEHIÄ- JA NAISIA. Kohta nuo muodostavat seuraavaa hallitusta.

    1. Mistä vetoo, että kaikki noi vaippa ja tutti mielenvikaiset ovat vihervasemmistolaisia vammaisia.

  2. Mahdollisesti tollaset vaippapervot on myös pedofiilejä ja muutenkin kyse on jo sairaasta seksuaalisesta kieroitumasta. Kuvottavaa jopa valtamedian lehdeltä päästää tollasia juttuja läpi.

  3. Mielestäni tuollainen kaikenlaisen aineksen eläminen heikentää keskimääräistä elämänlaatua. Kun yksin oleminen on absoluuttisen hienoa, niin jokainen jonka kanssa se pitää jakaa, jaetaan siitä samasta kakusta.

  4. Kylläpäs nuo vaippahommat de wittiä kiinnostavat. Taitaa itse olla niiden harrastaja… #sananvapaus

Comments are closed.