Free speech 12 tammikuun, 2022

 

 

Ketään ei varmaan yllätä, että Korkein vääryystuomioistuin (KKO-mafia) on kumonnut Junes Lokkaa herjanneen toimittaja Vehkoon kunnianloukkaustuomion.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

Tämä ei ole ollenkaan ihmeellistä, koska KKO on äärimmäisen politisoitunut. Sen jäsenethän ovat presidenttien nimittämiä eli asialla on ollut Seta-kommunisti Tarja Halonen ja sionisti Sauli Niinistö.

 

Eli KKO on maanpetturien nimittämä!

 

 

Ei siis ihme, että KKO pyrkii systemaattisesti tuhoamaan sananvapauden ja kaikki muutkin kansalaisoikeuksien viimeiset rippeetkin. Karmein esimerkki tästä on KKO:n juutalaisen tuomarin painostuksesta tekemä linjaus pikkuvauvojen kiduttamisen eli poikien ympärileikkauksen sallimisesta. (Juutalainen ympärileikkaus on vielä perverssimpi ja sairaampi kuin islamistien harjoittama ympärileikkaus, koska juutalaiset ympärileikkaavat hyvin pieniä pikkuvauvoja.)

 

Voidaan siis täydellä syyllä puhua KKO-mafiasta.

 

KKO-mafia lakkautti Suomen yhdistys- ja sananvapauden. Myös Laiton Lehti lopetetaan?

 

 

KKO tietysti vihaa Lokkaa sananvapauden ja suomalaisten puolustamisesta. KKO oli kuitenkin lisäkiukkuinen vielä siitä, että Lokka on uskaltanut kritisoida myös äärijuutalaisia. Esimerkiksi Enbusken haastattelussa Lokka perusteli kritiikkinsä niin hyvin, ettei Enbuske uskaltanutkaan julkaista haastattelua!

 

(Enbusken raukkamaisuus menee siis joka kerta aina vain pidemmälle. Enbuske myös peruutti aikanaan Laittoman Lehden päätoimittajan Marco de Witin haastattelun, kun sai tietää tämän olevankin antisionistinen toisinajattelija.)

 

 

 

 

Toisaalta yhdestä asiasta voi kiittää Korkeinta Vääryyttä: Se on aivoimen puolueellinen. Tuomio tulee, jos kritisoit viranomaisia tai vasemmistolaisia, mutta kansallismielisiä saa herjata ja demonisoida ihan vapaasti.

 

 

 

26 thoughts on “Kostiko Korkein Vääryys (KKO) Junes Lokalle äärijuutalaisten kritisoimisen?

 1. Kunnianloukkaus on kyseessä vain jos se on tahallinen.

  Julkisuuden henkilön kohdalla kunnianloukkaus on kyseessä vain, jos on selvästi ylitetty se mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.

  Tahallisuus edellytys merkitsee sitä että tekijän on täytynyt olla sitä mieltä että ”on selvästi ylitetty se mitä voidaan hyväksyttävänä.”

  Vehkoo on on ollut sitä mieltä, että hän ei ole ylittänyt sitä mitä voidaan pitää hyväksyttävänä, joten tahallisuus puuttunut, joten teko ei ole ollut rikos.

 2. Janus Putkonen olisi saatava ääneen Monokulttuuriin, Janusta mustamaalataan aivan suotta. Monokulttuuria kuuntelee moni ja mies mielestäni pitäisi saada ääneen muuallakin kuin Levelissä.

  Miten ihmeessä on muuten mahdollista että Tiina Wiik on päättänyt älykkäänä naisena ottaa heti KAKSI testaamatonta ”rokotetta” (edes eläinkokeita ei ole tehty ja yleinen testaus on 5-10 vuotta)? Omien sanojensa mukaan saanut vakavia sydänoireita. Junes Lokka ilmaisi huolensa lähetyksessä.

  1. Lääkkeen kehittämiseen menee keskimäärin kaksitoista vuotta. Rokote on lääke.

   Geeniteknologisissa on voinut mennä 20 vuotta. Sen verran tarkkaa ja vaativaa työtä siellä on tehty. Eduskunnan sivuilla lukee myöskin, että joukossa on kolmenlaista rokotetta, yksi näistä on placebo.

   (Hakusanalla ’gmo kokeellinen’ löytää tiedot)

 3. Saahan Lokkakin nimitellä Suomalaisia naisia huoriksi.Sama laki maahanmuuttajille sekä Suomalaisille .

  1. Huoriahan suurin osa nykyisistä suomalaisista naisia onkin, eivät kaikki, mutta hyvin iso osa.

 4. Vehkoo näyttää pikkulapselta ja pelkää että hänet leikataan päin v!ttu@.

 5. KKO on varmaankin heti päättänyt ratkasta jutun mediatalojen hyväksi, kun se on valitusluvan hyväksynyt. Ei ne sitä muuten olisi edes käsittelyyn ottanut.
  Ja kyllähän USA:ssakin korkeimman oikeuden tuomarit on poliittisia ja presidentin valitsemia, mutta siellä ne ei ole kaikki suvakkien päättämiä toisin kun täällä.

 6. Heh heh…., saanko siis sanoa esim. ylikomisario Jari Taposta rasistiksi ja natsipelleksi.
  Rasisti hän olisi koska syrjii kantasuomalaisia ja natsi koska univormunsa muistuttaa natsisaksan vastaavia. Tämä ****** voi siis vapaasti nostaa vastaani syytteen kunnianloukkauksesta tapansa mukaisesti mutta se ei tule menemään läpi.

  Eläköön sananvapaus!

  1. Ehei! Taponen on erityisherkkä, erittäin ylhäinen ja virheetön johtavassa asemassa oleva poliisiviranomainen. Jos kritisoit munatonta nillittäjää, niin silloin hänelle tulee paha mieli ja hän tekee rikosilmoituksen. Taponen on erittäin kokenut ja kuuluisa tällaisesta toiminnasta!

   Milloin erityisherkkä Taponen tekee rikosilmoituksen murha.infosta? Siellä on pitkä ketju hänen seikkailuista ja siellä annetaan myös ymmärtää, että Taponen himoitsee ulkomaalaistaustaisten miesten ruskeita pakaroita! Yääkh!!

   Laittoman Lehden päätoimittajan kannattaa kysyä tulevassa sirkuskäynnissä Taposelta murha.infosta ja hänen mielipidettänsä sukupuolineutraaliin paritteluviettiin, eli ************ *** matumiehiä?

  2. Viktori nyt vain pitää ne mölyt mahassaan, kun ei kerran ole mitään sanottavaa muuta kuin tuollaista pa****. Sinun sananvapautesi ei minkään arvoinen mutta yhtäkaikki sinulla on se.

 7. Tämä oli sellainen oikeusmurha ettei paremmasta väliä. Junes ei koskaan (tietääkseni) ole esiintynyt pellenä ja natsikaan se ei voi olla koska vuoden -48 jälkeen niitä ei ollut. Niin että vitunvirkkaja Vehkoolla ei pitänyt olla mitään mahdollisuksia voittaa tätä juttua. Mutta ilmeisesti Demla junaili taustalla ja sai korkeimman päät kääntymään. Ketä nyt sitten Vehkoo ikinä palveleekaan.

 8. Je Suis Junes!

  Tämä on se hinta, että kommunismi on sallittua Suomessa. On myös kiistatonta, että ainakin yksi korkeimman oikeuden tuomari on esinaton!

  Ketkäs siellä Neuvostoliitossa pyöritti tyranniaa? Ketkäs oli NKVD:n johdossa? Entäs ketkäs gulakeilla oli johtotehtävissä? ketkäs suoritti Ukrainalaisten kansanmurhan? Ettei vaan tietyt esinahattomat?!!

  Neuvostoliitossa mentiin niin pitkälle, että jopa yksittäisiä sanoja kriminalisoitiin. Nyt sama meininki on Suomessa ja mm. täysin poliittista ”matu”-termiä yritetään kriminalisoida uuskommunistien toimesta! Hah! Ei onnistu!

  Jopa pienet lapset puhuvat nykyään matuista!

  1. Ns. länsimaissa eletään nyt maailmankommunistista aikaa ja sen mädättävän agendan vaikutuksessa. Mitä vapauksia yksilöillä enää on? Koronapelottelulla viety perusoikeudet. Ainoa asia mihin voi vaikuttaa on että jättää protestina valtamedian ja viihteen seuraamisen pois. Sille eivät vallanpitäjätkään voi mitään.

 9. ”… kansalaisoikeuksien viimeiset rippeetkin. ”
  Tässä nimenomaan ”annettiin” lisää kansalaisoikeuksia solvata henkilöön kohdistuvalla nimittelyllä, jos solvattu on maahanmuuttovastainen. Se hyväksyttiin koska?
  Mooseksen lait. Silmä silmästä. Mutta sillä ei ole taas väliä kenen silmä. Eli jos Lokka on puhunut rankasti jostakin muusta henkilöstä, ja ehkä tuomittukin siitä, niin oikeuden tuomio ei riitä, vaan joku 3. henkilö saa solvata tällöin Lokkaa. eiku.
  Yritän vain löytää logiikkaa.
  Sama kirja joka kertoo Mooseksen laeista, kertoo myös että älä yritä ottaa malkaa pois toisen silmästään, jos omassasi on hirsi.
  Aivan sekopäinen valtio. Lokkaa lainatakseni ”ei tämä ole mikään vakavasti otettava valtio”
  Oikeusministeriö on käskenyt tehdä rikosilmoituksia, jos näkee vihapuhetta verkossa.
  KS mun tuorein #shorts video.
  https://youtube.com/shorts/kb-Q7cCnUXI?feature=share

 10. Miten Lokka on kritisoinut juutalaisia? Tiina Wiikhän on umpisiionisti henkeen ja vereen joten todellakin kiinnostaisi tietää millä sanoilla Lokka (tai Wiik) on juutalaisia kritisoinut. Laiton lehti voisi laittaa viitteen juttunsa yhteyteen kunnon journalistin tavoin.

  1. Juttussa oli linkki Wiikin juttuun, jossa tämä kertoi heidän kovasti kritisoineen äärijuutalaisia Enbusken haastattelussa. Oletan heidän viitanneen Kevin MacDonaldiin. On totta, että Lokka ja Wiik olivat aiemmin kovia sionisteja ja itsekin heitä josku 2017 siitä kritisoin, mutta sen jälkeen alkoivat lukemaan Kevin MacDonaldia. Tosin voihan se olla, että ovat vieläkin jonkin asteisia sionisteja. Ei olisi ihme, koska tällaista sekavaa porukkaa on kansallismielinen kenttä täynnä. Mutta en tosiaan tiedä mitä he oikein ajattelvat, koska kumpikaan ei ole kova kirjoittamaan, joten mahdotonta tietää.

   1. Lokka ja hänen morsiamensa ovat eheytyneet. He tietävät, mihin esinahattomat kykenevät!

 11. Ei taida kestää laittoman lehden höpönassujen pää todellista sananvapautta. Harmittaa varmaan kun joku sanoo takaisinkin näille sekasiköille. #sananvapaus

 12. Kertoo paljon suomalaisten raukkamaisuudesta kun ensin äänestetään Setan mädättäjä-kommunisti 2 kaudeksi ja sitten Salora-mafian talousrikollis-kummisetä 2 kaudeksi. Tietysti poliittinen poliisi on koko ajan myös tuhonnut globalistien kilpailijat, mutta silti. Jossain itänaapurien maissa naisia ei koskaan päästettäisi maan johtoon.

Comments are closed.