7 thoughts on “Päivän kuva

 1. Maskin käytöllä se orjuus todennetaan näinäkin aikoina. Kaikki maskilliset ovat orjia.

  Oikeasti niitä ne ovatkin. Ei omilla aivoilla ajattelua, kuluttavat amerikkalaista viihdettä, uskovat valtamedian mielipiteet. Tekevät perkeleesti töitä koko ikänsä, mutta silti elävät köyhyydessä.

 2. Nykyäänkin pitäisi ja kun on suorittanut tuomion niin omasn maan ja kirjatasn hyvin ja miinustetaan otettavista sen mukaan mistä maasta ja kohta ei saisi tulla kuin henkisesti normeja, käytökseltään normeja ja oppivaisia eli ei juuri ketään, mutta sehän onkin asia joka hyvän ihmisen avun jälkeen pitäisi tapahtua, dillä jokaisella on oma maa kulttuureineen(käytös), uskontoineen(henkisyys), älyosakkeineen. Itsellä on osakkeita 40 000€ eestä. Älykkyysosamasrä 103 eli perus.

 3. Mikä tuossa kansalaisten terveyden vaalimisessa noin kovasti ahdistaa, että toisten pilkkaamisesta on tullut elämäntehtävä?
  Kannattaa laajentaa omaa ymmärrystään ja käydä vaikka Hyvinkään sairaalan ensiavussa. Kysy sen jälkeen itseltäsi, ”miltä tuntuisi tulla tänne nyt vaikka käden murtuman takia”

  -mukavaa päivää Marcolle ja kiitos muuten hyvästä julkaisusta

  1. Yhdistät maskin käytön ja terveyspalvelut kuten Hyvinkään sairaalan ensiavun?
   Outo aasinsilta. Maskien käyttö tällä tavalla ja tässä laajuudessa on suurempi terveysriski kuin niiden hyöty. Syy, miksi niitä käytetään täytyy olla jokin muu kuin terveyden vaaliminen.
   Ne viestivät jotakin, eli ’signalisoivat epidemiaa’. Tämähän on ihan virallisesti tunnustettu.

 4. Sinulle taitaa kaikki oireet olla koronaa tai long covidia. Ei minulla ole Hyvinkään sairaalaan mitään asiaa. Ja maskista saa pahan säänsäryn ja hiilidioksidimyrkytyksen.

 5. Höpö höpö nyt, orjilla oli kuonokopat siksi etteivät voineet syödä ruokavarastoja tai kasvimaan tuotoksia.

Comments are closed.