Free speech 12 tammikuun, 2022

 

 

Kun Laiton Lehti sai ensin tietää torniolaisen koronatyrannin ja pikkulasten opettajan Paula Siivolan viimeisestä tempauksesta, niin emme uskaltaneet julkaista hänestä juttua.

 

Toimitus nimittäin ajatteli ensin, ettei edes Siivola voi olla näin hullu.

 

Mutta sitten huomasimme miten Siivola ITSE kertoo hulluista tempauksistaan. Ja vieläpä ihan ylpeänä!!

 

Tämähän on ihan selvää lasten vaarantamista.

 

 

 

 

 

 

15 thoughts on “Vaarantaako torniolainen opettaja Paula Siivola pienten oppilaittensa terveyden?

 1. Tämä osoittaa, että useilla koulutetuilla naisilla ei ole kykyä kaksisuuntaiseen kriittiseen ajatteluun. Ei sitä taitoa ole tuollaisten feministien pelokkaiksi kasvattamilla neitimiehilläkään. Korkeakouluissa niiltä katoaa viimeinenkin älyn pilkahdus. Auktoriteettiuskovainen pahimmasta päästä sekä varmaan myös tunteeton ******** ja teknorobotti. Sopisi parhaiten kantamaan vettä avannosta toiseen tai keskitysleirin sadistiseksi vartijaksi.

  Tehkää paikalliset tuosta opettajasta lastensuojeluilmoitus, valitus hallinto-oikeuteen ja ilmoitus hätänumeroon. On selvästi akuutti syy viedä tuo *****************.

 2. Äärimmäisen itsekästä toimintaa ja ajattelua opettajan ammatissa. Kyse on vain siitä, että minä, minä, minä ja ollaan aivan hätä housuissa ja äärimmäisen hermostuneita. Vaarantaa pahasti lasten terveyden. Nyt on ollut parhaimmillaan -23 astetta pakkasta!

  1. *********** ** ***** ******** tai viime aikoina mieleltään *********. Täyttä sadismia. ****** ihminen. Hän voisi jäädä kotiin pelkoinensa.

 3. Ja vielä ihmetellään miksi Suomen perusopetus on euroopan tasollakin ala-arvoista.

 4. Opettaja voi olla lesta. Torniossa nimittäin kuhisee lestoja ja kaikki tietää kuinka kieroja lestat voivat olla!

  Jopa omat tyttäret *********** ******* miehillä!

  1. Tämä on muuten totta. Esikoislestoilla lasten ****************************************************** heti jos huomaa jotain kanssakäymistä, vaikka vain tervehdysten vaihdon ”suruttoman” ( = ei lesta ) kundin kanssa. Mielenterveysongelmat sekä ikäistään alemmalla tasolla oleminen ovat selvästi yleisempiä lestalasten ja -nuorten keskuudessa. Itse mullakin kokemusta em. lahkosta. Lestatyttö opettelee *********************** jo varhain jotta säilyttää neitsyytensä. Nii tein myös mä.

 5. Ihmisistä on tullut täysiä idiootteja median 2-vuoden pelottelun johdosta.
  Toikin maski tuolla naisella ei auta yhtään mitään.

 6. Mitä ihmettä tuossa kuvassa lukee kuvan taustalla? Tässäkin koulussa tapahtuu ilmeisesti kaikkea sekavaa.

 7. Voi jestas sentään… Nykyään kasvatetaan lapset pumpulissa… Ennenkin on tuuletettu taloja, kun ei ole ollut kunnon ilmastointeja, eikä silloinkaan lapsille ole mitään tullut.

Comments are closed.