Free speech 13 tammikuun, 2022

 

Laiton Lehti on ollut hieman skeptinen koronatyranniaa vastustavia kansalaisaloitteita kohtaan, koska persut käytännössä upottavat ne.

 

Toisaalta on aloitteista se erittäin suuri hyöty, että ihmiset alkavat heräämään, kun tajuavat koko koronatyrannian perustuvan huijaukselle.

 

Alla oleva kansalaisaloite on ainakin ytimekäs: Koronavirus, Covid-19 on poistettava yleisvaarallisten tautien listalta

 

Perustelutkin ovat hyviä ja ytimekkäitä: Tässä pari sitaattia:

 

Covid-19 ei täytä yleisvaarallisen taudin (1) kriteereitä eikä edes lievän pandemian määritelmää (2).

Covid-19 olisi pitänyt poistaa yleisvaarallisten tartuntatautien listalta välittömästi jo vuonna 2020 kun vahvistui ettei kyseessä ollutkaan erityisen vaarallinen tauti. Suomessa kuoli vuonna 2020, yhteensä 55 498 henkilöä, näistä covid-19 diagnoosin kanssa kuoli 558 henkilöä.

Kuolleiden mediaani-ikä oli 84 ja kuolleilla oli pääsääntöisesti yksi tai useampi perussairas. Tilastokeskuksen mukaan koronakuolemat on kirjattu koodeilla U071 sekä U072 joista jälkimmäinen ei ole laboratoriotestein varmistettu tartunta, pelkkä epäily tartunnasta riittää (3).

Valtioneuvoston asetuksella ei voida vastoin voimassa olevaa pandemian varautumissuunnitelmaa ja vailla tieteellistä näyttöä tai edes järjellisiä perusteita rajoittaa kansalaisten perusoikeuksia. Valtioneuvosto ei ole toimittanut kokonaisarviota rajoitustoimien haitoista suhteessa niistä saatavaan hyötyyn.

Spekulatiivisilla skenaarioilla ei voida perustella perusoikeuksien rajoituksia.

Pari vuotta sitten tämä aloite olisi saanut vain Laittoman Lehden lukijoiden kannatuksen, mutta nyt kansalaiset näyttävät vihdoin alkavan saavansa tarpeekseen koronatyranniasta. Niinpä kahdessa päivässä aloite on saanut jo yli 10 000 allekirjoitusta!

 

Kuvassa linkki Kansalaisaloite-sivustolle

 

 

 

8 thoughts on “Kansalaisaloite: Koronavirus, Covid-19 on poistettava yleisvaarallisten tautien listalta

 1. Poliisi on vihollinen.
  Jokainen poliisi on vihollinen.
  Älä koskaan luota poliisiin!

  1. Mummeli sitten miettii kannatustaan, kun makaa teholla tai joku läheisistä on saanut vaikean tartunnan. Te aina jankutatte, että täytyy ajatella omilla aivoillaan mutta sitten kuitenkin uskotte kaikenlaisia huuhaasivustoja, jotka levittävät mututuntumaa vailla minkäänlaista faktaperustetta. Mummelikin istuu tiukasti omassa mökissään ja julistaa, että minä olen rokote- ja koronakriittinen ja lukee vain laitonta lehteä, partisaania, mvaviisia.

   1. Tajuaa nuo asiat ilman lukemistakin. Parempi, kun seuraa vain johtajaa, eikä lue mitään. Johtaja on jo ajatellut kaiken omilla aivoillaan. Oman ajattelun voi ulkoistaa. Säästyy aikaa ja energiaa useita tunteja joka päivä ja sen voi käyttää mummojen auttamiseen päivittäin. Olen kiltti, empaattinen ja älykäs, aina heikoimman puolella.

 2. Nythän on niin, että poikkeusolot EIVÄT tarvitse ”pandemiaa”, vaan kansainvälisen ”elimen” ilmoittaman pandemian !

  Tämä kaikki järjestettiin VALTIOPETOKSELLA 2011 ( perustuslakimuutos salassa ); Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9 / 2010 sivulta 60 lukien: poikkeusoloja koskevaa lainsäädäntöä TULEE muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan julistaa kansainvälisen elimen ILMOITTAMAN ”pandemian” seurauksena. ( lukekaa sanahässäkkä itse JULKISISTA asikairjoita ).

  Ja kyllä kirjoitan omalla nimellä julkisista asiakirjoista, koska olen ehdolla Satakunnassa.

  Tällaista Suomen valtiopetoksista on julkinen rikosilmoitus jätetty keväällä Kansalaistorilla; Tokentube Kimmo Leino puhuu; saa katsoa ja jakaa; kuinka Suomen kansalaisia viedään kuin pässiä narussa .

  Sikainfluenssa selvästi tuon asiakirjan mukaan oli HARJOITTELUA tähän; kun lain tarkastamiskomieten mukaan lakia oikein TULEE muuttaa; jotta se siis oli valmis kansalaisten SORTOON; kun WHO ja YK ”julisti” pandemian saapuneeksi !

  Tämä kaikki YLE:n haltuunottoineen TULEE puida julkisesti: 2005 nimttäin hallitus tilasi : ”Media ja demokratia”-tutkimuksen; jossa seisoo : ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.”.

  YLen haltuunotto probakandakanavaksi alkoi välittömästi tutkimuksen valmistumisen jälkeen.

  ”Tärkeää on myös pienten mutta merkittävien lehdistötukien käyttö.”

  Myös toista VALTIOPETOSTA 2011 ”perustuslakiin” TARVITTIIN näiden rikosten SYYTESUOJAKSI: Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.”

  PL 6 §:n mukaan kaikki kansalaiset ovat yhdenvertaisia lain edessä !

  Tätä ristiriitaa mikään oikeuselin EI suostu ottamaan käsiteltäväkseen !

  Poikkeusolot siis Suomen marionettehallitus tekee jos kansainvälinen ELIN JULISTAA !

  Eikö julistus kuulostakkin uskonnolta enemmän, kuin tieteelliseltä faktalta ?

  Suomen kristinusko ja sen aatteet ovat paljon enemmän faktapohjalla, kuin WHO:n ja YK:n julistus siitä kuinka kaikkien tulee toimia ja syrjiä toinen toisiaan ja olla tapaamatta lähimmäisiään; oikein kieltoja olla tapaamatta ja vaihtamatta ajatuksia on asetettu !

  Kuulostaa ristiretkeltä, jossa ”uskoa” viedään miekan ei rakkauden ja totuuden voimalla .

  Miksi kaikki tähän nykyiseen hetkeen viittaava ”lainsäädäntö” ( julkiset asiakirjat) koitetaan SALATA kansalaisilta ?

  Salaaminen väkisinkin saa ajatukset kääntymään SALALIITON puolelle ?

  Jos salattavaa EI ole julkisista lainsäädäntöasiakirjoista voidaan julkisesti ja vapaasti keskustella ilman leimaamista puuttinin trolliksi .

  Miksi veronmaksajien ensi vuonna tulee maksaa 600 miljonaa YLE-veroa, jotta tällainen julkinen ja tasapuolinen keskustelu voidaan kieltää ?

  Miksi puuttinin trolli, joka haluaa keskustella JULKISESTA lainsäädäntötyöstä Arkadianmäellä tulee vaientaa : archive.today/kimmoleak.fi ; mikä asioissa on ”vihapuhetta” ?

  Vihainen kyllä olen ”lainlaatijoille”, jotka ”lailla 444/2012” pienyrittäjiltä varastivat jopa 3 MILJARDIA euroa !

  Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus”.

  Jos yrittäjien omaisuutta 3 miljrdia ”tarvittiin” pankkien tukemiseen ; miksi se piti yrittää tehdä salassa ?

  Perustuslain mukaan niitä, joiden asiohin lailla on vaikutusta TULEE kuulla ennen lainsäädännön tekemistä; hups, kun TAAS tuppasi Arkadianmäen ”kuninkailta” tämä kaikki unohtumaan ?

  Mutta kaikki tehdään, koska on saatu LAHJONTAA : Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonnien rahavirrat puolueille”. Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Valta kuuluu kansalle; ja tieto / totuus on yhtäkuin valta ; siksi jaan tätä salattua tietoa kansalle, jotta se voi ottaa sen vallan, joka sille Suomessa kuuluu !

  Terveyskirjasto Duodecim: ”Sikainfluenssa-pandemia 2009 – 2010 ja rokotuksia seurannut narkolepsia.” ”Rokote ”todetaan syylliseksi !

  TODISTEIDEN mukaan siis WHO ja YK ohjaavat Suomen hallitusta; koska 2011 näin on PÄÄTETTY ”perustuslaissa” !

  1. Salataan kun kärjistetysti lähtökohta on se että kansalaisiin kohdistetaan lait ja eliitti hallitsee kansaa. En muuta syytä keksi. Kansaan kohdistetaan toimenpiteet ja siltä kerätään järjestelmien pyörittämiseen tarvittava raha ja varallisuus. Eihän tämä ole demokraattista.

 3. Tässä on tullut jo useita todella loistavia kansalaisaloitteita, mutta touhu tuntuu hyytyvän eduskunnassa. Marco on aivan oikeassa siitä, että pelkkä aloitteiden tekeminen ei riitä. Alotteiden läpimenotodennäköisyys on nykyisessä asiantilassa aika heikon puoleinen, mutta tästä huolimatta aloitteiden tekeminen kannattaa ja luovuttamisen sijasta meidän päin vaistoin tulee tehdä enemmän ja laittaa painetta näiden alotteiden läpimenoon. Onko ideoita kuinka tämä tehdään?

  Minimissään aloitteiden kohtalot on tuotava julki ja listattava mitä kukin kansanedustaja on näistä äänestellyt. Parempi olisi, jos saamme tuotua nämä ”päättäjät” valokeilaan ja selittämään millä perusteilla he äänestävät näitä aloitteita vastaan. Tämä tuskin riittää ja nyt on aika vaikuttaa 1000:lla eri tavalla että saadaan tämä sekoilu loppumaan.

Comments are closed.