8 thoughts on “Päivän video: Tytöt bensa-asemalla (K18)

  1. Tässä joku teidän idioottijulkaisun seuraajista aivan selvästi. Ihanasti rokottamaton, maskiton imbesilli.
    Hyvin menee Marco…..

  2. Valkoisten älykkyysosamäärä on kyllä oikeasti hyvinkin alhainen ja välillä myös kauniit ihmiset voivat omata todella alhaisen älykkyysosamäärän, koska tyhmyydestä ei joudu usein maksamaan mitään ja nykyinen elämä on tehty niin helpoksi.

  3. Naisia ei pitäisi päästää lähellekään moottorikäyttöisiä ajoneuvoja ainakaan yksin. Niitä näkee ihan tarpeeksi liikenteessä sähläämässä ja tien tukkeena. Sitten kun tulee jokin äkillinen tilanne niin monet niistä irrottaa kädet ratista, pistää silmät kiinni ja alkaa kiljua.

  4. Niin aapelipenaali;
    Yleensä nainen, viisi vuotta sittenkään ei käyttänyt raksasuojaa kun selvästi on rakentamassa taloa ja joku toinen silli tulee sanomaan että tuohon ihanasti lensi mieheltä kun ei ollut alamaskia ja aapeli otti äkkiä pois ettei tule lisää sillejä kun muutenkin haisen maidille alhaalta. Minne Marko menee hyvin kun ei kukaan tiedä ikinä missä on Marko?…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*