Free speech 13 tammikuun, 2022

 

Ainoana mediana Laiton Lehti on alusta asti pitänyt maskisuositusta tarpeettomana ja suorastaan haitallisena. Yllättäen femakkohallituskin oli tätä mieltä 2020 alkupuoliskolla, mutta sitten ilman kunnon perusteita muutti mielensä tajutessaan suomalaisten – ja varsinkin monien naisten – suorastaan kerjäävän orjamerkkiä.

 

 

 

 

Totta on, että monet naiset taistelevat koronatyranniaa vastaan urhoollisesti. Itse asiassa urhoollisemmin kuin miehet, jotka vain ovat hiljaa.

 

Esimerkiksi aluevaaleissa ehdokkaina olevat Mari Kosonen ja Jenni Uotila ovat suorasanaisesti vastustaneet koronatyranniaa. Itse asiassa yllä oleva kuvakin on lainattu Jennin seinältä!

 

Toisaalta on kuitenkin myös selvää, että INNOKKAIMMAT koronatyrannit ovat nimenomaan naisia. Alkaen riskisynnyttäjä Kiurusta ja femakkohallituksesta päätyen yhteen opettajaan, joka vaarantaa pikkulasten terveyden ”tuulettamalla” hysteerisesti koululuokkaa 20 asteen pakkasessa.

 

Vaarantaako torniolainen opettaja Paula Siivola pienten oppilaittensa terveyden?

 

 

Selvää myös on, että nimenomaan suurin osa naisista ihan himona pitää maskia. Siis joka paikassa. Samalla he tietysti myös hysteerisesti tuomitsevat kaikki ne, jotka eivät maskia suostu pitämään.

 

Jostain syystä nämä naiset eivät tajua pitävänsä orjan merkkiä. Siis vaikka femakkojen suosikkiohjelmassa, Orjattaresi TV-sarjassa maski on nimenomaan orjan merkki.

 

 

 

 

 

 

 

Tosiasia on, että monet naiset saavat valtavia kiksejä siitä, että heitä orjuutetaan. Ei siis vain makuuhuoneessa, vaan muutenkin. Tämä johtuu evoluutiopsykologiasta eli ne naiset, jotka eivät liikaa järkyttyneet ja kärsineet raiskauksista ja orjuutuksista pystyivät paremmin lisääntymään.

 

Tästä syystä monet naiset myös saavat kiksejä totalitarismista. Historiallinen tosiasia on ollut, että se on nimenomaan naiset, jotka ovat innokkaimmin kannattaneet totalitaristisia valtioita, kuten Neuvostoliittoa, Puna Khmerien Kamputseaa ja Natsi-Saksaa. Natsit myös ihan oikeasti naureskeli, ettei Hitler voi mennä naimisiin, koska se vähentäisi naisten muuten niin suurta ja lähes totaalista lojaalisuutta Fuhrerille.

 

 

Se oli myös naiset, jotka sekä kannattivat että alistuivat innokkaimmin entisaikojen orjakauppaan ja orjayhteiskuntaan. Toisaalta naiset olivat innokkaita orjanomistajia ja toisaalta alistuivat helposti orjan asemaan. Useimmat valkoiset miehet mieluummin kuolivat kuin alistuivat muslimiorjakauppiaiden orjaksi, kun taas naiset eivät pitäneet muslimien orjaksi joutumista niin pahana asiana. Ei siis ihme, että nykyajan femakot ovat aukaisemassa rajoja.

 

Yleensäkin evoluutio on tehnyt useimmista naisista laumaeläimiä, jotka hyväksyvät automaattisesti vallitsevan yhteiskunnan säännöt. Tämän vuoksi useimmat naiset täysin mukisematta alistuvat myös koronatyranniaan. Eikä siinä kaikki. Monet selvästikin saavat ihan himona kiksejä ”kovasta koronakurista” aivan samalla tavalla kuin saavat kiksejä Orjattareni-ohjelmaa katsellessaan.

 

Orjattaresi – Feministien märkä uni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22 thoughts on “Saavatko monet naiset kiksejä, kun koronatyrannit orjuuttavat heitä maskeilla?

 1. Useimmilta naisilta puuttuu oma-aloitteisuus ja aloitekyky melkein täysin. Vieläkin odottavat miesten palvelevan ja elättävän heitä. Tasa-arvo tarkoittaa, että molemmat sukupuolet tekevät oman roolinsa mukaisen osuuden velvollisuuksista. Naiset odottavat, että kaikki muuttuu paremmaksi odottamalla. Pitää vaan odottaa elämänsä prinssiä ja totella auktoriteetteja.

  Ja jos jokin ei onnistu, se on aina miehen vika.

 2. Rotupetturit tullaan muistamaan. Siinä vaiheessa kun femakkonaiset tuhoavat yhteiskunnan ja oman kansansa, saatte naiset tulla toimeen omillanne. Kymmeniä vuosia olette haukkuneet, vihanneet, halveksineet ja vähätelleet miehiä. Nyt alatte maksamaan narttuilustanne hintaa. Monet teistä femakkonaisista tullaan raiskaamaan matujen toimesta ja te tulette nääntymään nälkään. Saatte vihata ja halveksia miehiä ihan yksinänne.

  Yhtäkään miehiä turhaan vihaavat naista ei pidä auttaa kun naisten unelmahallinto lähtee kunnolla käyntiin.

  Siinä vaiheessa kun teidät nartut on raiskattu ja olette nääntyneet nälkään, kansanmurhasta selvinneet miehet ottavat Ukrainasta ja Venäjältä parempia naisia tilalle.

  1. Takakammarin pojilla on taas painavaa sanottavaa. Ilmeisesti ei ole piirakkaa lohjennut vieläkään.

   1. Enemmän kuin sinulle. Sinä se vaan jaksat vääntää pashaa joka päivä tänne. Elämäntehtävä?

    1. No ainakaan en pura jotain naistenalistamisfantasiaani tänne muiden puutteessa elävien analysoitavaksi. Ymmärrän että vuosien torjutuksi tuleminen kaltaisillene ”alfoille” voi olla kova paikka ja ajan kanssa se kieroutuu, jopa sairaaksi harhaksi. Onneksi olette löytäneet yhteisen vertaispiirin, jossa jakaa näitä. Vaikka tuo nyt ei laitonta olekaan, huolestuttavaa, muttei laitonta, niin uskoisin että me normaalit ihmiset toivoisimme tuon kaiken tapahtuvan pimeässä ja omissa makuuhuoneissanne, tuolla poikajengillä, jonka olette saaneet haalittua kasaan. Ehkä saisitte sitä lämpöä samalla, jota naisilta ei tunnu teille heruvan.

     1. Kuka on määritellyt sinut normaaliksi? Pitää olla mustaa valkoisella. Mikä on muuten tuo ”me”. Oletko jakaantunut persoona ja onko sinulla valtakirja esiintyä isomman joukon puolesta, jota et nyt kuitenkaan osannut määritellä tarkemmin. Kommenttiesi perusteella olet jotenkin häiriintynyt henkilö.

 3. Aivan poikkeuksellisista yksilöistä puhuessa on muutamia, siis koko kansan tasolla muutamia naisia jotka ovat todella upeita. Tosiasia on, että lähes kaikki naiset ovat näitä pettureita ja kansanvihollisia. Miesten pitääkin ottaa itseään niskasta kiinni ja pistää naiset erittäin kovaan kuriin tai koko valkoinen Suomen kansa, kulttuuri, kristinusko, perheet ja lapset tuhoutuvat.

  Teidät naiset tullaan oikeasti pistämään lopulta erittäin kovaan kuriin.

 4. Totalitaristia hallintoja on yleensä johtaneet vahvat miehet tai he on saatu näyttämään vahvoilta, joten sellaset varmasti saa naiset syttymään ja ihailemaan niitä suuria johtajia. Feministihallituksen tapauksessa taas seurataan punavihreiden siskojen esimerkkiä.

  1. Yhdysvaltoja ja Eurooppaa ovat kymmenet vuodet johtaneet juuri kaikkein limaisimmat betamiehet mitä ikinä löytyy. Juuri siksi rahaeliitti on sijoittanut heidät paikkoihinsa. Nämä mies-oletetut eivät olisi koskaan pärjänneet todellisessa elämässä ja omillaan, vaan heidän on pitänyt loisia muista ihmisistä.

 5. Iso osa erittäin ankarasti tuomittavista kansanmurhaajista ja maanpettureista tulee olemaan juurikin naisia, jotka vainoavat valkoisia suomalaisia lähinnä hallinnon ja vahvan valtion kautta.

 6. Monet naiset saavat nyt kiksinsä vainoamalla omaa kansaansa ja kansanmurhaamalla sen. Vähän kuin joku narttu kiihottuisi hetken aikaa kun pääsee osoittelemaan miestä aseella.

 7. Suomen valtiovalta on julistanut sodan kansaa vastaan. Miesten tehtävä on tyypillisesti sodassa ollut puolustaa maataan ja suojella naisia ja lapsia. Kyllä nyt on käynyt niin että miehet ovat jättäneet naiset ja lapset yksin sotatantereen keskelle joten tämä sukupuolien välinen vastakkainasettelu jossa syyllistetään naisia alistumisesta on aikas hölmö.

  Totta että ollaan tässä suossa kaikki ihan tasa-arvoisesti mutta tämä pullamössö-soijalatte-ripsari-mekko-miesolettamajoukkio on selkärangattomana jättänyt naiset ja lapset ihan oman onnensa nojaan, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Vielä vähemmän löytyy miehiä jotka uskaltaisivat puhua siitä faktasta että mitään vitun virusta ei ole olemassakaan, jonka pitäisi olla koronakeskustelun YDIN. Tämä näyttää olevan jopa alfauroksille liikaa, joko aivokapasiteetti ei riitä tai sitten ovat oman egonsa vankeja. Kaikenmaailman Yazkat, Levelit ja UMV:t ovat tämän asian osalta osa kontrolloitua oppositiota. Globalisteille on yksi lysti mihin virusvalheen versioon ihmiset uskovat, kunhan uskovat. Laiton Lehti on asiaa tuonut esille jonkin verran josta kiitokset mutta lisää pökköä pesään, Jussi Siitarisen blogissa on yllinkyllin todisteita ja vieläpä suomeksi.
  https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/

  1. Suurkiitos linkistä. Kirjoitamme asiasta jutun. Ps. Siitarinen voisi julkaista juttujaan Laittomassa Lehdessä, kunhan niitä tiivistää aika lyhyiksi.

  2. Naisten puolustaminen ja heidän puolestaan uhrautuminen ja kärsiminen ei ole mikään automaatio, eikä sen pitäisikään olla. Jos naiset vihaavat, halveksivat ja vähättelevät miehiä ilman syytä, pettävät oman rotunsa ja kansansa, ei tietenkään tällaisia naisia pidä myöskään puolustaa. Tämä on evolutiivisesti täysin järjetöntä ja epäluonnollista käyttäytymistä.

 8. Naiset tykkäävät ”arvioida”, olla tuomarin roolissa, siis laajemmassakin merkityksessä sekä päättävänä virkamiehenä, muttei kuitenkaan pyövelinä (poliisina) tms, käskynhaltijan väkivallan kätenä joka varmistaa tyrannian psykologisen toimivuuden ja on sen perusta. Se on miesten homma. Tämä ”arviointi” on kuitenkin erityisesti naisilla, mutta ilmiselvästi miehilläkin, indoktrinoitua, erittäin ennustettavaa ja ohjelmoidun yksinkertaista aivotoimintaa.
  On merkittävä asia että ensimmäinen tyrannihallitus koko modernissa historiassa on nimenomaan naisten hallitus ja edustuksellisessa poliittisessa toiminnassa naiset eivät ole niitä ketkä puolustavat vapautta, vaan ankarampaa sääntelyä, ankarampaa verotusta, vallan keskittämistä ja vallan luovuttamista omille auktoriteeteilleen – heidät on ikäänkuin ohjelmoitu aina palvomaan jotain papistoa ja antaa sille kaikki valta, sekä valvoa (arvioida) ympäristöä jotta papiston tahto ja sen ”hyveet” aina toteutuu. Samalla tietenkin on aina myös tarkoituksena välttyä milloin mistäkin pahuudesta ja katastrofista mitä papisto ilmoittaa, olkoon se sitten taivaan kansi joka romahtaa tai ilmasto joka romahtaa jne.

  Miehistä suurin osa on myös liian lahjattomia, mutta miesten omassa keskinäisessä dynamiikassa, jos naisia ei olisi siihen sekaantuneina, joutuisi paljon enemmän osoittamaan kyvykkyyttänsä ja perustella asioita, sillä miehillä on luonteenomaista kilpailu, itsenäisyyden kaipuu, kyseenalaistaminen, kapinallisuus (vapauden kaipuu ja sen tavoittelu), sekä aivotoiminta joka ei suhteellisesti yhtä paljon perustu tunteisiin ja on siksi kykenevämpi etäännyttämään asiat omasta kokemuspiiristä abstraktimmalle, laajemmalle ja objektiivisemmalle tasolle.

  Huippuälykkäimmät miehet ja hyvin yksinkertaiset miehet, eli arkitodellisuuteen ja luonnonlakeihin juurtuneet ovat parhaimpia ja luonnollisimpia liittolaisia, koska huippuälykkäät ymmärtävät konseptuaalisesti ja datan varassa sen, mikä yksinkertainen vain elää ja toteuttaa suoraan elämässään.

  Keskinkertaiset ihmiset (myöskin erittäin yksinkertaisia, mutta toisella tavalla) ovat tämän maailman tuhoajia, sillä heitä on eniten ja samalla heidän usko omiin älyllisiin kykyihinsä on erittäin suuri. Kaikki kauhea mitä tässä maailmassa tapahtuu auktoriteettien ohjauksessa ja alaisuudessa (nyt tarkoitan luonnotonta auktoriteettia enkä kyvykkyyteen perustuvaa luonnollista, ”orgaanista” auktoriteettia. Kaksi täysin eri asiaa)
  on keskinkertaisen massan, eli enemmistön aikaansaannosta.

  Ja kuten tiedämme, valtaosa naisista – ja naiset ovat muutenkin enemmistö(!) – ovat älyllisesti keskinkertaisia, hormoonisuuden sun muun lisäksi, kun taas miehet ovat enemmän huipputyhmiä ja huippuälykkäitä.

  Optimaalista yhteiskuntaa ei siis voi ainakaan rakentaa nykyisten länsimaalaisten systeemien pohjalle, vaan ne rakenteet pitäisi repiä kappaleiksi ja muodostaa jotain vapaampaa, itsesäätelevää, muuttuvaa joka perustuu kyvykkyyden tunnistamiseen rakenteiden ulkopuolella ja niistä riippumatta. Tällaiset valheelliset rakenteet ovat esim. ylhäältä säännelty akateemisuus ja sen ylläpitämä valemeriitti-järjestelmä.

  Tiesittekö muuten että Robert Malone, mRNA teknologian pioneeri ja keksijä oli timpuri joka jossain vaiheessa kuitenkin päätti mennä takaisin koulun penkille? Sama pätee tuhansiin muihin.
  Vaikka hänellä olisi ilman tutkintojakin ollut se sama äly, sama kyvykkyys prosessoida tietoa, kukaan ei olisi kuunnellut häntä ennen tittelin omaamista. Samaan aikaan kaiken maailman titteleitä omaavia johtajia laukovat koronaidiotismeja ammatikseen. Toisin sanoen, keskinkertaisen ihmisen luoma maailma on täysin luonnoton, eikä näe metsää puilta.

  Sori jos tuli ajatus- tai kirjoitusvirheitä. En jaksa tarkistaa.

   1. Kiitos palautteesta Aimo Mies, jotta vahvistuu ettei ole yksin tai aivan harhateillä ajatuskulussaan.

    Niille, kenelle mainitut tilastotrendit, eli yleistykset ovat vierauta, sanottakoon että kyseiset asioiden tiivistämiset perustuvat tilastollisiinkin havaintoihin, mutta tarkoitus ei ole ilmaista absoluuttisia, vaan yleisiä trendejä. Se, että ilmaisee yleisluontoisen trendin joka jakaa demografioita EI tarkoita, etteikö olisi hyvin tietoinen siitä, että yksilöiden väliset erot ovat suurempia kuin (sukupuoli-) demografioiden erot, etteikö esim. tietyillä naisilla olisi tiettyjä ominaisuuksia. Samalla se, että yksilöiden väliset erot ovat suuremmat kuin ryhmien väliset erot, ei tarkoita etteikö yleistykset olisi yleispätevyydessään hyvinkin osuvia. Laiton Lehti ei tietääkseni ole myöskään kirjoittanut itsestäänselvyyksistä mitä tulee yksilöiden välisiin eroihin.

Comments are closed.