Free speech 13 tammikuun, 2022

 

Laiton Lehti kertoi eilen miten ääripolitisoitunut KKO-mafia signaloi kaikille polpon ja valtakunnanvainoajan toimiston työntekijöille, että urakehitys nousee, jos vainoaa kansallismielisiä.

 

 

Niinpä on odotettavissa, että hyökkäykset Laitonta Lehteä vastaan tulevat entisestään kiihtymään. Epäilemättä polpo haluaa kostaa myös Laittoman Lehden juttujen kommentoijille varsinkin, kun monet kommentit ovat olleet melko viranomaiskriittisiä.

 

Ei kuitenkaan huolta. Laittoman Lehden toimitus ei koskaan yritä selvittää kommentoijien henkilöllisyyttä. Ja vaikka tietäisi/arvaisi kommentoijan henkilöllisyyden, niin ei tule sitä koskaan paljastamaan.

 

Voi kuitenkin käydä niin, että poliisi tekee jonkun yllätyshyökkäyksen tai sitten saa palveluntarjoajan puolelleen ja onnistuu pääsemään tutkimaan kommentoijien käyttämiä sähköpostiosoitteita.

 

Viime aikoina, jotkut uudet kommentoijat ovat kommentoineet Laittoman Lehden juttuja omien sähköpostiosoitteidensa kautta. Siis vaikka heidän sähköpostiosoite näyttää koostuvan heidän oikeasta nimestä.

 

Muista siis kommentoida VAIN anonyymin sähköpostiosoitteen kautta.

 

 

 

 

 

 

14 thoughts on “Varoitus Laittoman Lehden juttujen kommentoijille: Älä kerro oikeaa sähköpostiosoitettasi!

 1. Elämme nyt kommunistisessa onnelassa. Ainoa mikä uhkaa globaalia kommunistista unelmien paratiisia ovat kansallismieliset, ainoat jotka kykenevät ajattelemaan omilla aivoillaan. Eikö poliisilla ole enää selvitettävänä muita rikoksia kuin ns. väärät mielipiteet.

  Varmaan olisi mutta ns. rakenteellista korruptiota ei saa tutkia, koska se on maan tapa. Kytätäänpä nyt sitten ns. tavallisia kansalaisia, kun ei niillä ole enää mitään oikeuksia lain edessä, kun nämä perkeleen koronakommunistit kumosivat perustuslain.

 2. Tai mitä jos kommentoisitte siten, että nimi kestää tulla esille jopa poliiseille? Uhkaukset ja turhanpäiväinen länkyttäminen, joka täyttää rikoksen merkit nimimerkin takaa on teidän suoraselkäistä toimintaa? Te teette päivä päivältä enemmän itsestänne pellejä.

   1. Ei teidän pelleilyt osu, älä pelkää. Huvittavaa vaan, kun te tunnutte heti paskovanne housuunne jos on vaaraa menettää anonyymiys

    1. Sulla ne pashat on ollu housussas varmaa vauvasta asti, ku äitis ei oo huolehtinu susta. Hyvä se on nimimerkin takaa trollata sunkin, pashapelle.

     1. Olen ehdottanut messiaallenne tapaamisen järjestämistä kommentoijien kesken. Tulisin mielellään paikalle katsomaan sitä livesketsiä, mutta kommenttiani ei koskaan julkaistu. Johtunee siitä, että messias on itse puolet kommentoijista.

 3. Lähettävät viestejä oikeilla sähköpostiosoitteilla vaikka se sisältää heidän oikean nimensä. Sä olet nero Marco.

 4. KKO:n linjaus saattaa myös olla eduksi sananvapaudelle, sillä suvakkien voi olla vaikeampi saada nyt kunnianloukkauksia itseensä kohtaankaan enää läpi. Tuomioistuinten pitäisi ottaa jo jyrkän poliittinen ja röyhkeä kanta kansallismielisiä vastaan.

 5. Ikinä en sano mitään sellaista, mitä en voisi sanoa lain edessä omalla nimelläni. Jos jättäisin tähän kommentoimatta, niin osottaisin perkuruutta ja säikähtäneeni jostakin.
  Äänestän vaaleissa ihmistä joka tekee varmasti kaikkensa virkamafian ja korruption kitkemiseksi.

 6. Neuvostoliitossa viranomaisten kritisointi oli vakava rikos ja siitä sai erittäin ankaria rangaistuksia. Suomessa on nyt sama meininki. Polpo vihaa sananvapautta ja siksi uuskommunistiseen vihapuhejahtiin on laitettu suunnattomia resursseja. Jo aikoinaan krp:lla oli nettisivujen sulku, jota perusteltiin ”lapsipornon” uhalla. Lopulta sulkulistalle joutui täysin mielivaltaisesti. Tuolloin kansalaisaktivistit paljastivat tämän sekoilun ja krp joutui luopumaan nerokkaasta työkalustansa. On vain ajan kysymys, kun telegram ja vkontakte yritetään sulkea Suomessa ja tätä perustellaan ”vihapuheen” estämisellä.

  Nyt oikeusministeriö on aloittanut kampanjan, jossa lapsia pyritään aivopesemään antirasisteiksi suvakeiksi, vaikka monikulttuurinen liberaali demokratia on jo epäonnistunut. Eli hulluutta yritetään kiihdyttää hallinnon toimesta.

  Onko järkeä vai ei?

  Laiton Lehti on erittäin laadukas kansainvälinen media, joka kertoo miten asiat ovat. On selvää, että Polpolla on vahva kiima pyrkiä sulkemaan Laiton Lehti. Toisaalta se kertoisi länsimaisen lehdistövapauden tuhoutumisesta!

 7. Rikoksia tekeviä poliiseja voi kuka tahansa ottaa kiinni verekseltään tai rikospaikalta pakenemasta. Maanpetoksessa ja kansanmurhassa rikospaikka voi olla laajempikin.

Comments are closed.