Marco de Wit 14 tammikuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Jos sinä olet päättänyt jättää äänestämättä näissä aluevaaleissa mieti uudestaan! Äänestä puolueista riippumatonta ehdokasta jolla ei ole sidoksia eturyhmiin. Minä saan ottaa asioista selvää ja sotkea etukäteen tehdyt päätökset kertomalla niistä äänestäjilleni.

 

Aluevaltuustossa olen vain yksi valtuutettu ilman tukiryhmää mutta minulle on pakko antaa tietoa ennen päätösten tekemistä ja kukaan ei voi estää minua julkaisemasta päätösten taustoja. Sillä on suuri poliittinen merkitys!

 

🤜🏻 Älä jää kotiin koskettelemaan….

 

Äänestä Jenni Uotila, 477, aluevaltuustoon!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*