14 thoughts on “Päivän kuva

 1. Matteus 24:
  3. Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: ”Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?” 4. Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: ”Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä. 5. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: ’Minä olen Kristus’, ja he eksyttävät monta. 6. Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. 7. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. 8. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.

  19. Voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä!

  Matteus 24:21-22 FB38
  ”Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule. Ja ellei niitä päiviä olisi lyhennetty, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden ne päivät lyhennetään.”

  23. Jos silloin joku sanoo teille: ’Katso, täällä on Kristus’, tahi: ’Tuolla’, niin älkää uskoko. 24. Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.

  29. Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät. 30. Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.

  34. Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki nämä tapahtuvat. 35. Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa. 36Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin. 37. Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva. 38. Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, 39. eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva.

 2. Uusia poliittisia ratkaisuja kоrоnа-«ongelmaan».

  Kanada
  vero.

  Sosialisoimalla rokottamattomien omaisuutta saadaan virus torjuttua.

  Quebec to Implement Tax for Unvaccinated

  Suomi
  Aseellinen virustorjunta.

  Hallitus ryhtyy toimiin ehdollistaakseen kansan uuteen todellisuuteen, jossa aseistetut sotilaat partioivat kaduilla rutiininomaisesti.
  – Jokainen kadulle ammuttu rоkоttаmаtоn kansanvihollinen lisää kansakunnan rokotusprosenttia ja samalla sotilaiden kuntoisuusmerkkejä rintapieleen.
  – Hallitus kiittää.

  1. PV ei lle sotilaita kaduille. Ainoat katusotilaat voivat olla reserviläisiä ja valmiusjoukkojen sotilaita. Näillä on ihan muu tarkoitus kuin vahtia suomalaisia. Turhaa paniikkia.

   ANNAPAS OLLA JOS LIITYTÄÄN NATON JÄSENEKSI. SILLOI ON SOTILAITA KADUILLA JA JOKA PAIKASSA.

   MUTTA HE EIVÄT OLE SUOMALAISIA.

   SIKSI JYRKKÄ EI NATOLLE.

   1. Juuri näin!

    NATO:n liittyminen on viimeinen virhe jonka tämä kansa voi itselleen tehdä. Sen jälkeen täällä pitää valtaa vieras sotilasmahti ja suomalaisten luvan kanssa, suomalaisia käskyttäen!

 3. EU virallisesti vahvistaa, että rokote tuhoaa immuunijärjestelmän.

  European Medicines Agency Warns Endless Booster Shots Could Cause «Immune Response» Problems

  Paljonko olet valmis maksamaan lääketehtaalle, että et kuole, että saat oikeuden elämään, että saat seuraavan piikin. Kuin narkomaani. Vähintään kerran kuukaudessa. Ainoa lohtu jatkuvassa rokotekierteessä on, että kun on rahat on loppu, mutta vielä pitäisi päästä piikille, niin viimeinen piikki on ilmainen.

  Oikeus elämään ostetaan aina siltä, joka sen halvimmalla myy.
  – Mutta onko elämän kauppaaminen eettisesti oikein? Pitääkö se ottaa «yhteiskunnan» hallintaan?
  – Samoin kuin vapaus.
  – Panssarivaunut kaduille vapauttamaan ihmisiä elämästä.

  1. Kannattaa katsoa. Herää kysymys kuinka paljon meille on valehdeltu historiasta. Samojen eliittisukujen jäsenet vaikuttavat edelleen taustalla varjohallituksessa.
   Valtamediassa Bill Gates on esitelty köyhänä opiskelijana, joka kotonaan pikkuautotallissa rakensi yksin raudasta pikutietokoneen ja kehitti ohjelmointikielen. Kattia kanssa. Isot yhtiöt olivat taustalla mm. IBM.
   Bill Gatesin ottivat keulakuvaksi ja rakensivat myyjän tarinan ympärille. Sama varmaan Muskin kanssa. Ei tuollaisia neroja voi olla, jotka rakentavat yksin tyhjästä tietokonee tai kehittävät sähköauton. Ainoa nero oli Tesla, jolta varastettiin keksinnöt ja murhattiin mielisairaalassa. Einstein piti Teslaa nerona, ei itseään.

  1. Google ei ilmoita verotietoja, eli ei maksa mitään
   ehkä maksaa jotakin Irlantiin. Ainoa hyöty Googlesta on muutama kymmenen työpaikkaa, tuloverot heiltä ja alv.t sähköstä.

 4. 🇬🇧14 tammikuun, 2022 "Tutkintapyyntö on kohdistettu Ison-Britannian lääketurvallisuusvirastoon" sanoo:

  https://avoin.media/2022/01/14/iso-britannia-koronarokotuksista-aloitetaan-rikostutkinta/?fbclid=IwAR3j0cCvjKhdowXFk7KwDgJpq4DJMaEbaMHnYuMju0G5u1WoWNiSnMoCklc
  🇬🇧
  ”Koronarokotuksiin liittyvissä, tähän asti kertyneissä kanteissa, valituksissa ja tutkintapyynnöissä rikosnimikkeitä on useita: väärinkäytös (misfeasance), aseman väärinkäyttäminen (misconduct), kuolemiin johtanut törkeä huolimattomuus ja laiminlyönti (gross negligence manslaughter), murha, salaliitto murhan/murhien suorittamiseksi, kansanmurha ja rikokset ihmisyyttä vastaan.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*